Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SN;Arkadaşlar İzmir de Zealsun motorsiklet lerinin satış temsilciliği ve ya bir bayisi , tamir ve yedek parça servisi var mı?Varsa nerede açık adresi bilen arkadaşlarımdan bilgi rica ediyorum.
saygı ve selam
arkadasım ben servis yedek parça ve satısını yapıyorum ama aydında yerimiz 2 saatte gelebilirsin sana motosiklet.net indirimide yaparım yani merak etme saygılarla
kartal abi ben vereyim sana www.otmmarket.com ancak yapılırmı bilmiyorum.Bilgi alabilirsin iletişim telleri falan var.Sağlıcakla kalman dileğiyle :cat:
selam motor dostları.ben ankarada oturuyorum.ya arkadaşlar bu zealsun u ankarada satan firma yokmu.150-9 modeline hasta oldum.birde sağolsunlar arkadaşların yorumlarından yola çıkarak bu motoru almayı düşünüyorum.ankarada bayisi varmı bilenler yazarsa sevinirim.yardım edin bana bende bu motordan almak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.