Yine bi kaza ama bu sefer kurban bizdik :(

dun gece 11:30 suları kadıkoy NATILIUS un onunde omer abıye (Sadobey) taksı carptı ve 20 metresuruklenmesını sagladı olay bı anda oldu neye ugradıgımızı sasırdık arkamdan bı gumbutu koptu ve kafamı cevırdıgımde omer abı arkasındakı arkadasla beraber motorun ustunde suruklenıyodu sabaha kadar hastane karakol kosturduk
polıs butun sucu taxıcıye verdı kı zaten olydıde akıl almıcak kadar sacma bı ıs yapıyodu taxıcı tam bı gerızekalı edasıyla
sadobe ın kolunda ufak yanmalar vardı ama arkasındakı arkadasın ayak parmakları kırılmıstı ve sag kolunda buyuk yanmalar vardı hemen ambulans cagıdrık hastaneye kaldırdık bı karakol bı hastane derken sabahı buldu ama su an ıkısınınde durumu ıyı motor ıse neredeyse pert durumda ve butun talıhsızlıkler bızı kovalarcasına motorun sıgortası tam 1 gun once bıtmıstı mukemmel bı zamanlamaydı dolayısıyla motosıkletıde bagladılar neysekı bu akdarıyla kurtulabıldık ya daha kotusu olsaydı nolur sızler dıkkatlı olun 4 tekerlılerın yerınede dusunmek zorundayız onların cogu dusunmekten yoksun

yine soyluyorum nolur dıkkat
ARABADA KAPORTA VAR MOTOSİKLETTE KAPORTA BİZLERİZ

geçmiş olsun birkaç defa kaza yapmış biri olduğum için trafikde kendimden çokj dört tekerli magandalara dikkat ediyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.
Ucuz atlatmıssınız. Allah tekrarrından esirgesin.

GEP

Baba cok buyuk gecmis olsun..

omer abiye ve arkadasina Motosiklet.Net ve Çukurova Motor Sporlari Kulubu (Ç.M.S.K.) olarak gecmis olsun dileklerimizi iletirsen cok seviniriz..

tekrardan buyuk gecmis olsun

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
taksicide alkol varmıydı

geçmiş olsun kardeş, ayak parmakları kırılan arkadaşa çok üzüldüm acaba korumalı çizme ya da ayakkabı olsa idi ayak parmakları kurtulur muydu? Allah hepimizi kazalardan ırak tutsun.

çook geçmiş olsun abi üzüldüm vala!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili arkadaşlarım buyuk geçmiş olsun..:rendeer: Allah beterinden saklasın.. MOtor tabi önemli ama sizler bizim için hiç bir şeye değişilmezsiniz..Nasılsa motor yenilenir ama bir sadobey, bir silwer veya herhangi bir motorcu kardesim yenilenemez..
Allah hepimizi trafik magandalarından korusun...
S&S

Amin bütün güzel dilekleriniz için.

Bu arada kaza anında durup yardım eden EMOK çu arkadaş ve Demaks ustası arkadaşlar teşekkür ederim. Adınızı hatırlamıyorum. Ama Emok taki arkadaşın adı Fikretti sanırım. Hayabusalı arkadaşta Maltepede yıllar önce Cross motoruyla geçince şimşekler gök gürültüleri çıkaran kapakçıklı egzosunu yıllardır unutamadığım arkadaş. Teşekkürler

Büyük geçmiş olsun. Ancak kaza nasıl olmuş anlamadım.

Bu taksici milletinde bi cacık olmaz. Tabii genelleme yanlış ama özellikle ticari pilaka sahipli araç şöförleri yolların sahibiymiş gibi davranıyorlar. Bana kalsa ticari araç şöförleri kaza yapınca 2 kat ceza verilmeli. Çünkü adam değiller. Ben ne zaman bir minibüs filan görsem kesin yol veriyorum ve arama mutlaka normal sivil araç alıyorum.

edit: Diğer topici okuyup kazayı anladım. Geçmiş olsun.

Peki taksici o durumda ne yaptı. Kötü söz yazmayın dediğinize göre baya alttan alıp hatasını kabul edip yardım etmiş herhalde.

cok cok gecmis olsun....

cok cok gecmis olsun.arkadaslar lutfen cok dikkatli olalim.kimsenin motorsikletleri arac olarak gorduk yok maalesef turkiye'de...

geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun....

gerçekten de 4 tekerleklilerin yerine de düşünmeliyiz... ama yine de böyle şeyler oluyor....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar