Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tecrubem pek yok yeni katildim araniza yardim edebilir misiniz ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    03 Eylül 2016
    Merhaba arkadaslar gecen gece acilen hastaneye gitmek zorunda kaldik kuzenimle arabamiz yoktu o 75 ben 78 kiloyum scooty pep scooterimiz vardi son care ona atladik yaklasik 10km cok dik egimli rampalar tirmandik beklemezdim ama tik demeden cikti ve trafikte vardi giderken oldugumuz yerde motoru bi yana yatirdik hemen kaldirdik calistirdik tekrar gitmeye basladik bi cizik falan olmadi ayni tempoda baya bi yokuslu yollar ciktik baya isindigini fark ettim (scooter 4500 km de 500 km once castrol yag koyduk serviste bakimlari frenlerine kadar eksiksiz yapildi )Tam hastanenin onune getirdi bizi ve kapida gaz verince bogulup stop etti tekrar calistirdik motor rolantide saat gibi calisiyordu fakat gaz verince bogulup stop ediyordu neyse geceyi hastanede gecirdik sabah kalkinca hocbisey olmamis gibi motor calisti ve gaz yemeye basladi motor sisti diyenler oldu sizin fikriniz nedir arkadaslar ??


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Extrem koşullarda kullanılmış, neyseki gideceğiniz yere kadar idare etmiş , kısacası evet şişmiş denilen olay. Geçmiş olsun.

  3. #3

    Üyelik
    03 Eylül 2016
    Tesekkur ederim .Kesinlikle haklisin amacina uygun kullanmadik�� peki simdi eski halini aldi kalici bi hasar birakmis midir ? Bi eksi yasatirmi bundan sonra bu durum ? Soguyunca duzeldi

  4. #4

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Sesinde değişiklik , çekişte gidişte herhangi problem herhangi garip ses, yok ise aynen devam, hava soğutmalı motorların genel sorunu , sıcak havalarda/koşullarda üstüne böylesi yüksek daimi devirle sürüte başa gelir, forumda şurda burda artık "" şişme yok "" vsvs diyenlere itibar etmeyin.

    Evete hava soğutmalı dahi olsa , sıcak havalarda bile gerekli dinlendirmeler ile uzun yolda yapılır ana koşul en stabil devirde kullanmak, birde "" artık rodaj "" yok diyenler türedi onlarıda kulak arkası sigara yapın.

  5. #5

    Üyelik
    03 Eylül 2016
    Cevabin icin cok tesekkur ederim. Baya dinledim motoru herhangi bir ses yok eskisi gibi gazi acinca yine atiyor kendini bi degisiklik fark edemedim. Evet Artik sisme yok diyenlere bende itibar etmiyorum arkadasin cbf 150 si vardi yine bu bayirlarda sicak hava ve trafik icinde kullandi oda bana sisti soguyunca yola devam ettim demisti.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler