Köpeklerin motosikletlerle ne alıp veremediği var

Nereye gitsem biryerlerden köpeklerin havlamasını duyuyorum.Çöp karıştıran epeycede iri 3 adetti sanırım kangal kırması köpeğin saldırısına uğradım bir an dedim iniyim ne yapacaklar (erkeklik damarı işte ondan )acaba :) sizce motordan insem bana saldırırlarmıydı yoksa onların gıcığı motorun sesimi ? Ben sanırım en güzelini yaptım erkekliğin %9 unu tam gaz kaçtım :cherry:

Bir dahaki sefere kaçma aniden dur sana yaklaşamayacaklar bile. Onlar kaçanı kovalamayı severler. Ama durdugun anda hemen vazgecerler.Ayrıca kacayım derken düşebilirsin aman dikkat

havlayan köpek ısırmaz :) arkadaşın dediği doğru, durunca kaçar hepsi..

Bence sen genede kaç bu yasadan haberi olmayan cahil bi it e denk gelirsin hem havlar hem ıssırır üzülürüm :cat:

PcKopatGhostRider' Alıntı:
abi aptal hayvanlarda ondan..
Abicim ne alakası var!Yıllarca insanoğlunun canını,malını,mülkünü korumuş bu hayvanlara bu laf yakıştı mı?Yaptıklarının nedenine gelince ise sadece basit bir güdü.Çoğu motosikletiniz durduğunda en fazla yanınıza gelip,size koklarlar.Kuduz olup,saldırganlaşmış olanları bu gruba dahil etmeyiniz.Sizi kokladıktan sonra tekrar hareket etiğinizde,sizi tekrar kovalayacaktırlar.Sonuç olarak köpekten korkmayın.Köpekten kaçmak uğruna gereksiz riskler almayın.

valla piskopatına denk gelirsen saldırı ama kolay kolay bi köpek saldırmaz yani...:)

% 9 değil arkadaşım % 90 :queen:

bu arada motorunuza saldıran köpek çok yakındaysa kaçmayın üstüne sürün kaçıyor zaten :cherry:

yakındayken saldırırsa siz kaçarsanız yandan saldırıyor bi tutarsa paçanızdan vay halinize :queen:

Ite Karşi Akrep.... !!!!

benim kendi köpeksavarım var. yanıma gelmelerini bekliyorum ondan sonra yaklaşık 6000-8000 devir arası iki aragazı verdim mi.. ne köpek kalıyor ortada ne bi şey....:P :p :p :queen: :queen:

Akrep kesin çözüm oluyor köpeklere...:
S-Y6R3.jpg

walla köpekler motorları çok görmedikleri için saldırmayı deniyorlar.böyle bi durumda motordan inip yerden taş alır gibi yaparsan hepsi kaçar....sende gazlar devam edersin:)

Yerden taş alırken,sesli bir şekilde de daş yokmu lan daş diye bağırırsan daha etkili olur.:)

Motora kendinize köpek almanız lazım bence, köpek meşgul olsun diğer köpeklerle

pazer' Alıntı:
Yerden taş alırken,sesli bir şekilde de daş yokmu lan daş diye bağırırsan daha etkili olur.:)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HAYALBUYSA' Alıntı:
benim kendi köpeksavarım var. yanıma gelmelerini bekliyorum ondan sonra yaklaşık 6000-8000 devir arası iki aragazı verdim mi.. ne köpek kalıyor ortada ne bi şey....:P :p :p :queen: :queen:

Akrep kesin çözüm oluyor köpeklere...:
S-Y6R3.jpg
buda iyi çözüm..

Son düzenleme:
sapanca gezisinde bi tane takıldı peşimize 12 kişiydik gurupta hayvan kme havlıcanı şaşırdı
gurupla gezin hayvanı şaşırtın derim

itlerin başı boş gezmesi yasak ... yola heryere atlıyor insanları tehlikeye atıyorlar . toplatılmalarını sağlamak lazım onların canlarını korumak için ortalıkta başı boş köpek görünce çağırın zabıtayı götürsünler . mahallenizde görünce böyle yapın . çok saldırıyorlar çoluk çocuğa yola atlıyorlar beş on parçaya bölünüyorlar .

hindistandaki inek hikayesine döndü . uyuzu kuduzu bir arada geziyorlar . toplatılmalarını sağlayın kendilerinden korkanları ısırır ve kovalarlar . motorda kaçan canlı gibi geliyor onlara .

it insana değil . insan ite yaramıştır . amerikada ki it bakımı ile dünyadaki açlık sorunu giderilebiliyor . o yüzden ite değil bir aç insana bakınız . it bakabilmek için en az 1 insanı da aynen bakın . ki üzerinize hak geçmesin .

iş yerımın onunde ıkı tane kopek hayvanı var benım ekzosun sesını duydummu baslıyolar kosmaya. bende yenı bı taktık gelıstırdım koperkler pesımdeyken onları pesımden kosturacak kadar yavaslıyom iş yerımden ıkı soakak uzaklasınca basıyom gerı ısyerıme donuyom onlar yetısene kadar ben ıcerı girmiş oluyorum. aksamlarıda yok oluyolar ortalıkta :) nasıl fikir ama ben zaten kopekten korkarım

007

Ben su tabancası aldım... Gördüm mü sıkıyorum... Kaçıo itler...:queen: :queen:

Sanki bir ara köpekleri kaçıran bir alet çıkmıştı sanırım böyle birşey motora takılamazmı ? Verdiğiniz önerileri bu akşam deneyeceğim hakkınızı helal edin bakalım havlayan köpek ısırıyormu:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw amma eğlenceli topicmiş burası....
Köpekleri severim, motosikletime havlanları motordan inip sevdiğim çok olmuştur.
Hatta en son Sapanca gezisinde motoru çalıştırınca havlayan hayvanın yanına gittim biraz oynadık hatta.
Köpekler insanların en iyi dostudur.
Hayvana eziyet edeni görürsem aynısını ona yaparım, bu konuda da çok iddalıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar