[Kütahya - MT]

Evet Kütahya.

Eskişehir geziniz için kesin tarih ve sayı belli oldu mu?

Arkadaşlar Oldwolf un çağrısı uygun ben 21.00 da orada olmaya çalışacağım.Eskişehir-MT haber bekliyor o na göre hazırlık yapmak lazım...Görüşmek üzere...:bounce:

Hava durumu ; son tahminler...

kgi1.gif
k2ox0.gif

tahmingor06aspxir3.gif
tahmingor06aspx1gl2.gif

guntr1vv4.gif
guntr2xm0.gif

evet arkadaşlar o zaman akşam 21:00 da domino nun önünde olalım bi konuşalım ona göre eskşehiredeki arkadaşlarada hbr veririz yarın. bide inşallah pazar günüde hava böyle olmaz :)

arkadaşlar hep burada bişeyler konuşuluyor ama nedense faaliyet yok :pale: gerci bazen arkadaşlarla geziyoruz ama kütahya mt olarak toplanamıyoruz neredesiniz en azından bu akşam toplanalım barii yaz bitti ama biz toplanamadık hayati abi seni aradım ama ramazan abide telefonun yokmuş görüştüğümüzde unutmayalım telefon numaranı alayım bu kütahya mt işini aramızda sen ayarlarsın kendinize iyi bakın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdiden iyi yolculuklar dilerim kazasız belasız gelirsiniz inşallah 75 km göz açıp kapanasıya geçer:)

alisemerci kardeş sanırım sende katılmak istiyodun biz pazar günü büyük bi aksilik olmazsa yani 3 eylül günü sabah saat 08:30 da domino tekel bayinin önünden hareket edicez eskişehire katılmak istersen hbr ver senide bekleriz biz sana haber verelim üzerimize düşeni yapalım gerisi sana kalmış ama biz aramızda görmek isteriz................

umarım geziden memnun kaldınız abilerim(ablalarım)
ben sizinle tanışmaktan büyük grur duydum
kazasız belasız varmanız dileğiyle yine bekleriz değil mi motorize26

herşey için çok teşekkürler MT Eskişehir çok güzel birgün geçirdik sayenizde en yakın zamanda sizleride buraya bekliyoruz köfte mevzusuna gelince hakikaten çok güzeldi (bu arada köftelerin çoğunu MT Kütahya'dan İbrahim yedi galiba:) )Görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın.

arkadaşlar en kısa zamanda 3 eylül eskişehir gezisinin fotoğraflarını burada görebileceksiniz...Dün için herkese (MT-Eskişehir ve MT-Kütahya)binlerce teşekkürler.Anlımızın akıyla bu ilk buluşmamızı gerçekleştirdik.Daha nicelerine,sağlık ve mutlulukla....
ha birde sevgili Mustafa senin yorgunluğun sadece vibrasyondan değil .1 saate yakın top oynadınız ondan:mrgreen:

dsc00228tw1.jpg

dsc00229po0.jpg

bu resimdeki minik bayan da meşhur kütahyalı motosikletçi sarı memetin torunu
dsc00230qr5.jpg

bunlar da grubumuzun afrodit ve eros u manzarayı görünce mest olmuşlar
dsc00231wt4.jpg

dsc00232kt1.jpg

hudut hatırası
dsc00233mp9.jpg

dsc00234bc4.jpg

Eskişehir e vardığımızda bi yanlışlık oldu MT-Eskişehiri biz karşıladık uzaktan gelenler onlar:mrgreen:
dsc00236ex0.jpg

ve tanışma
dsc00237je4.jpg

ve eskişehirime kuşbakışı
dsc00239dp7.jpg

Sevgili teyzemin,eniştemin ve kuzenimin misafirperverliği...
dsc00240fd0.jpg

dsc00241an2.jpg

Son düzenleme:
Teşekkürler Eskişehir MT

Arkadaşlar,
Çok güzel bir gün geçirdik. Bu güzel gün için öncelikle misafirperver Eskişehir MT'ye, sonra da yoldaki uyumu için Kütahya MT'ye teşekkür ederim.:cat:
Sıra sizde Eskişehir MT. Sizleri Kütahya'da görmek istiyoruz. Hem bu sefer daha kalabalık bir ekip olacağımızı tahmin ediyorum.
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.:bounce:

8 kişi tam bi bütünlük oluşturduk mükemmel bi geziydi herkeze teşekkürler

o uzakdan farı açık olarak gelen benim nasıl sürermişim be :p

uygun bir zamanda havalar soğumadan umarım bizde gelebiliriz geçen kütahya gezisi az katılım ile olmuş bu buluşmadaki kadro ile gelebilirsek çok iyi olurdu

Eskişehir e vardığımızda bi yanlışlık oldu MT-Eskişehiri biz karşıladık uzaktan gelenler onlar
dsc00236ex0.jpg
ESKİŞEHİR-MT belediye otobüsüyle geliyormuş gibi oldu yaff. :queen:
o otobüsün arkasında bir motorize26 ordusu var halbuki

ESKİŞEHİR-MT belediye otobüsüyle geliyormuş gibi oldu yaff. :queen:
o otobüsün arkasında bir motorize26 ordusu var halbuki

Muahahhahahah :cherry: :queen: Manyaq Cevap Olmuş...! SeLamLaR Kütahya MT (MT ?) Ben Emetten...! EhLiyeti BiR Aliyim FaaLiyetLeRinize Bende KatıLıRım İnşaLLah...! ;)))) SizLeRLe Tanışmak İsteRim...! DiLeyenLeR PRofiLimden Msn AdResimi ALaRak EkLeyebiLiR...! ;))))

hayati abi önemli olan yorgunluk değil yorgununluğu nasıl alacağını bilmek bende gece yorgunluğu aldırdım eeeeee hayati abi yani doktor yanlış olmasın bak elimizde koooozzzz var ona göree

:farao: sanzatu oynuyoz kozlar geçersiz heheheu.resimler hakkında hiç yorum yok ya.nasıl buldunuz resimleri:bounce:

koz her oyunda gecerlidir doktor bu hayat bile olsa resimler hakkında yorum yok cünkü cok mükemmel zaten biz cok mükemmeliz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar