MOTOSİKLET EĞİTİM FESTİVALİ BAŞLIYOR. 4 Haziran 2017 Pazar İstanbul

Super Moderator
Ne güzel organizasyon olmuş, şunu düşünen bir insan çıktı sonunda diye bin bir güzel düşünceyle konuya girip; ilk dakikada atletle, kasksız motor tepesinde şebeklik yapan tipler çıktı karşıma...

Eğitim festivali gibi eğitim festivali... Boşu boşuna yükselen ümitlerim, aynı hızla alışıldık seviyeye indi yine.

DKN

eğitim festivali ve stunt gösterisi :cherry: yada yarım stunt diyelim :mrgreen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok güzel bir organizasyondu, çok keyif aldım. İnşallah daha da sıklaşır bu tip aktiviteler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Akşama doğru gösterinin yapıldığı yer boşalınca bazı arkadaşlar orada drag yapmaya başladı kafa beyin kalmadı.Zaten sonunda biri duramayıp karşıdaki duvara patladı.Olay olduktan sonra elli tane motosikletli görevli olay yerine geldi.Gördük ki yeteri kadar görevli varmış ama gelip kimse uyarmadı o arkadaşları.Biz iftarı da orada kalanlarla yaptık çok keyifliydi.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Road Craft ve Honda Safety tanıtım için oradaydı. OMM vardı ters tarafta, o da eğitim veriyordu.

OMM eğitim veriyormuydu ben standlarını gördüm ama eğitim verdiklerini göremedim. :(

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Arkadaşlar,

4 seans dolu dolu eğitim yapabilmek için alanımdan dışarı adım bile atamadım. festival alanını dahi gezemedim o yüzden kim ne yaptı bilemiyorum.

Sevgilerimle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar