Konya MT altın apa baraj gölü ve kızılören orman gezisi (fotoğraflarla)

yılmaz geziniz güzel olmuş,konya çevresinize gezmiş olduk.ama birdahaki sefere kask takarsanız er-5 e hazırlık olur.bir abi tavsiyesi.sağlıcakla kalın.
izmirden sevgiler...

hasan-250MCT' Alıntı:
yılmaz geziniz güzel olmuş,konya çevresinize gezmiş olduk.ama birdahaki sefere kask takarsanız er-5 e hazırlık olur.bir abi tavsiyesi.sağlıcakla kalın.
izmirden sevgiler...

arkamda arkadaş olduğu için kask takmadım o gün hasan abi.
diğer günler takıyorum aslında:) site sayesinde kask takmaya alıştım.
bu linkte normalde kask taktığımın kanıtı :) :)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9565

sevgili motor dostları

Geziniz gercekten güzel olmuş beyendim.aranızda bisiklette olsa dahi önemli olan o motor ruhu taşıyan insanlarla o doga kokusu,degeri bilen kişilerle beraber zaman gecirmektir.iki zamanlı dört zamanlı büyük küçük olması degildir asla...konya selcuktan hataya gelen frof hocamız vardı sizin memleketi hep överdi bize türkiyenin dört bir yanı güzel ama insan elli deymeyen yerlerin yeri bammaşka sizleri kutluyorum iyiki varsınız.hataydan sevgiler

eyo baştan tanıyamadık yaw sen sarı asyalı olan arkadaş dimi :) hoş geldin tekrar

herşey çok güzel geçmiş anlaşılan.resimlerden belli oluyor zaten umarım hep böyle güzel geziler yapmaya devam edersiniz

ama herşeyden daha güzeli köftelerin görüntüsüydü :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle Konya Mt Ekibinin Kurulmasına öncü olduğun için seni tebrik ederim Yılmaz.Ayrıca gezi gerçekten çok hoş olmuşa benziyor,onun için de ayrıca tebrik ederim.
Kask konusuna gelince;açıkcası ben birinizi dahi motorun üzerinde kasksız görmeye tahammül edemem!!!Çok kızdım :jocolor: :jocolor:
Küçük motor büyük motor konusunda konuşmak bile istemiyorum.Sadece önemli olanın MOTORCULUK RUHU olduğunu belirtmek isterim.
Tebrikler Konya Mt.Devamını bekliyoruz ve bu kadar kısa sürede toplanmanızı hayretler içersinde izliyoruz.Çok güzel bir dayanışma örneği çizdiniz.
Saygılar.:rendeer:

crazy_devil' Alıntı:
Öncelikle Konya Mt Ekibinin Kurulmasına öncü olduğun için seni tebrik ederim Yılmaz.Ayrıca gezi gerçekten çok hoş olmuşa benziyor,onun için de ayrıca tebrik ederim.
Kask konusuna gelince;açıkcası ben birinizi dahi motorun üzerinde kasksız görmeye tahammül edemem!!!Çok kızdım :jocolor: :jocolor:
Küçük motor büyük motor konusunda konuşmak bile istemiyorum.Sadece önemli olanın MOTORCULUK RUHU olduğunu belirtmek isterim.
Tebrikler Konya Mt.Devamını bekliyoruz ve bu kadar kısa sürede toplanmanızı hayretler içersinde izliyoruz.Çok güzel bir dayanışma örneği çizdiniz.
Saygılar.:rendeer:
sağolasın :cat:

yılmaz güzel resimler gercekten insanın buradan konyaya gelmesi geliyor içinden tebrikler ayrıca mobilyette olayı şakaydı arkadaşlar yanlış anlamasın! çoğumuzun ilk motorlarındandır.

yılmaz kardeş gezi güzel olmuş keşke bende yanınızda olsaydım resimlerde güzel çıkmış

yilmazelektrik' Alıntı:
yılmaz güzel resimler gercekten insanın buradan konyaya gelmesi geliyor içinden tebrikler ayrıca mobilyette olayı şakaydı arkadaşlar yanlış anlamasın! çoğumuzun ilk motorlarındandır.

bizim için elemanlar önemli demiştim daha önce zaten. sevdiğimiz kişilerse motorumuzun arkasına alır beraber gideriz gerekirse. şaka olduğun sevindim:)

bizim gezi bayaa ses getirdi memnun kaldım walllah bide şu mağraları göstereydik millete

evet konyada güzel yerler var ama çoğu kişi bilmiyor. tek tek gideceğiz inşallah hepsine

18 mart cumartesi ve 19 mart pazar günü yapılacak etkinliklerimize ve gezimize tüm Konya MT üyelerimiz gelmeye çalışsın lütfen. yeni katılan üyelerimizle tanışacağız. teşekkür ederim.

KONYA MT

her zaman konya mt ile baraberim sonsuza dek daha motorum olmadı ama gerekirse arkanızdan arabayla yine gelirim :cat:

merh.arkadaslar resimlerinize baktık.karaman M.T yi kuruyoruz yakında ziyaretinize edecez..üç ybr ile geliyoruz.

k714m.' Alıntı:
merh.arkadaslar resimlerinize baktık.karaman M.T yi kuruyoruz yakında ziyaretinize edecez..üç ybr ile geliyoruz.

karamandan üyeler de var zaten. bekleriz arkadaşım karaman MT hayırlı olsun şimdiden. önceden haber verin herkes ayarlasın işlerini ona göre

MT Motorize07 Antalya grubunun ilk hallerini hatırlatıyor bana.İlk buluşmamıza bizde 8-9 scooterle başlamıştık işe.Zamanla arttık eksilmedik.Bazı gezilerimezde 35-40 motorla 50-60 kişi olduğumuz oluyor.Ama bence önce sağlam ve güvenilir bir omurga kurmak.Motorize07 nin sağlam bir omurgası var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar