Çanakkale'den Tüm Motorsever Dostlara Selamlar
-
Merhaba ben Yasin, 1988 Çanakkale doğumluyum. 20 yıl İstanbul'da ikamet ettikten sonra, artık bu şehirde yaşanmaz deyip, güzel memleketime geri döndüm İstanbul'da hayal olan motor sahibi olma isteğimi burada gerçekleştirdim Uzun zamandır dışarıdan takip ettiğim motorsiklet.net e sonunda üye oldum.
Motor seçiminde bana yardımcı olan fikir veren, foruma ve yazarlara çok teşekkür ediyorum.
Reklamlar
-
Çanakkale'ye de foruma da hoşgeldin kardeşim
-
Hoş geldin.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
Hoş geldin.
-
Hoşgeldin allah kaza bela vermesin.
-
Yarı memleketim çanakkale, çok güzel bir şehir.
Hoşgeldiniz
-
Karsilama ve iyi dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim. Cumleten Hoş buldum
-
çanakkale gibi memleket başka yerde mumla arasan bulamazsın aramıza hoş geldin kazasız belasız sürüşler
-
hoş geldin, istanbuldan çanakkaleye göç harika fikir, ben de 15 sene önce ünv. okudum bayramiçte. Çanakkaleye bayılırım, harika bir şehirdir. Bu cumartesi istanbldan yola çıkacaktık 3 motor ama aksilik sonucu tek kaldım, eğer plana devam eder de gelirsem bir çayını içmeye uğrarım.
-
bariscinar adlı üyeden alıntı
hoş geldin, istanbuldan çanakkaleye göç harika fikir, ben de 15 sene önce ünv. okudum bayramiçte. Çanakkaleye bayılırım, harika bir şehirdir. Bu cumartesi istanbldan yola çıkacaktık 3 motor ama aksilik sonucu tek kaldım, eğer plana devam eder de gelirsem bir çayını içmeye uğrarım.
Başlığa bakmayı ancak akıl ettim, kusura bakmayın, iletişim bilgilerimi güncelledim. Tekrar gelirseniz mutlaka arayın görüşelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)