BBRR' Alıntı:barışı tanımam ama severim,nedendir diye kendime sorardım şimdi anlaşıldı bende çukurovalıyımda ondanmış meğer.
Marmarisli senide aldık be gel anasını satiiim:queen: ben 45 gün önce marmaristeydim...sıra sende simdi de sen gel bakiimBBRR' Alıntı:yaz listeye benide eee yarı osmaniyeliyiz nasılsa
ben degildim o kardes msn den devam ederiz özel msj gönderdim bir bak olurmu k.i.b.abi yayladaydım. hiç foruma girmeye fırsatım olmadı. yeni gördüm msj ını. ekledim msn e seni. bu arada senin keeway krem rengi mi. 2 gün önce yalçın marketin önünde gördüm. bayağı deli sürüyosun.. motor bu abi şakaya gelmez yavaş sür.(eğer gördüğüm sensen tabi)
elleri kırılsın,
anlamsızca yaşayan, bilinçsiz insanların topluluğu bugün faaliyetteydi.
bugün terör mersindeydi.
pozcu kushimato sokağının ilk sola sapağı olan şok marketin sokağına bomba konulmuş. ağır parça tesirli bir bomba çöp kutusunun içine konulup şarapnel amacıyla kullanmışlar çöp kutusunu. binaların camları inmiş.
işn kötü tarafı çöp kutusunun 3 metre arkasında gençlerin gittiği bir internet cafe var. bombanın muğdat ve adese nin oradan bile duyulumuş.
ölü durumu henüz ulaşmadı ama yaralılar var .
allahım hepimizi ve tüm sevdiklerimizi esirgesin.
kendinize dikkat edin.
kendinize dikkat edin.
arkadaşlar ben keweey super lıght 150 kullanıyorum hadi arkadaslar varmısınız bizde kendi motosiklet kardesliğimizi oluşturalım:cherry: ...
tesekkur ederim arkadaslar destekleriniz için... inci sen neden gelmiyorsun buralara kkana hak veriyorm sen buraları daha cok seviyorsun senı de bekliyoruz buralarda... mersin adana osmaniye biz hepimiz kardeşiz:rendeer: [email protected] msn adresim eklerseniz konusuruz arkadaslar tekrardan sagolunSlm.....bende hemşerin sayılırım....hayırlı olsun....:rendeer: