Zealsun temsilciliği hakkında.

SN;Arkadaşlar İzmir de Zealsun motorsiklet lerinin satış temsilciliği ve ya bir bayisi , tamir ve yedek parça servisi var mı?Varsa nerede açık adresi bilen arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum.
saygı ve selam

Eşrefpaşa-yahaneler jandarmayı geçince Köstence köprüsüne varmadan büyük bir motorcu var yanlış hatırlamıyorsam yanlız markada emin değilim

okramın dediğini bulamazsan sana başka bi tane araştırıp söylerim

Selam Piyade,

İzmir'de Bornova Çamlık civarında Zealsun Satan Bayi var. Ancak yetkili servis maalesef ki yok. Bulursan bana da haber ver :)

Bayi telefonunu Polen ticaret'ten almıştım www.polen-tr.com

arkadasım ben servis yedek parça ve satısını yapıyorum ama aydında yerimiz 2 saatte gelebilirsin sana motosiklet.net indirimide yaparım yani merak etme saygılarla

Slm OlgunTic
zs 200 gs e grenaj yaptırmak istiyorum bu konuda yardımınız olurmu web siteniz varmı

kartal abi ben vereyim sana :)
www.otmmarket.com ancak yapılırmı bilmiyorum.Bilgi alabilirsin iletişim telleri falan var.Sağlıcakla kalman dileğiyle :cat:

Okram Merahaba Taner Ben İzmİrlİyİm Zealsun 150-19 Alicam Ama Servİs Konusunda Bİlgİm Yok.belkİ Sen Bİyerler Bİlİyosundur

selam motor dostları.ben ankarada oturuyorum.ya arkadaşlar bu zealsun u ankarada satan firma yokmu.150-9 modeline hasta oldum.birde sağolsunlar arkadaşların yorumlarından yola çıkarak bu motoru almayı düşünüyorum.ankarada bayisi varmı bilenler yazarsa sevinirim.yardım edin bana bende bu motordan almak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.

kazasız sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maalesef Zealsun distribütörü yok. Yani artık zealsun satılmıyor. Ancak 2. el alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar