MOTOSİKLET EĞİTİM FESTİVALİ BAŞLIYOR. 4 Haziran 2017 Pazar İstanbul

4 Haziran 2017 Pazar günü 11:00 - 21:00 saatleri arasında Türkiye Motosiklet Platformu ve İstanbul Polis Derneği İşbirliği ile Dumlupınar Mah. D-100 karayolu No:98 Göztepe Kadıköy istanbul adresinde yapılacak olan motosiklet eğitim festivaline davetlisiniz !

Türkiye Motosiklet Platformu'nun eğitime dikkat çekmek ve motosiklet farkındalığını arttırmak amaçlı gerçekleştirdiği bu organizasyona Sektörün önde gelen tüm markaları ve T.M.P üyesi 86 kulübü ve tüm ferdi katılımcılar davetlidir.

Bu etkinliğie katılım tamamen ücretsizdir.

⦁ Trafiğe kapalı 33.000 m2 asfalt alan
⦁ Ücretsiz teori ve uygulama eğitimleri
⦁ Sektörün önde gelen markalarının katılımı
⦁ Test sürüşleri
⦁ Motosiklet Kulüpleri
⦁ 2. el Motosiklet pazarı
⦁ Motosiklet ürünleri satışı
⦁ Sürücü kursları
⦁ Sigorta firmaları
⦁ Ekspertiz
⦁ Canlı Müzik
⦁ Ücretsiz mangal ve içecek ikramı ( İftar Saati )
⦁ Binlerce katılımcı
⦁ Çekilişle onlarca hediye

*Katılımcı firma, kurum ve kulüplerin alandaki stand kurulumları kendi sorumluluklarında olacaktır. Eğitim alanları için 40mt x 100 mt 4 adet alan ayrılacaktır. Katılım bildiren kurum sıralamasına göre bu dört eğitim alanı ayrılacaktır.

Kulüplerin stand ya da şemsiyelerini getirmeleri önemle rica olunur.

MOTOSİKLET EĞİTİM FESTİVALİ FACEBOOK ETKİNLİK SAYFASI

DxhKYh.jpg

Ekli dosyalar

• motosiklet-egitim-festivali-2017-istanbul.jpg
    motosiklet-egitim-festivali-2017-istanbul.jpg
    87.3 KB · Görüntüleme: 19,363
her anlamda gerekli bir etkinlik . umarım devamı gelir , türevleri gerçekleşir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Güzel bir etkinlik.
Sürücü kursunda eğitim aldığım ve ehliyet sınavına girdiğim alanda yapılıyor.
Mekan eğitim için çok uygun ve çok geniş.
Gidebilen gitsin derim.

ücretsiz eğitim derken kendi motosikletimimizle mi yoksa bize motosiklet mi sağlayacaklar ?
Motosiklete yeni başlayacak birisi olarak ücretsiz eğitime gidebilirim açıkcası

İlk mesajın ilk satırının ilk cümlesinde yazıyor.

Motorumu götürmucem.Sıkıntı olmasın oralarda,hırsızlıktı,çarpma devirme.Sivil olarak katılmayı düşünüyorum :)

Eeeeee ücretsiz eğitim diyorlar nasıl olacak o iş bende heveslendim ama millet önceden kayıt olup isim yazdırmış :(:(

ng6egZ.jpg

4 Haziranda İstanbul Göztepe'de düzenlenecek olan Motosiklet Eğitim Festivali süresince hem festival alanındaki büyük Motomax çadırında hem de Kadiköy / Hasanpaşa mağazasında geçerli ekstra indirimler sizleri bekliyor.

Festival alanında, eğitim kuruluşlarının ücretsiz eğitimleri, eğlence, konser ve gösteriler ile bir çok aktivitenin yanında ücretsiz iftar da sizleri bekliyor olacak.

Festival alanı: Dumlupınar mah. D-100 karayolu no:98 Göztepe Kadıköy İstanbul / E-5 üzeri Salı pazarı alanı.

2. El motosiklet pazarının olduğu bir yerde bir kaç bankanın kredi işlemi için stant kurması mantıklı olurdu.Tabi ucuz faizli ihtiyaç kredisi.Krokide görünmüyor ama olursa baya bir motosiklet satışı olur kanaatindeyim.Gerçi kredi olsa ne olur satışı hangi noterde yapacaksın pazar günü.Ama bir gün sonra yaparsın satışı.Farketmez maksat motoru canlı kanlı görüp deneyip beğenip parasını da hemen orada hazır hale getirmek.

orda bir park alanı var, giriş herkese serbest, curcuna gürültü kalabalık. hırsızların park alanında cirit atma, motor kurcalayıp çalma ihtimali hiç az gelmedi bana. biraz sakat sanki o durumlar:)

Gayet keyifli bir etkinlik oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.

Bu etkinliğin güzel yanı,
- Motorsiklet ve motorsiklet sürücülerinin farkındalığının varılması,
- Eğitim vs.
-Katılımcı portföyü,
- Sohbet, muhabbet yeni tanışmalar,

Kötü yanı demeyelim de,
- 1000cc. ve üzeri artislerin, artislik hareket ve davranışları,
-Yeteri kadar duyuralamamış olması

Kişisel fikrim de şudur, öyle şubatın başında buz gibi havada motorsiklet fuarı yapacaklarına, insanları tıklım tıkış kıç kadar standlarda modelleri tanıtacaklarına, her sene bugünlerde, hele de böyle güzel bir havada (Tabi kimse bilemez ilerki yıllarda kararlaştırılan günde havanın nasıl olacağını ama) böylesi büyük bir alanda motorsiklet fuarı yapılsın.Gerek yok kırmızı halılara vs..lere , hava güzel olsun alan ferah olsun,yer merkezi olsun bak nasıl motor fuarı oluyor. Bıktık artık tıklım tıkış motor fuarlarından, leş gibi kokan tuvaletlerden ve insan izdihamından.
Kimsenin aklına gelmez mi , böyle güzel havada ferah ferah motorsiklet fuarı yapmaya? Tamam yeni model kış aylarında lanse ediliyor vs. de , gel burda göster yeni modelini tanıt işte.Standını kur rahat rahat. Hem fuar hem etkinlik olsun. İnsanlar rahat etsin. Yok illa fuar firması köşeyi dönecek, insanlarda tıklım tıkış leş gibi standlarda heba olacak..

Gösterilerden ilkinde ufak bir kaza yaşansa da, gayet güzel ve keyifli idi.
Buyrun onların görüntüleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar