14 yaşındayım er 5 e geçmelimiyim???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar benim er 5 e geçmem söz konusu olabilirmi? ne dersiniz?şimdiden para biriktirmeye başladım:queen: :queen: :queen: :cat: veya hangi motosiklete geçmeliyim birbiirimizle fikir alışverişi içerisin de olalım okk...

önce forum kurallarını okumalısın. kitlenen goldwing topiğin niye kitlenmiş, onu da okumalısın. sana yapılan uyarıları da okumalısın. oku önce yani.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
numan can sıkıyon ama artık::evil::
zaten birazdan kitlenir::angry2:: ::angry2::

numan,14 yaşındaki birinin bırak er-5'e geçmeyi,karşıdan karşıya geçmesi bile tehlikelidir.küçümsediğimi sanma,dikkat gerekir anlamında...üstelik daha çocuksun.böyle konular için boşuna topic açmamanı öneririm.sevgilerle

sen forum kullanmayı öğren de önce, ondan sora hepsini kullanırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
okk benim biraz istirhaat etmem gerekiyo kafam çok bozuk galiba yarın görüşmek üzere...

herkese iyi geceler eminim seviniyorsunuzdur deli gitti diye:salut::pale: :pale: :pale:

Son düzenleme:
SEN 14 yaşındamıydınn aaboooo:silent: :silent:

14 yaşındaki nesil internet kurdudur. verilen linki tıklamayı bilirler. ee okumayı da 7 yaşında öğretiyorlar.
yanlış yapabilirsin tabii ki, biz de yapıyoruz bol bol. ama uyarıyı dikkate almamanın mantığı ne, çözemedim ben.

ne motoru arkadaşım sen ilk önce bisikletine bin ilerde mutlaka motora geçersin,bu arada belirteyin en sevmediğim görüntü daha yaşları 12-13 arası çocukların mobilet ve benzeri motorlu makinalarla yaptıkları şaçma sapan hareketlerdir.

watercolours biz 6 ayda 250 mesaj'ı zor yazabildik,sen nasıl 2 aya 1,024 mesaj sıgdırdır günlük ortalama 17 mesaj atmışsın yani baya bi hızlısın.

Son düzenleme:
Film'lerdeki gibi olsa 16 yaşından küçüklerin siteye girmesi sakıncalıdır.:cat:

kahraman34,
o mesajların 200'ü slinecek zaten (geyiğe ait). ötekiler nereden kalma bilmiyorum valla. 500 de önceden silinmiştir herhalde. ben zaten geyikteki mesajlar hiç katılmasın diyorum ama nasılsa silindiği için karışmıyolar herhalde. modların kararı.

ben 16 yaşından beri trafikteyim tabi er-5 ile değil.
ama 18 yaşında da yaptığım pek akıl kârı sayılmaz. ben kötü bir örneğim. beni örnek almayın (örnek teşkil etmemesi için ne yaptığımı söylemiyorum) ama 14 yaşında da olmak motosiklet kullanılmaz diye bir şey yok. iş bir yerde yetenek, kabiliyet meselesi. eğer kabiliyetin yoksa ne kadar motosiklet kullanmanın eğitimini alırsan al, kötü araba kullanan bayanlardan bir farkın olmayacaktır.

Süper Moderatör (BBRR)
sevgili numan taş sana şiddetle kanuninin yeni ürettiği bisikletlerden öneriyoruz ............ !!!

Nemrut' Alıntı:
ben 16 yaşından beri trafikteyim tabi er-5 ile değil.
ama 18 yaşında da yaptığım pek akıl kârı sayılmaz. ben kötü bir örneğim. beni örnek almayın (örnek teşkil etmemesi için ne yaptığımı söylemiyorum) ama 14 yaşında da olmak motosiklet kullanılmaz diye bir şey yok. iş bir yerde yetenek, kabiliyet meselesi. eğer kabiliyetin yoksa ne kadar motosiklet kullanmanın eğitimini alırsan al, kötü araba kullanan bayanlardan bir farkın olmayacaktır.
yasalar önünde ehliyet'i olmadan motorlu araç kullanan herkes suçludur,ve hapis cezası vardır.

ben ehliyetsiz motor kullanın demedim ki
kullanan olursa cezasını da çeker.

ha bir de bu 14 yaşındaki arkadaşı yaşından dolayı alaycı cevaplar yazmayalım hoş olmuyor. eğer o bizimle alay ediyorsa bizim onunla alay etmemizi gerektirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar