Konya MT altın apa baraj gölü ve kızılören orman gezisi (fotoğraflarla)

Konya MT nin 4 marttaki tanışmasından sonra sıra 5 marttaki gezimize gelmişti.
Konya ekibi ilk grup gezisi için gerçekten de süperdi. grup elemanlarımızın birkaçı bazı sebeplerden dolayı gelemese de gezi için yeterli kişi vardı. gezimize 5 motor ve 6 kişiyle başladık
akşam üzeri gruba 3 yeni kişinin katılmasıyla 8 motor olduk. daha da kişiler artacak :rendeer:

bundan sonra tüm gezilerde kask takacağım bunda bir istisna oldu kusura bakmayın:)
işte KONYA MT nin yeni kadrosu (keşke bugün bizlere katılamayan arkadaşlar da gelebilseydi)
13fh.jpg

sabah 11.30 da merkezden yola çıktık
27kn.jpg

35bo.jpg

Konya il sınırlarından çıktıktan sonra Konyayı kuşbakışı seyrettik
44zt.jpg

kısa bir seyirden sonra yolumuza devam ettik
58ty.jpg

68fc.jpg

Altın apa baraj gölüne gelmiştik çok güzel bir manzara ve temiz hava vardı
78tk.jpg

86sl.jpg

işte Altın Apa baraj gölü :)
94le.jpg

100mg.jpg

119po.jpg

sonra kısa bir mesafe daha gittik ve mangal yapacağımız yere geldik
129qi.jpg

133kc.jpg

motorlarımız için uygun bi yer bulduk, onlar bizim için çok önemliydi :wiinkk:
149xa.jpg

150jv.jpg

sonra eşyalarımızı yerleştirdik ve kolalarımızı doğal yöntemle soğuk tuttuk :mrgreen: sonra da mangalda köftelerimizi afiyetle yedik :cherry:
164vq.jpg

179hh.jpg

189gf.jpg

yemeğimizi yedikten sonra sıra etrafı keşfetmeye gelmişti :)
196kr.jpg

208iw.jpg

210am.jpg

224xb.jpg

233jp.jpg

245yr.jpg

258su.jpg

yemek yedik, gezdik, dolaştık, sohbet ettik ve gitme vakti gelmişti artık
dönüşte Altın Apa baraj gölünün karşı tarafına dolaştık. gelirken karşı tarafta gözüken köprüde fotoğraf çekmiştik
266hr.jpg

277yp.jpg

284te.jpg

her güzel şeyin sonu gibi gezimizinde sonuna gelmiştik...
dönüş yolundayız
294xm.jpg

Son düzenleme:
yılmazım eline sağlık resimler için bölelikle konya mt grubuda oluştu ilk gezimiz için süperdi diyebilirim inşallah bundan sonrakiler daha da güzel olcak :cat:

Bahar gelmis Konyaya:)))

Arkadaslar cok güzel bi gezi olmus harikasiniz yaa!!ilk fotografi görünce gözlerim doldu.Gazi lisesi mezunuyum ben.tam o fotografi cektirdiginiz yerden 4 yil gelip gectim.(1 sene sinifta kaldimda:pr:) zafer adesenin karsisinda apali tekel varya oraya yolunuz düserse alamanyali Murattan selam edin emi:salut: :salut: :salut:

Aman dikkat!!!

haaa!!bu arada sunu söylemeden gecemicem arkadaslar.hersey iyi hos güzel olmus ama önemli bi noktayi atlamissiniz!!!kac kisi katilmis geziye ya bir yada iki kiside kask var!!unutmayinki türkiye trafiginde yol aliyorsunuz.heran hersey olabilir.güzelim geziyi kötü anilarla noktalamak herkesi üzer dimi:wiinkk:

Konu ylmzzz tarafından şahene pilanlanmış ve siteye aktarılmış.devamını dilerim.köfteler harika duruyor keşke konyada olsaydım . ama o zaman siz AÇ .:queen: :queen: :p kalırdınız

BmwPower' Alıntı:
haaa!!bu arada sunu söylemeden gecemicem arkadaslar.hersey iyi hos güzel olmus ama önemli bi noktayi atlamissiniz!!!kac kisi katilmis geziye ya bir yada iki kiside kask var!!unutmayinki türkiye trafiginde yol aliyorsunuz.heran hersey olabilir.güzelim geziyi kötü anilarla noktalamak herkesi üzer dimi:wiinkk:
numune gibi kaldım kask takınça:mrgreen:

Merhaba

Arkadaşlar Türkiye'nin en fazla motosiklete sahip memleketi olan Konya'da neden toplanamıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Motorculukta tanışma vardır. Bİrlik beraberlik vardır. Gezi güzel olmuş ama en az bi 30 motor beklerdim ben. Sizin orda motor sayısı çok. Ama motorcu az gibi.

Görüşmek üzere.

Kaskları fotoğraf çekilirken çıkarttık ve görünmeyecek şekilde sakladık deyin lütfen. Kask takmadığınızı düşünmesin kimse, lütfeeeeen! :pale:

trafiin az , yolculuğun güvenli olduğu ve kısa mesafelerde takmadık sadece onun dışında takarız biz zaten :rendeer:

konyada motorlu çok ama hem internet kullanan hemde motor kullanan az :mrgreen: anca yolda adamlar deng gelecek ki öyle tanışalım

yılmaz bakıyorum iyice kaptırdın sen kendini gezilere, ama güzel gezi olmuş, fotolar güzel. paylaşım için teşekkürler:rendeer:
ha bu arada yaza yerimi ayır ha bende gelmeye çalışacam!!

Son düzenleme:
bu bizim ilk gezimizdi. kişi sayısı ilg gezi ve tanışma için çok iyiydi bence. makine diğer geziler de iki kişi geliyor onlar ne peki :silent: cumartesi kısa bi gezimiz vardı onda da kask vardı. ama fotoğraf çekinirken astronot gibi oluyor :mrgreen:

ilginize teşekkürler...:rendeer:

arkadaşlar gerçekten böle geziler insanların kaynaşması çok güzel oluyo ben de bir konyalı olarak gezilerinizin devamını diliyorum

yılmaz muhteşem olmuş elllerine sağlık diğer arkadaşlara da katılımları için teşekkürler yakında aranıza bende katılacağım inşallah

ilanerid' Alıntı:
yılmaz muhteşem olmuş elllerine sağlık diğer arkadaşlara da katılımları için teşekkürler yakında aranıza bende katılacağım inşallah

e haydin bakalım katılacam deyipte lafta bırakmayın :bounce:

her sey çok hoş ama mobilyetler scoteerlere gölge düşürüyor onlarıda sınıfınıza katın.

güzel gezi olmuş ama mangal dahada güzel duruyor sankii:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar