5 mart KONYA MT Altınapa baraj gölü gezisi

KONYA MT tanışma
tarih: 4 mart 2006 cumartesi 20.00
yer: Evliya Çelebi Çay bahçesi (meram yeni yol üzerinde)

ALTIN APA BARAJ GÖLÜ GEZİSİ
Altinapa.jpg

tarih: 5 mart 2006 pazar
buluşma yeri: kent sineması önünde 11.30 da buluşacağız.

altınapa baraj gölü yaklaşık 40km dir. akyokuş istikametinden gideceğiz.
d3b9ev.jpg

yemek olarak mangal yapacağız arkadaşlar :) dönüşteşte de akyokuş dinlenme tesislerinde çay içeceğiz...

altınapa baraj gölü gezisine ve tanışmaya katılacaklar (site üyeleri)

ylmzzz
RAPTOR666
motosport
racing_team
yeşilçam
melih277
crxforever

site dışındaki elemanlar henüz belli değil tam olarak :)

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
konuyu duyurulara üst tarafa sabitliyorum..... Hadi bakalım bide konya MT yi görelim kim kimdir...:)

hayırlısıyla hem tanışacaz hemde gezilerimize başlamış olacaz resimlerimizide ekleriz inşallah...:wiinkk:

bbrr teşekkür ettik kardeş

bizim için küçük ama mtkonya için büyük bi adım olacak bu

Siz bir toplanın tanışın da Ankara ve Eskişehir tayfası ortak bir şeyler yapalım :cat:

Prometheus' Alıntı:
Siz bir toplanın tanışın da Ankara ve Eskişehir tayfası ortak bir şeyler yapalım :cat:

bakalım ilk buluşmamız nasıl geçecek? pazar günü hava hafif yağmurlu gözüküyor ama bekleyelim ve görelim diyorum :)

OK çabuk samimi olun ama :) Ben askere gitmeden yapalım İç Anadolu buluşmasını :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konya bizde istanbuldan sizlerleyiz sevgilerle

ilk buluşmamızdaki tek sorun hava durumu arkadaşlar. mynet havadurumunda cumartesi yağmurla karışık kar, pazar günü çisentili yağmur diyor :mrgreen:
son anda bi erteleme olabilir havaya göre :pale:

arkadaşlar depoyu fülledim ve kararımı verdim gezi olursa bende sizinle gelmek isterim geziye.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte Budur yaaahuu MT Türkiye :p hadi sıra konyada arkadaşlar bizden de tam destek resim olayını unutmayın tanıyalım sizleri :cat:

ben mecıdıyekoydeyım motor aldım ama ehlıyet almadım cesaret edemem oralara gelmeye gelısım surucu kursundan ıboyla hepınıze selamlarımı yolladım ama bende sımdıden hepınıze ıyı eglencelere dılıyorum

arkadaşlar cumartesi günü tanışmaya herkesi bekliyoruz. geziye katılanlar ve gezi hakkında orda ayrıntılı konuşuruz :)

crxforever' Alıntı:
arkadaşlar depoyu fülledim ve kararımı verdim gezi olursa bende sizinle gelmek isterim geziye.

buyur gel cx. listeye yazdım ismini.

arkadaşlar internetten 7 tane siteden hava durumuna baktım yağış yok. bulutlu güneşli sadece.
pazar günü 17 dereceye kadar çıkıyor sıcaklık. zaten 11.30 da yola çıkacağız bu yüzden hava tam istediğimiz gibi olacak.

Son düzenleme:
evet bende baktım hava durumuna hafta sonu güzel görünüyor dilediğimiz gibi güzel bi gezi olur kazasız belasız inşallah bölelikle konya mt grubunun ilk adımlarını atmış oluruz resimleride ekleriz :cat:

buluşmamız ve gezimiz çok güzel geçti. havanın da iyi olması ceketlerimizi bile çıkarttırdı bize. gezi resimlerini 1-2 gün içinde foruma koyacağız arkadaşlar.
herkese teşekkürler. :)

en son 8-9 kişi olduk gezide. gelemeyen arkadaşlar da vardı işlerinden dolayı.
:rendeer:

:cat: evet arkadaşlar bugünkü ilk gezimiz çok güzel geçti ya havada güzel olunca tabi daha bi güzel oldu inşallah bundan sonraki gezilerimiz daha da güzel olcak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar