logo iptali yaptım bakın bakalım nasıl olmus.... :)

logo iptali yaptım+sinyaller değişti bakın bakalım nasıl olmus.... :)

canım sıkıldı hadi dedim bir motoruma bakayım.Baktım güneş gelmiş üstüne o yazılar da palıyor biranda aklıma o KANGDA yazılarını iptal etmek geldi .... efenim malzemeleri yazıyorum....
bombaaa gösterge aydınlatması değişti :)

buda ön park süper oldu süperrr :queen:

1-1 adet ekmek bıcağı ve düz ağızlı tornavida(ben kullanmadım ama :cherry: )
2-1 litre sıcak su (fazla ısıtmaya gerek yok :cat: )

evet işe başlıyoruz beni çok üzen ama sevdasından vazgeçemediğim motorum benim :bounce:

nıhaaaa geber pislik :p markayı katlediyorum :queen: bıcağı alttan soktum ve manivela şeklince yazıyı sökmeye başlıyorum

bir an içimden acaba yanlış mı yaptım? diye bir ses geldi ama başladım artık ve marka yazısı sökülde geriye böyle bişi kaldı:bounce:

artık bilekleri çalıştırma zamanı aldım elime bezi daldırdım sıcak suya birazcık elim yandı :pr: neyse başladım silmeye....
işte sonuç :cat:

buda öteki tarafı

aklımdan şu önündeki sinyalleri söküp karartmak geçiyor siz ne dersiniz :silent: birde o ön farı söküp mercekli fara cevirmek istiyorum.....bunun için fikir bekliyorum sizden... unutmadan farın üstündekini de cıkardım çok güzel oldu bence...

son olarak paslanan egsoz borum bunu nikelaj mı kaplatayım yokhsa gidip yensini mi alayım.....
evet babam gelmişti eve ilk iş arabayı geri geri park etmekti aldım arabayı geri park ettim açtım bagaj kapısını ve etrafı rahatsız etmiyecek şekilde muzik açtım... arabımızın plakası BuRaK BRK :cherry: garaj olduğuna inandınız mı?

evet sinyalerin camlarını söktüm ve çorabı geçirip baktım nasıl duruyor diye

buda başka bir açı

bir daha baktımda cidden süper olmuş ya iyiki sökmüşüm yazıları

bu sewgi hiç bitmezz

işte sonuç

150 cc olsaydı yakışırdı belki ama bunda çok havalı durcanı zannetmiyorum

olay hava atmak yada havalı olması değil amacım bu motoru diğerlerinden farklı kılmak birazcıkta boş vakitlerimi değerlendirmek..... bu arada sadece sizden görüş istiyorum sinyalleri karartmayı birde paslanan egsoz borum bunu ne yapmalıyım? 50 CC olunca güzel olmuyor mu SAKAL :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi resimler çok ii yaaa. belgesel gibi yapmışsın :cat:

helel :queen:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Çok güzel olmuş ellerine sağlık sinyaller için siyah çorap en iyisi olur çokda hoş görünecektir ama fara bişey yapmanı tavsiye etmem ancak far ampülünle aynı watt güce sahip başka bir beyaz ampülle değiştirebilirsin daha hoş olur :cat: :cat:

H@S@N abi tşk ederim o zaman şöyle şatafatlı beyaz olanından alayım :) bu arada insan motoruna emek harcadıkça sevmeye başlıyor.... sinyallar içinde öyle kadın çorabı en iyisi dediğin gibi birde egsoz sorunum war boyasam mı? nikelaj mı kaplatsam? yokhsa yenisini mi alsam?

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
onu da yazacaktım bilg. azizliğinden unuttum bak arada bi net kitleniyoda egzosun hangi kısımlarının boyası attı paslandı eğer tüpün olduğu kısımdaysa siyaha boya kendin motor parçası satan yerlerde kelepçeli korumalar var nikelajlı burda 8 ytl al onlardan bi tanede üstüne tak canavar gibi olsun bitsin yok borusu paslandı diyosan boya siyaha babalar gibi gezmene devam et keyifli sürüşler kardeşim :rendeer:

evet borusu paslandı tüpünde bişi yok ayrıca tüpünün içindeki katalizör vs vs ... çıkarttım ve motorun sesi + çekişi fark etti iyiki de yaptırmışım motor önceden boğuluyordu bazende hafif şişiyordu şimdi tık yok.... gidip soba borusu boyasından alayım bari söküp boyayalım nikelaj işi zahmetli biraz da pahalı...

bur-k@' Alıntı:
olay hava atmak yada havalı olması değil amacım bu motoru diğerlerinden farklı kılmak birazcıkta boş vakitlerimi değerlendirmek..... bu arada sadece sizden görüş istiyorum sinyalleri karartmayı birde paslanan egsoz borum bunu ne yapmalıyım? 50 CC olunca güzel olmuyor mu SAKAL :farao:
Bilmem ben 150 asya gördüm ufak ufak değişiklikler var çok şehvetli durmuş o zaman motor yani 50 cc ye yapsanda o havayı verdiremessin bence, sen uğraş tabi ya eğlenceyi insan kendi kendine yaratıyo zaman geçiriyosan mutlu oluyosan ne mutlu sana

birade güzel olmuş bide orlara alev yapıştır bence bn yapıcamda babbam izin vermio yanlara alev al iki tara 9ytl sonra beyaz far 15 ytlye war tam beyaz sonra altına bi tane kırmızı neon 10 ytl ondan al bnde neon war çok hoş duruyor ama sakın soba boyası sürme 165dk sonra atıyo çoğu yeri bazı yerlerde çıkmıyor çok kötü birr görünüm yaraatıyor eğer dediklerimi yaparsan tek senin kanga pislik harika bişey olur

ariulu tavsiyelerin için tşk ederim ben motor olsun araba olsun sade kullanmayı severim fazla sticker bizi bozar ha ufak tefek bişiler yapacam şuan sinyallerimi söktüm onlarla uğraşıyorum arka stopl lambamı da ledliye cevircem yaklaşık elimde 20-30 tane led war......

birade güzel olmuş bide orlara alev yapıştır bence bn yapıcamda babbam izin vermio yanlara alev al iki tara 9ytl sonra beyaz far 15 ytlye war tam beyaz sonra altına bi tane kırmızı neon 10 ytl ondan al bnde neon war çok hoş duruyor ama sakın soba boyası sürme 165dk sonra atıyo çoğu yeri bazı yerlerde çıkmıyor çok kötü birr görünüm yaraatıyor eğer dediklerimi yaparsan tek senin kanga pislik harika bişey olur

dostum öncelikle fotorafların daha doğrusu çekimlerin harika:cat: . yanlız sen bu motora ne yaparsan yap sonuçta 50cc. ama seni mutlu ediyorsa seve seve yap tabi. bence hiç uğraşma össden sonra cbf250 alıcam demişsin. sen ona uğraş.
bide motorun olduğu balkonu beğendim hakikatten. neresi orası izmir demi.

ha buarada lastiklere beyaz yanak takarsan harika olur dostum oda 10ytl.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes sen motoru balkondamı kullanıosun :silent:

SAKAL' Alıntı:
Bilmem ben 150 asya gördüm ufak ufak değişiklikler var çok şehvetli durmuş o zaman motor yani 50 cc ye yapsanda o havayı verdiremessin bence, sen uğraş tabi ya eğlenceyi insan kendi kendine yaratıyo zaman geçiriyosan mutlu oluyosan ne mutlu sana

motorun kaç cc olduğu önemli değildir. önemli olan motoruna değer vermektir. motor 50cc diye hiç bişey yapamasınmıı soruyorum sana
ben önceden bir bisikletim vardı ama pahalı bişey büyük felanda değildi ama ben onu öyle güzel süsledimki herkes hayran kalıyodu.
SAKAL sen al bitane JAPON motosiklet al hiç bişey yapmadan bin

bur-k@
böyle şeyler güzel her ne olursa olsun malına kıymet veriyosun tebrik ediyorum seni.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bence güzel bir çalışma olmuş, eline sağlık...

balkon mu :queen: orası garaj garaj ya helal olsun balkona benzettiniz ya hiç güle:queen: ceğim yoktu

Arkadaşlar burda bana yükleniyonuz ama ayıp ediyonuz ben sade fikrimi söyledim, polemik çıkartmak mı amacın kozmiktohum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar