MT [İzmir] & MT [Manisa] Buluşması !! 11 Ekim Çarşamba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: MT [ izmir ] ve MT [ Manisa ] Buluşması nı gerçekleştireceğimiz bu organizasyonun duyurusunu açmak gerçekten önemli ve keyifli benim için..

Ortak tutkumuz olan motosiklet sayesinde kendi bulunduğumuz ilde farklı meslek dallarında farklı kültür ve gelir düzeyinde insanlarla MT sayesinde buluşup tanışıp dostluklar kurduk.. Şimdi aynı keyifle ve heyecanla MT izmir gibi belli bir oluşuma ve potansiyele sahip olan MT manisa ile buluşup tanışma ve uzun yıllar sürmesini dilediğimiz bir arkadaşlık ve dostluğun ilk tohumlarının atılacağı ortak buluşmamızın duyurusu altında 11 Ekim çarşamba gecesi aramızda olmak isteyen tüm arkadaşların bu başlığa ilgi göstermesi ve bende varım diyerek oluşturacağımız listeye adlarını ekletmelerini rica ediyorum

Buluşma günü : 11 Ekim 2006 Çarşamba

Buluşma Yeri : İzmir / Bornova Teras Cafe

Buluşma saati : 20.00

Katılım Listesi

-Kuvva
-akreep
-tenten35
-egeknn
-tornedo
-turlabo
-tess
-karakız
-babyface
-forrap
-volkancimen
-izcade
-hedowich
-sonoko
-mr.cool
-Apv41
-Ventureroyal
-slientrıder
-Wallace
-Marko
-ümmetperkitan
-Mecit
-Racingiski

İzmir ve Manisa dan buluşma için katılım gösterecek ve listede adı olmayan arkadaşlar başlıkta geleceklerini bildirmeleri durumunda listeye isimleri ekleyeceğim....

Saygılar

Moderatör (forrap)
Güzel bir buluşma olacağı kesin...Çok güzel bir akşam olacağı şimdiden belli.İki haftadır gündüzcü olduğum için haftaya %99.9 gececi olacağım ve orada olamayacağım ama,MT İzmir grubunun kalabalık nüfusu benim yokluğumu aratmayacaktır...:rendeer:Nasıl olsa Manisa grubu ile aramız bu buluşma ve geziler sayesinde oldukça samimi olacağı için başka zaman aranızda olacağım Allahın izniyle.Bu bir seferlik bir şey değil sonuçta,Manisa MT daimi katılımcı dostlarımız artık:)Manisa grubuna sevgiler saygılar...

Keşke aranızda olabilseydik bizlerde Denizli Mt-Mosed olarak.Ama henüz Denizli ziyareti sözünü yerine getirmeyen İzmir Mt'ye teessüflerimizide iletiriz hani.:)
Umarım her zamanbu dostluk,bu arkadaşlık,bu güzellikler devam edecek.
Saygılar.

selam bu tip sosyal failiyetlerin olması ve arkaşlıklar oldukça yaşamın iyi ve diğer güzelliklerinden daha fazla zevk alacağımız kesin.bu buluşmada tüm yurt geneline yayılmasının başlangıcı olur temennisindeyim.yeni eski tüm üyeleri buluşmaya bekliyoruz.tekeriniz düz yolunuz açık olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ahhh be ahhh manisadan mecitte geliyormuş şu kadere bak ya orda olmak vardı neyse canımız sağolsun.başka sefere inşallah 1550 km uzaklıktan adanadan hepinize selamlar.

dünki buluşmamızda kan bağışlama organizasyonu nu gönüllü olarak üzerime almış bulunuyorum;bugun ki görüşmelerim neticesinde iki seçenek var
1,si ;cumartesi pazar iftardan sonra Buca hasanağa parkı ve Buca çevikbir meydanın da kızılayın kan bağış çadırı kuruluyor.iftardan sonra buluşup toplu olarak gidebiliriz.
2,yol.haftaya organize olup istediğimiz bir yere onlar araç ile gelecekler.tek şart 15,20 gönüllü bulmak
sizin yapmanız gereken seçeneği bana bildirmek.Ayrıca toplantıda kızılay değil de direk ihtiyaç sahibine bağışta bulunmak isteyen arkadaşlar içinde seçeneklerimiz mevcut.
burdaki amacımız izmir MT olarak toplu kan bağışı .ilginizi ve seçeneğinizi belirtmenizi bekliyoruz.istenirse manisa izmir buluşması ilede birleştirebiliriz.teras cafeden izin alınır veya bizim büro da uygun

Böyle organizasyonların devamını getirmek dileğiyle diye diye başlamak istiyorum yazıma. Motosiklet kardeşliğinin geliştirmek pekiştirmek adına güzel bi girişim. Bu görüşmede ev sahibliği konumunda bulunmak daha bi onur verici. Daha nice toplantıların gezilerin ve birlikte yapılan etkinliklerin devamı olması dileğiyle...

offff yaaaa bu süperrrrr. kenancığım hepinizi özlemiştim. bu harika olacak. buradan kenan sana, tenten, kuvva, akrep, ventureroyal, karakız, erhan ve ismini sayamadığım tüm İzmirli mt dostlarıma saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. görüşmek dileğiyle. iskender...

manisaaaa...

ewet arkadaşlar manisa mt olarak bir aksilik olmazsa kopup geliyoruz haftaya çarşamba....Burdan tekrar sesleniyorum,,çarşamba 8 de mesir restaurantta toplanıyoruz manisa olarak arkadaşlar,,ordan izmir mt'nin toplantı yeri olan bornova teras cafeye gidilecek...

bu arada ümmet abimmmm.allah yolunu açık etsin,,seni seivyoruz kalbimizdesin..umarım bundan sonraki toplantılarda beraber olucaz

turlabo ben her türlü kan vermeye hazırım.Listeye benide dahil edebilirsiniz.

Merhabalar,Turlabo ben her türlü kan vermeye hazırım,listeye benide ekleyebilirsiniz

Son düzenleme:
Manisadan Kimler Geliyo şimdi ??

offff yaaaa bu süperrrrr. kenancığım hepinizi özlemiştim. bu harika olacak. buradan kenan sana, tenten, kuvva, akrep, ventureroyal, karakız, erhan ve ismini sayamadığım tüm İzmirli mt dostlarıma saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. görüşmek dileğiyle. iskender...

Bizlerde seni özledik iskender..tüm manisalı arkadaşlarımızla beraber senide dört gözle bekliyoruz.Dostlukları büyüteceğiz ne mutlu bize..:rendeer:
Dikkatli gelin,kendinize iyi bakın..sizleri bekliyor olacağız.sevgi ve saygılarımla..:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Manisadan Kimler Geliyo şimdi ??
kenancım manisadan değil ama uzaklardan gelme ihtimalim çok yüksek yüzde 80 normal şartlarda yetişmem gerekiyor şuan silifkedeyim.sen listeye benide ekle cesaretim artsın.selamlar. not.manisadan sedat abide geliyormu.

Bu Çarşamba tüm Manisalı arkadaşlarla tanışmak üzere...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi kenancım sağol eklemişsin adımızı listeye şimdi resmi olarak katılcaz toplantıya.bodrumdan selam.

selam

ümmet abimmmmmmm,,sakın yetişicem diye risk alma..sen hep dersin""Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir""diye..kısmetse çarşamba buluşucaz..bu arada sedat başkanda gelicek...:cat:

Güncell...güncell...
Toplantıda görüşmek dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı yolluyorum..:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

MECİT;457096' Alıntı:
ümmet abimmmmmmm,,sakın yetişicem diye risk alma..sen hep dersin""Geç gitmek hiç gitmemekten iyidir""diye..kısmetse çarşamba buluşucaz..bu arada sedat başkanda gelicek...:cat:
yetiştim bile bodrumdayım yarın izmirde olurum.daha bir günüm kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar