arkadaslar 125 cc den 600 ye geçiş yapmk istiyorum yardm
-
15 Haziran 2010, 18:39
4000 km 600cc'lik güçlü bir motora geçiş yapabilmek için cok az.ki 10.000 km devirmem gerek diyorsun,10.000 km yol yapman 600cc'lik bir canavarı dizginleyebilmen anlamına gelmez.en az 30.000 km 'yi devirmen gerekli ki 600cc'ye geçiş yaptıgında tecrübelerinin yardımıyla daha adapte olabilesin.bu 30.000 km devrilme sürecindeyken de ara sıra yuksek cc'li motorlarla kendini alıştırmaya çalış.ama 4000 km inanki az
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
Reklamlar
-
15 Haziran 2010, 19:05
-
15 Haziran 2010, 19:32
dynner adlı üyeden alıntı
Tamamen irade meselesi,Bana sorarsan 10-15bin arası daha kullanmak gerekir,ama dediğim gibide senin kararın saygı duyarız
sen bunu birde bir hafa önce tüm ısrarlarımıza rağmen 1000 rr alıp ölümden dönen kolu ve kafası kırılanın ailesine söyle
o çocuğun ailesine etmeyin bırakmayın alsın dedik onlarda biz oğlumuzun kararına saygı duyarız dedi
çocuk allahtan sadece kol ve kafa kırığıyla duruyo dün gördüm ve birdaha sözünüzden çıkmam diyo ama yinede 6 ay sakat kalacak
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
16 Haziran 2010, 10:48
bence çok bile kullanmışsın
600e geçersin hatta geçmediğin kabahat diyim sana:D
sakin sakin kullan ilk 10 günü atlat sonra bişi olmas =)
-
24 Haziran 2010, 03:40
18 yaşındayım 6 yaşımdan bu yana motor üzerindeyim biri normal biri ölümden kılpayı kurtulma derecesinde 2 kaza geçirdim büyük kazamı ybr ile yaptım ybr üzerinde bi 10000 km yapmısımdır bazı arkların dediği gibi motor sürmek düz yolda weya boş bi alanda sürmek deildir motoru yaşıyarak öğrenirsin kullandıkca tecrüben artar 600 rr ı kullanmaya kullanırsın ama sonun pek iyi olmıyabilir özellikle 18 yaşında çünkü bu yaşlarda cok hızlıyız cok hırslıyız o motordan olmadık yerlerde fazlasını isteyebiliriz o yüzden biraz daha ybr ye bi askere git gel yaşın biraz daha geçsin öle al derim sahsen ben üniversiteyi bitirdikten sonra Gsx-r 600 istiorum hayalim bu
-
25 Haziran 2010, 13:31
-
26 Haziran 2010, 15:37
bu adam motoru alır sız ne dersenız deyın akıllı bırısıde hız yapmadan kullanır
-
28 Haziran 2010, 15:29
Bence Honda'nın güvenli sürüş eğitimlerine katıl. Cbf 600 falan kullanıyorsun orada en son.. Tecrübe edinmiş olursun. 600'lük racing motorlar resimlerde ufak görünüyordu bana yanına gidip gördüğümde aman abi kalsın bu ne diyorum.
-
abilerim ablalarım kardesleri son 1.5 ay ya sabıRR :D
-
-
cesur509 adlı üyeden alıntı
[RIGHT]Genç kardeşim kendine güvenin var güzel bişey ama bu güveni aklı başında kullanmalısın riske girmeden çünkü büyük bi risk alıyorsun bi tarafta yaşam bi tarafta ..... söylemesi bile kötü
Sen kafaya koymuşsun bu motoru almayı biz ne söylesekte alacaksın bari burda sana bişeyler yazan bizlerin hatırına kendini biraz daha geliştir biraz daha km yap illa alacaksan ondan sonra al yoksa sen motoru deilde motor seni kullanmaya başladımı .......
Beni yanlış anlama senin için söylüyoruz iyi günler
yok kardesim ne yanls anlaması hepinize sonsuz teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgileriniz içn bilinçli bir kullanıcıyım içiniz rahat olsun ;)
-
ohaa kardeş sen kendini aşmışsın 4000 kilometre ne demek yha sana hayabusa alalım : )
-
vallaha iyi yürekvar kardeş . ben 2 senedir 15 bin km falan yatım kendi motorumla ve arkadaslarımınkini saysam baya yapar =) ben okadar guvenmiyorum kendime
-
bnm ilk ybrem 40 binde 2. si 31 binde 3. sü 12 binde 3 ünde 0 ladım crossum var onlada bin kilometre yapmışımdır en az ama hala kendime o kadar güvenemiyorum sana helal : )
-
4 sene boyunca 110 luk kullandım her türlü hayvanlığı yaptım ..zaten debriyajlıyıda adım gibi biliyordum ama babam debriyajlı motoru süremem diye korkuyordu.. 4 sene sonra korkularını yendi ve bu ocakta ancak 150 lik APACHİ alcak..ha kendiside zamanında 15 seneye yakın bmw kullanmıştır..ha bide kendimi geliştirdim kelimesinden kastın nedir biraz açarmısın..600 cc değilde hyosung 250 gtr olabilir..ondan sonra 1000e bile atlayabilrsin
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
ybr125 . er5 yada gs500 .sonra racing tamam ?
-
kardes kendine güveniyorsan al bin. ben gayet güzel bi şeklde biniyorum çokta memnunum... !!!
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
-
[QUOTE=900rr;2169586]ybr125 . er5 yada gs500 .sonra racing tamam ? [/QUO
hayırlısı artık
-
Kusura bakmayın ama sert yazacağım. 18 yaşında tecrübesiz bir gence "600RR kullanırsın sen, ne var ki" diyenlerin aklından şüphe ediyorum. Bunu diyenler ya daha 18'e gelmemişler ya da motosikletten çok anlamıyorlar.
25 yaşındayım, CBF150'yle 2.5 yılda 25 bin km yol yaptım, hemen her gün motorumu kullandım; karda, yağmurda, çamurda, arazide, şosede, mıcırda, suda, kumda bindim; Antalya'ya kadar gidip geldim. CBF150'den sonra FZ6 Fazer aldım, çok rahat kullanıyorum, şu ana dek Fazer'la da 9 bin km yaptım.
AMA!
Ortalama sayılabilecek tecrübeme, sakin sürüşüme ve motorumun bir SS'e göre daha sakin yapıda olmasına rağmen özellikle fazla trafikten sıkıldığımda veya bir Porsche gördüğümde fazla basıyorum, zaman zaman kendimi tehlikeye sokuyorum.
Kendimi biliyorum, 18 yaşındayken altımda değil 600RR, Fazer olsaydı şu anda %50 olasılıkla bu satırları yazamıyordum, çünkü 3. sayfa haberim "Motorda hız denemesi faciayla sonuçlandı" şeklinde çıkardı.
18 yaşında sıradan bir gence "600RR al" demem, diyenle de her türlü tartışırım. Motor bir tutku, ama hiçbir motoru kullanmak gencecik bir candan daha kıymetli değil.
-
yada eğitim alabilirsin, çeşitli kurslarda ileri düzey eğitim kursları var .
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)