[Kütahya - MT]

Küatahya lılar utandım her il varken Kütahya neden yok ? Buradan buluşabiliriz

EMOK motosiklet festivali Kütahya ya 40 km de Kırka büyükyayla göletinde yapılıyor geç değil pazar (02.07.2006 ) ya kadar sürecek .

Son düzenleme:
yoncalıdan eskişehire sık sık motorlar gider gelirdim 5 yıl orada yaşadım umarım kütahyada organize olur ve aktiviteler düzenlersiniz yoncalı ve ılıca yaparsanız benide çağırın hemen gelirim

slm küytahyalılar bende kütahyalıyım we üye sayısında bu kadar az kütahyalı olacağını san mıyorum herkese duyuralım kütahyalılar burada toplalanım

kütahyalılar...

ben de kütahya'dayım.
etkinlik olduğunda bilmek isterim doğrusu.

koca kütayada üç kişinin mi motoru var ayıp ayıp iyki gelmişim sakaryaya:p

16.07.2006 pazar günü sadece mt eskişehir de dahil, eskişehirden 3 ayrı ekip kütahya daydı.Aferin hemşerilerime ya biliyolarlar bu işi.Haydi kütahyalılar...ağustosta bizde bi iadei ziyaret yapalımmı?

Ne demek!
Kesinlikle bekliyoruz!
Ben 6 Ağustostan itibaren Eskişehirdeyim.Burada kalabalık bir ekip oluruz o zaman.Diğer arkadaşlar da tatilden dönmüş oluyor!
Ağustos için mutlaka ; özellikle Kütahya ekibini Eskişehire bekliyoruz.Beklemiyoruz...:mrgreen: Çağırıyoruz. :)

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18134 >> FOTOĞRAFLAR BURADA...

kütahyalı MT sevdalıları daha ne bekliyoruz...Haydeee...Üstelikte bu topiği de açmışsınız.Herkes ağustos ayında yapacağımız Eskişehir gezisi için burayaaaaa.:cat:

var mı ya böyle bişey topic den daha yeni haberim oldu artık sıkı takipcisiyim hezkeze meraba

hadi kütahyalılar kimse yok mu aloooooooo

Son düzenleme:
bu pazar saat 9.00 da sınav varsınavdan sonra dağılmayalım kim var kim yok bi tanışalım derim.

3 eylülde eskişehir gezisi planlıyorum...şartları uygun(ehliyet,donanım yönünden)olan ve katılmak isteyen Kütahya-MT li arkadaşlar 30 ağustos saat 15.00 de hisar da buluşalım ve tanışalım...:bounce:

selam kütahyalılar

kitahyalı dostlar selam
yıllarca kütahyada yaşamış biri olarak, incinin profiterolünü, karavanın gözlemesini, dedenin ekmek kadayıfını, cancan ın tostlarını inanın nasıl özledim. izmirden bu ay sonu yada eylül de gelmeyi planlıyorum kütahyaya. geldiğimde görüşmek dileği ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar