Motosikletlerin şahı Ostoure göz kamaştırıyor

Uçak değil, motosiklet…

Bu bir uçak değil, motosiklet! Gelecekte motosikletler nasıl olacak diye merak ediyorsanız, işte size müthiş bir ipucu…

Bu yaz sıcaklarında motorlarına atlayıp püfür püfür sokaklarda gezen motor severler için Mohammed Reza Shojaie yeni bir motor tasarlamış.

Ostoure adı verilen bu tasarımda neredeyse her şey var ve buna bir klima da dahil. Bluetooth kask desteği, kaskın önünde görünen göstergeler ve birkaç radyatörle süslenen motorsiklet tabii ki henüz bir prototip. İki tekerli aracın kontrollerinin ise bir uçağınkine oldukça benzer olduğu söyleniyor.

Aslında tasarıma ilk baktığımızda bize ilk olarak, Batman’in Batman Begins’de kullandığı motorla, Terminator filmlerindeki dünyayı ele geçirmek isteyen Skynet’in insanların üzerine gönderebileceği motorlar aklımıza geldi.

Kaynak:Ajans5

Ekli dosyalar

• ostoure-1.jpg
    ostoure-1.jpg
    17.2 KB · Görüntüleme: 17,210
arka şaftta bmw den biraz kopya var gibi paralever gördüm sanki :mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hele bi önü neresi arkasi neresi anlayayim, yorum yapicam.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önünü arkasını bilmiyorum ama gidon u gören varsa lütfen haber versin bu nasıl bir şey hamam böceği gibi zifiri karanlık :)

Tam Türkiye şartlarına göre tasarlanmış. Dümdüz çukursuz yollarımızda hız yaparız :)

lüzumsuzmu ? :)
Kliması da var ama
mantıklı düşünürsek soğutsa soğutsa kase yi soğutur sadece :queen:

Uçak değil, motosiklet…

Bu bir uçak değil, motosiklet! Gelecekte motosikletler nasıl olacak diye merak ediyorsanız, işte size müthiş bir ipucu…

Bu yaz sıcaklarında motorlarına atlayıp püfür püfür sokaklarda gezen motor severler için Mohammed Reza Shojaie yeni bir motor tasarlamış.

Ostoure adı verilen bu tasarımda neredeyse her şey var ve buna bir klima da dahil. Bluetooth kask desteği, kaskın önünde görünen göstergeler ve birkaç radyatörle süslenen motorsiklet tabii ki henüz bir prototip. İki tekerli aracın kontrollerinin ise bir uçağınkine oldukça benzer olduğu söyleniyor.

Aslında tasarıma ilk baktığımızda bize ilk olarak, Batman’in Batman Begins’de kullandığı motorla, Terminator filmlerindeki dünyayı ele geçirmek isteyen Skynet’in insanların üzerine gönderebileceği motorlar aklımıza geldi.

Kaynak:Ajans5

http://[URL=http://img843.imageshack.us/i/ilkmotor.jpg/][/URL]

İlk motosikletin icadından günümüze değin geçen 130 senede köprünün altından çok sular akmıştır..

Hayal sınırlarını zorlayan; yukarıdaki türde motorlara ulaşmak için artık bir 130 sene daha beklenilmeyecektir...

www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/40665-ilk-motosiklet-1885-a.html

Yahu bu başlığın fırça kayanı nerede kaldı?

Motorun önünü arkasını bilemeyen :p, gidon ve klimayı göremeyen :silent:, lüzumsuz diyen :cyclopsan adamlar var :) Ben de frenleme sistemini anlayamadım ve aleti de genel olarak sevmedim :farao: Çok zorlama şeyler ortaya ucubeler çıkarıyor.

Şöyle bizi yanyana dizip tokatlayacak ve "siz ne annarsınız hulen" diye aşağılayacak adam acilen bekleniyor. Klimadan çıkan bir hortumu kulağımıza sokup soğuk hava verecek kişi nerede kaldı? :p

arkadaş bu motosiklet çift çekergibi duruyor dikkat edin ön de de şaft var:silent:

Şöyle bizi yanyana dizip tokatlayacak ve "siz ne annarsınız hulen" diye aşağılayacak adam acilen bekleniyor. Klimadan çıkan bir hortumu kulağımıza sokup soğuk hava verecek kişi nerede kaldı?

:queen::queen::queen::cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar