Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

daha çook yolumuz var..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    15 Aralık 2010
    Alıntı TheImam55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haşa ben ders vermiyorum. Gerceklerden bahsediyorum. Zıra bılmedıklerımı merdıven yapsam tırmansam ona basım arşa değer.. Osmanlıcanın ne kadar zengın dıl olduğunu bilirsin. Yabancı meraklıları batırdı osmanlıyı. Atatürk te cağdaslık uğruna ummetın hayatını yaktı be kardeşim.
    Hangi ummetten bahsediyon sen ya ne?hadi kardesim bak isine yolun acik olsun


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    29 Mart 2015
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Hz MUHAMMED SAV İN ÜMMETİ ;) Seninde, tekerın duz bassın

  3. #43

    Üyelik
    26 Aralık 2013
    Motosikleti
    SUPERDUKER
    yabancı merakı batırmış osmanlıyı ....
    önyargı ve tabu yıkcak adam sen misin ahahaha

  4. #44
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı TheImam55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yabancı meraklıları batırdı osmanlıyı.
    Osmanlıcanın kendisi yabancı dildir. Hatta latince gibi ölü bir dildir. Osmanlı zamanında saray ve çevresindeki lümpenler dışında kimse konuşmazdı Osmanlıcayı. Zaten böyle bir dil de yok denebilir. Tamamen arapça farsça ve türkçenin karıştırılmasından uydurulmuş komedi karışım. Bir de diyorki herkes önyargılıymış. Ne kadar haklıymış o önyargılılar....

  5. #45

    Üyelik
    29 Mart 2015
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Hahah o karısık dilde bile mesela arapça kısmı bizim suankı dılden zengin be abı neyse bence bu kadar tartısma yeter ve yersızlesmeye başladı zaten.. sız konuları nıye baska yerlere cekıyorsunuz anlamıs değilim. Üzerinde durduğum konu bi ılahıyatlı motor sürücüsü zor bulunur ve millet bunu garıpsıyor belkı surmek ısteyıp de baskıdan cekınen kaç kişi var. Ben bunu belkı samsunda yıkıcam baskası baska ılde yıkıcak. Bakın kac motorcu kazanacak Türkiye. Konular hep saptırıldı. Asıl amaçtan şaşmamak lazım. Adam bilsin ki aa bizim okulda da süren var bende süreyim. Aa adam ılahıyata gidiyor ama motor sürüyor ne güzel alısılmısın dışında ;) sız demekkı normal hayatta musluman olarak yaşamıyorsunuz kı tepkılerı bilmiyorsunuz. Orumcek kafalı zihniyet gerı kafalılık vs.. Al bakalım deveye mı bınıyoruz motora mı. Yanı şu durumu yıkmaya calısıyoduk masaAllah bi laf sokma yarışı.. Allah hidayet nasip etsin. Ben daha devam ettiriyorum konusmamı. Benden cok sızın bi nerde yanlış yapıyorum demesı lazım. Haydı Allah selamet versın

  6. #46

    Üyelik
    16 Nisan 2013
    Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    Alıntı umuttuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakikaten adam yerine koyup cevap verilmeyecek kadar zircahilsiniz.osmanlinin batirdigi topraklarin kalaninin da Ataturk kurtarmasaydi halimiz ne olurdu diyen yok.cahillen tartisilmaz

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------



    Ben besyuz kelimeyle konusuyom sen 50 kelimeyle konusuyosan bana ne.19 yasinda adam kimlik karmasasi,ergenlik sorunlari icinde bize hayat dersi veriyor dil bilimci gibi dil dersi veriyor.gulermisin aglarmisin bu ne bicim turkiye ya herkes herseyi biliyor anasini satayim.
    lozan kırım suriye adalar .... bunlar size birşeyler çağrıştırıyormu. Olmayan yunanların denize dökülmesi. Osmanlıca kimse konuşmuyormuş benim köyümde bile millet bazı kelimeleri hala unutmamış yaşlılar konuşor . 600 Senedir halk hiç konuşmamış yazışmamış elimde Osmanlıca eserler mevcut ve bu herkesin evinde bulunan meşhur Mızraklı ilmihaldir ve ozaman diyardan diyarlara gönderilmişdir. osmanlıca bilmeyen bunu nasıl okuyacak yahu bazen çoook tutarsız atıyorsunuz . Adamın teki şöyle diyordu bilmem kaç bin heykel diktik hedefimiz 500.000 e tamamlamak sizin zihniyetde bu olsa gerek.

  7. #47
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2007
    Şehir
    marmaris ve muğla
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ya abi şunla tartışmayın ya benim gibi hoşgeldin deyin
    umuttuna bunu beğendi.

  8. #48
    40yapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    Yazılanları okudum da, bir başlık içeriği bu kadar mı iyi anlatır! Bir muhabbet başlığa bu kadar mı uygun gelişir! Gerçekten de "daha çook yolumuz var.."

  9. #49
    LifeisBike
    Misafir
    The_Imam arkadaş, hoşgeldin sefa getirdin. Lakin şunu unutma. Şu hayatta herkesin bir duruşu, bakışı, görüşü ve çizgileri var..Sen mesajına insanların önyargılarından söz ederek başlamışsın,akabinde kabul görmüşsün,son sayfada Atatürk çağdaşlık uğruna ümmetin hayatını yaktı demişsin, ama hiç kendine bakmamışsın, özellikle nickini seçerken ve motoruna yazmak istediğin şu lakabından söz ediyorum TheImam. Şimdi ben burada felsefe yapmaya başlarsam kimse durduramaz beni. Amacımda felsefe yapmak değil. Anlatmak istediğim şey, burası bir motosiklet formu. Senin dünyaya baktığın gibi bakan ya da bakmayan insanlar ile dolu. Bu sayfalarda kendi perspektifinde siyasi, dini, ya da ahlaki değerlerden söz edersen,burası bambaşka bir hal alır. Bu senin için ve herkes için aynı. Benim içinde aynı. O yüzden buranın amacına uygun olarak davranmak zorundasın. Lütfen kendi doğrularını kendine sakla. Herkes kendi doğrusunu kendisine saklasın. Burası siyaset meydanı değil. Sen bir kıvılcım çıkartırsan herkes o kıvılcıma benzin olur. Ben su olup söndürmekten tarafım. Sözlerimi de agresif nitelendirme.. Olması gereken ne ise o şekilde davran. Dünya görüşünü forumda polemik konusu etme.

    Tekrar hoş geldin.

  10. #50
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Tanışma amacıyla açılan konunun amacından sapması...
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    emc2 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)