Kenan Sofuoğlu’nun Yarışı NTVSpor’da

Bu sene Moto2′de yarışacak olan Türk sürücü Kenan Sofuoğlu’nun yarışı NTVSpor’dan canlı yayınlanacak.

Geçen senenin son yarışlarında Moto2′de etkileyici performanslar ortaya koyarak spor çevresini şaşırtan Kenan Sofuoğlu, bu sezon ilk yarış Katar’da antrenmalara çıktı.

Türk sürücünün Katar’da Pazar günü koşulacak yarışı 19:15′te NTVSpor’da canlı olarak yayımlanacak.

Moto2 yarışının ardından kanal, saat 21:00′da MotoGP Katar yarışını canlı olarak sunacak.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• ntvspor340510889.jpg
    ntvspor340510889.jpg
    6.1 KB · Görüntüleme: 22,271
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yariş 19.15'te mi yoksa 21.00'de mi?Orada bi karışıklık olmuş.Ben anlıyamadım.Hem bu NTV sporu şifresiz izleyebiliyo muyuz?Normal uydu kanalları arasında var mı?Pek televizyonla aram olmadığı için bilmiyorum.

Türk sürücünün Katar’da Pazar günü koşulacak yarışı 19:15′te NTVSpor’da canlı olarak yayımlanacak.

Moto2 yarışının ardından kanal, saat 21:00′da MotoGP Katar yarışını canlı olarak sunacak.

Yariş 19.15'te mi yoksa 21.00'de mi?Orada bi karışıklık olmuş.Ben anlıyamadım.Hem bu NTV sporu şifresiz izleyebiliyo muyuz?Normal uydu kanalları arasında var mı?Pek televizyonla aram olmadığı için bilmiyorum.
Kenan Moto2'de yarışıyor. Moto2 yarışı bittikten sonra MotoGP yayınlanacak. Doğal olarak Kenan 19:15'teki yarışta olacak :)
NTV Spor şifresiz izlenebiliyor.

MotoGP yarışını aynı anda "HDen" kanalından "HD" kalitesiyle de izleyebilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MotoGP yarışını aynı anda "HDen" kanalından "HD" kalitesiyle de izleyebilirsiniz.

Evde fullhd LCD televizyon var ama bi türlü HD alıcı alamadım.Dsmart falan kampanyaları var ama kafam çok karışık.Ayda 12 TL'ye cihazı veriyolarmış galiba.HD kanalları izlemek için hangi paketi almamız lazım?

Hadi bakalım sezonu açıyoruz NTVspor saolsun Kenanı bu sene canlı canlı izliyeceğiz.

Kenan Moto2'de yarışıyor. Moto2 yarışı bittikten sonra MotoGP yayınlanacak. Doğal olarak Kenan 19:15'teki yarışta olacak :)
NTV Spor şifresiz izlenebiliyor.

NTV Spor'un yayın akışında MotoGP gözükmüyor.

fjiFP.jpg

http://www.ntvspor.net/haber/motor-sporlari/36659/motogp-sezonu-hden-de-aciyor

MotoGP yarışı sadece HD EN kanalında yayınlanacak diye bir şey diyor burada.

MotoGP'de sezonun ilk yarışı olan Katar Grand Prix'si, Pazar akşamı saat 21.00'dan itibaren sadece HD-en'den canlı yayınlanacak

HD EN kanalı sadece d smart platformunda. Yani d smart'ı olmayan (benim gibi) garibanlar MotoGP yarışını seyredemeyecek...

Moto2
yarışını (Kenan'ın yarışı) NTV Spor'dan seyredebiliyoruz, ancak MotoGP sadece HD EN'de...

Son düzenleme:

edy

anadolu yakasında d-smart olan bir mekan bilen varmı? keşke NTV yerine eurosport yayınlasa motogp'yi eskıden ne güzeldi, sıralama turlarını bile gösteriyordu. şimdi nasıl seyredicez motogp'yi

moto2 tamam da. sanırım moto gp yi izleyemiycek miyiz? bende ntv ve ntvspor kanallarının yayın akışında motogp yayını vereceğini göremedim. sanırım arkadaşın bahsettiği gibi sadece hd mi verikce moto gp yi?

malesef sadece HDen (d smartta) kanalı veriyor. bundan sonrada öyle olucak, hatırlarsanız geçen sene son 3-4 yarışta spikerler bunu söylemişlerdir, bizden çıkıyor hakları diye. yanlış bilmiyorsam 2 veya 3 sene HDen vericek veya bağlı olduğu yayın grubu.

Kenan 18. bitirdi ama ben ilerde daha iyi olacağını düşünüyorum .

Evet arkadaşlar, malesef sadece HDen kanalından yayınlayacak MotoGP Katar Rallisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar