Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Airbrushoptic'le tanışın

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Misafir
    Sitenize bugün kaydoldum. Herkese selam airbrush konusunda sorusu ya da airbrushında sorunu olanların sorularını yanıtlayacağım. Lütfen sizleri tanımam için ayrıntılı yazarsanız memnun olurum.

    Görüşmek üzere hoşçakalın.

    Tüm üyelere selam.

    Can Yücel
    Airbrush Ressamı
    e-mail: airbrushoptic@yahoo.com
    web sitesi: www.geocities.com/airbrushoptic
    GSM: 0535 656 07 26


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    19 Mart 2005
    Şehir
    Izmir
    Motosikleti
    Piaggio
    hoşgeldin
    nerde yapıosun çizimlerini bende istiyorum motora İzmir'de imkan varmı acaba?

  3. #3
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    yaptığın çalışmalardan biraz koysan bu başlığa görsek iyi olur
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

  4. #4
    invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ocak 2004
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Hoşgeldin, sitendekileri sen yaptın herhalde, güzel olmuşlar

  5. #5
    MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2005
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Hoş geldin,sitedeki çizimlerin çok hoş ve alımlı,belirli bir fiaat listen varmı kask üzeri çalışma ne kadar tutar.Mesala bir F-16 resmi
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

  6. #6

    Üyelik
    28 Haziran 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    BMW R1150 GS
    hosgeldin

    sitedeki ornek resimlerden kasktaki kartal resmi kaca patlar mesela?
    Manic Depression Is Touching My Soul...

  7. #7
    freedom34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2005
    Hoşgeldin Can Yücel

  8. #8
    Misafir
    Arkadaşlar,

    İstanbul-Kadıköy-Moda'daki airbrush custom atölyeme ilgi duyan arkadaşların tamamı gelebilirler. Sitedeki örnekler benim orijinal çalışmalarım değildir. Fakat aynılarını sipariş üzerine yapıyorum. Piyasada airbrush+fırça çalışan çeşitli customcu arkadaşalar var. Fakat benim tarzım tamamen airbrush customlardır.

    İzmir'deki arkadaşa cevabım, custom yaptıracağı depo, vs'yi kargo ile bize ulaştırsın yapılacak customı belirleyelim. Bittikten sonra, kargo ile İzmir'e yollayalım. Zaten atölyem zemin kat dairedir. Dolayısıyla motor girişi yoktur.
    Ancak customlanacak elemanları söküp bana teslim ediyorsunuz, belli bir süre sonra (iş durumuna göre) customlanmış olarak size teslim edilecektir.

    Fiyatlara gelince yapılacak customun mahiyetine göre değişen fiyatlar 100 Dolar'dan başlar. 5-10 Bin Dolarlık custom da olur. 500 Dolarlık custom da olur. Bin Dolarlık custom da olur, yalnız yapılan customlar tamamen airbrush uygulamasıdır. Yapılacak customun yarı fiyatı peşin diğer yarısı custom tesliminde olmak üzere iki taksit halinde tahsil edilir.

    Örneğin; parça parça metallerin perçinle birleştirilmiş havasında yapılan custom çalışması 500 Dolardır. Şayet metal patlatılıp içinden bir obje uygulaması yapılırsa en azından 500 Dolar üstüne patlama farkı, şayet patlama deponun iki yanında ise bu işlem toplam (kask, ceket vs hariç) motor üzerindeki airbrush uygulamaları yaklaşık 1500-2000 Dolar civarındadır.

    Orijinal customu hasar görmüş motor sahiplerinin customları onarılarak eski haline getirilir, vs.

  9. #9
    Misafir
    Dostum MoTor,

    Yaptıracağınız F-16'nın fotoğraflarını bize internet aracılığı ile gönderir misiniz. Şayet "it dalaşı" gibi bir konulu bir custom isterseniz fiyat değişecektir. İstediğiniz şeyi tam ayrıntı olarak belirtiniz.

    Motor üzerine de askeri kamuflaj deseni customunu önerebilirim.

    Kargo ile gönderilen parçaların kargo ücreti motorcuya aittir.

    Görüşürüz, hoşçakal.

    Can Yücel
    Airbrush Ressamı
    GSM: 0535 656 07 26

  10. #10
    Misafir
    Üniversiteli Motorcular,

    Yarıyıl sonu yaklaştığı için İstanbul içinde İstanbul'da oturan ve herhangi bir yüksek öğretim kurumunda öğrenci olan ve okula motoru ile giden site üyelerine yapacağım customların reklamı olsun diye promosyon olarak "öğrenci indirimi" adı altında fiyat indirimi ve ödeme kolaylığı sağlanacaktır. Tüm öğrenci motorculara başarılar dilerim. Fikir ve düşüncelerinizi bana ya da foruma yazarsanız sevinirim.

    Türk Bayrağı ile ilgili customları, Bayrağa saygı hareketlerini desteklediğim için promosyona soktum. "Bayrağımızın da nasıl bir Amerikan Bayrağı bugün USA'nın en popüler custom uygulamalarından biri olabiliyorsa, niçin bizim bayrağımız motosiklet customu olmasın" düşüncesinden yola çıkarak sitedeki tüm arkadaşlara Bayrak kompozisyonlu customlar ya da bayrak customlu kasklar max indirimli fiyatlarla damping kapsamındadır. Bu uygulama, 19 Mayıs 2005 tarihine kadar geçerlidir. İlgilenen motorcuların görüş belirten mesajlarınızı bekliyorum.

    İzmir'den yazan arkadaşıma cevabım: Custom çalışmaları için İzmir'e gelmeyi düşünebilirim fakat tabii ki beni kurtarması için en az 5-6 motor custom siparişi almalıyım ki İzmir'e gelişim beni kurtarsın.

    Görüşmek üzere hoşçakalın.


    Can Yücel
    Airbrush Ressamı
    airbrushoptic@yahoo.com
    GSM: 0535 656 07 26

  11. #11

    Üyelik
    19 Mart 2005
    Şehir
    Izmir
    Motosikleti
    Piaggio
    arkadaşım bodrum katında atölyemi olurmuş üşenir walla millet söküp çıkarmayı motor parçalarını

  12. #12
    ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2004
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    XT660R
    optik, öncelikle hoşgeldin.. ileride bu işle ilgilenmek istediğimden bikaç sorum olucak.. Herhangi bi okuldan (resimle ilgili) mezun oldunmu? (güzel sanatlar okumak istiyorumda) bide böyle yatırım kendini karşılıyormu? Hobisini işine çevirmiş şanslı insanlardansın sanırım.. Motorlu güzel günler..
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]

  13. #13
    Misafir
    Dostum ice300,

    Hoşbulduk. Ben 1957 doğumluyum. Ortaokulu FB Lisesinde liseyi Sultanahmet Akşam Ticaret Lisesi'nde, Üniversiteyi de Yıldız Teknik'te okudum(9 sene). Fakat diplomayı bir türlü alamadım. Bu arada 3 sene stajyer kontrolog müh. olarak muhtelif inşaat şirketlerinde çalıştım. Resim konusunda eğitim aldığım bir kurum ya da okul yok. Fakat resim ya da güzel sanatlar eğitimi almış bir çok ressam yanımda çalıştı. Fakat onların içinde airbrusha yetenekli bir ressam bulamadım. İnşallah sen yeteneğinle bu custom işinde başarılı olursun. Bu konuda ders veriyorum. Ama sen Kuşadası'ndan nasıl eğitim alacaksın?

    Sana önerim, araştırmacı ol. Kişilerin sanatlarıyla ilgilen. İnternet aracılığı ile bir çok ressama ulaşabilirsin. Onların yapıtlarını dosyala, taklitlerini çizmeye çalış.

    Resim çocukluk yıllarımda benim için bir hobiydi. Fakat şimdi Türkiye'de rakipsiz ressamlar arasındayım. Benimle sanat konusunda yarışmak isteyen sanatçılarla yarışmaya hazırım. Sana da tavsiyem, bu airbrush işinden para kazanmak istiyorsan profesyonel markalarla çalış! Kompozisyon olarak en zorlarını seç! Yapamayacağın işi yapıyorum diye ortaya çıkanlardan olma! Sana her konuda yardımcı olacağım. Yeter ki bu sanat Türkiye'de hak ettiği yere gelsin. Görüşmek üzere hoşçakal.

    Can Yücel
    Airbrush Ressamı
    airbrushoptic@yahoo.com
    GSM: 0535 656 07 26

  14. #14
    Misafir
    Dostum Rossi,

    Bodrum katında çalışmamın sebebi, çalışırken sakin bir ortam sunması ve havalandırmasının olmasıdır. Ama mühim olan gerçek custom yani tamamen tüm yüzeyin airbrush uygulaması olmasıdır; taklitlerinden sakınınız. Çünkü maalesef pek anlayan yok diye, fırça ya da benzeri aparattan faydalanan taklit customlar yapılmaktadır. İşte ben bunun savaşını veriyorum.

    Hoşçakal.

    Can Yücel
    Airbrush Ressamı
    airbrushoptic@yahoo.com
    GSM: 0535 656 07 26

  15. #15

    Üyelik
    22 Haziran 2004
    Sitemize yaptığınız bir kaç çalışmanın linkini verir veya fotoğraflarını Adminimiz Skullhunter veya Bana ulaştırırsanız siteye ekleyebiliriz. Custom Benzin Deposu ile ilgili çalışmalarınız ile bizzat ilgilenebilirim.Ama önce takdir edersiniz ki çalışmalarınızı görmeliyim..

  16. #16
    Misafir
    Dostum Ateş,

    Beni çok duygulandırdın, ben de bir takım airbrush eserlerimi size göndermeyi düşünüyorum. Airbrush sanatı ile ilgili görüntülerin sitenize renk katacağına inanıyorum.

    Antalyada'da motosiklet, oto customcusu olmadığından iki tane müşterim beni geçen yazdan beri bekliyorlar. Antalya'ya gelebilirsem motorunuzu da yakından görürüm. Skullhunter'a da selam.

    Görüşmek üzere, hoşçakalın.

    Can Yücel
    Airbrush Ressamı
    airbrushoptic@yahoo.com
    GSM: 0535 656 07 26

  17. #17

    Üyelik
    22 Haziran 2004
    Antalyada Airbrush Yapiliyor..
    Fakat bir çok kişi ancak yolda gördükleri custom motosiklet kullanıcılarından aldıkları bilgi ile Antalyada Airbrush yapılabildiğini öğrenebiliyor..(Yapan Kişiler Çok Yakın Dostlarım ve Pek Yakında Beach Park gibi güzel bir mekanda kısmetse firmalaşacaklar.)

    Çok yakında dostlarımın web sitelerinin tasarımlarınıda bitirip yaptıkları işleri sergileyebilecekleri bir ortam oluşturacağım. Siz ve sizin gibi sanata, bu işe yüreğini koymuş el emeği göz nur'u ile hayatlarını kazanan insanları aramızda görmekten mutluluk duyacağız.. ve eklemek isterim ki bilgi paylaşımı ile gücümün yettiği kadarıyla yeteneklerimi güzel işler çıkarmak adına sizlerle paylaşabilirim.

    Saygılar.

  18. #18
    Misafir
    Dostum Ateş,

    Tutumun beni çok mutlu etti. Antalya'da bu işi yapan arkadaşları da yürekten destekliyorum.

    Görüşmek üzere hoşçakal.

  19. #19
    MurdereR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2005
    optik, marmara guselsanatlar fakultesınde okuyorum 3 yıldır airbrush calısıyorum 6ay kadar bmw borusan istinyede calıstım.yaptıklarını bende görmek ıstıyorum benımde yaptıgım cızimler özgun tasarımlarım var yaptıgın desenlerı gösterebılırmısın yada moda dakı adresını verırmısın zıyaret etmemızı kabul edersen.bizimde bole bır 3 kısılık airbrush takımımız var.gecen sene modifiye otomobıller ıcın bikac custom hazırlamıstık.auto dromda da reklam acmıstık hem sticker hem ofset hemde serıgrafı bazında bılglerımız var.belkı sende bızımle bıseyler paylasmak ıstersın.

  20. #20
    ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2004
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    XT660R
    Saol Can abi. Eğer İstanbuldan bi okul kazanırsam mutlaka senden ders almaya gelirim. Her haftasonu izmire gidip sınavlar için çizim dersleri alıyorum.. Umarım tanışırız.
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler