Yine bi kaza ama bu sefer kurban bizdik :(

Teşekkür ederim arkadaşlar kaza anlaşılacak gibi değil zaten bir çölde kutup ayısı deve hikayesi resmen.

geçmiş olsun bugun bende cok buyuk tehlike atlattım gaziemirden bornova ya gelirken bayan bir sürücü solumdan gecip hemn sağa döndü iyiki yol vermişim yoksa altında kalıyordum :( sonra bornova da gine dikkatsiz bir bayan sürücünün sağ dikiz aynasına bakmadan serit değiştirmesi yüzünden kaza yapıyodum bunu da atlattım sağ salim aman dikkat edelim her zman dikkatli olalim

Çok geçmiş olsun,sizlere acil şifalar diliyorum.4 ayaklı(4 tekerli)Bizon(öküz)sürüsü içerisinde seyahat ettiğimizi bir an bile unutmayalım.

Motosikleti
Suzuki Burgman
çok çok geçmiş olsun cana gelmesin allah her zaman yardımız olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o saatlerde nautilusa cok yakın 1 cafede( kosuyolu biber)otruyduk.yardımımız olamadıgına üzüldüm.gecmiş olsun

:(

:salut: geçmiş olsunn allah büyük kazalardan hepimizi korusun !!!!!!!!!!!!!!!!

Hepiniz yardım etmiş gibi oldunuz. Zaten öyle fazla yardımlık bir olay olmadı. Herşey açıktı. Teferruatlar sürdü biraz.^ifade muayene rapor.

Hay allah, büyük geçmiş olsun sado, çok üzüldüm, acil şifalar:(

Ömerciğim, şimdi okudum.

Nekadar üzüldüğümü bilemzsin. Geçmiş olsun demekten başka yapacak bir şey yok, ne yazık ki.

elden ne gelir

gene bir kuru geçmiş olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor.motor üstündeyken lütfen görünmezliğimizi unutmayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar