[Sakarya - MT]

Sakarya yaşıyor...Her şehirden MT açılmış bir sakaryanınki yok.ben sakaryalı değilim istanbulluyum ama yine sapancada oturduğum için bu MTyi açmayı kendime bir borç bilirim.artık gerisi sakaryalı arkadaşlarda yazın birşeyler.
aşağıda sakaryadaki arkadaşların msn adresleri var bu şekilde birbirimizle daha raht iletişime geçeriz.sakaryalı arkadaşlar msn adreslerinizi bana bildirin buraya ekleyeyim.

nurguldemirbay (Nurgül Demirbay) [email protected]-sapanca
GILDOR ( Özgür Güzel ) [email protected]
victor54 ( utku kaynar)[email protected]
xenadu ( ercan )[email protected]
Arvasi3 [email protected]
lubiyama54 (özkan tekeoğlu) [email protected]
adacık (Nezahat Akyürek ) [email protected]
gencadam( nevtan ) [email protected]
TheCoLL (eren) [email protected]
muhbir (serpil )
ODUNCU (mehmet )
boraciner ( bora ) [email protected]
selase ( emine pekşen ) [email protected]

selamlar...bende adapazarından.yaklasık bir senedir üyeyim.malum iş,güç,okul herzaman giremıyorum.kırkpınar m.y.o okuyorum..

her ne kadar sakaryalı olmasam da ailem orada yaşadıı için hafta sonları sakaryadım tayini halledebilirsem bende gidiceeeemmmm

bende istanbulluyum ama maksat muhabbet olsun arkadaşlar yanlız kalmasın bende sadece geeçerim :queen:

lubimaya54senin okul bizim eve 5-6 km falan yakın.ben de sakarya tarih de okuyorum esentepede yani.okula her gün motorla gidiyorum.haftasonları bazen motorla dedeman gölevinin oralarda motorla gezerim.görüşürüz bir ara.bu arada vizeler başladı sınavlarda başarılar.tabi bana da

tesekkur ederim.sanada basarılar.ben adapazarında oturuyorum.okula adapazarından gidip gelıyorum..görusmek dilegiyle

Sakarya lı arkadaşlar slm, sakaryaya 80 km uzaktayım sizin oraları beğeniyor ve seviyorum, iyi günler ve kazasız belasız sürüşler dileklerimle.

Slm dostlar. Ben de sakaryalıyım. Hemide "manav" . Dostlar aranıza yeni katıldım. Mesleğim avukat. yeni suzuki vl800 aldım fuardan.teslimatı bekliyorum. Yaş 35 civarı... tanışmaktan mutluluk duyarım.....Saygılar...Sevgiler....

Ben de SAKARYA ÜNİV. okuyorum.. Malum gidip - geliyoruz ...

Sakaryalı sayılırım... 25 Mayıs - 18 Haziran tarihleri arasında SAKARYA da olacağım...

Bütün faaliyetlere katılırım.Eğer artçı olabileceğim bir arkadaş olursa , haberim olsun , kaskımı da getireyim...:)

Hocalar epey varız ama birbirimizden haberimiz yok. Biz epey aksiyon yapmaya çalışıyoruz ama gelen yok, bizde iki üç kişi yada tek başımıza geziyoruz. Madem nurgul kardeşimiz böylebir yer açmış bundan sonraki aksiyonları buradan duyur herkeside beklerim.

(Lubimaya hocam kış uykun bittimi kozadan çıktınmı sanada haber vereyimmi yoksa havalar biraz dahamı ısınsın.)

slm oduncu..abi yeni yeni basladım motorsikletime binmeye.gecen hafta pazar izmite gittim ve hala gribim..acıkcası bünyem hala alısamadı.temkinli kullanıyorum..buluttan bile nem kaptıgım için dikkat etmem gerekıyor

Sakarya Mt İhtİyac Vardi Zaten Bİzİm Neyİmİİz Eksİk.İlgİnÇdİr Sakaryada Motor Kullanan Bayan Sayisi Bİr Elİn Parmaklarindan Az

victor54 bırak sakaryada motor kullanan bayanların sayısının azlığını araba kullanan bayan sayısı bile az.burası çok garip bir şehir(erkek egemen).
benim eşi araba kullanırken çok bakıyorlar diye eşine araba kullandırmayan sakaryalı arkadaşlarım var.tabi ben bunlara gülüp geçiyorum.değil sakarya hakkaride bile motor kullanırım ben.adapazarında vagonyolunun olduğu yerde cenk motor var asya motor bayisi bilenler bilir.işte oranın sahibi özcanın önderliğinde yakında sakarya motor klubü kurulacakmış.sanırım o zaman sakaryadaki motorcular daha organize hareket eder.biz ufak ufak bir şeyler başlatalım.tanışalım en azından.ben haftaiçi adapazarında haftasonu ise sapanca veya istanbulda oluyorum.hem buradaki hem istanbuldaki arkadaşlarla tanışacağız bu sene inşallah

lubimaya54' Alıntı:
slm oduncu..abi yeni yeni basladım motorsikletime binmeye.gecen hafta pazar izmite gittim ve hala gribim..acıkcası bünyem hala alısamadı.temkinli kullanıyorum..buluttan bile nem kaptıgım için dikkat etmem gerekıyor

Hocam bıktım artık istanbul tayfasının yanına nezaman gitsem seni soruyorlar, bu haftasonu sapancaya gelecekler gitdebi yüzünü göster.

Sakaryada bayan araç kullanıcılarına gelince. Size katılmıyorum hocalar çok motor görmedim ama araba kullanan çok sayıda bayan var ve erkeklerden ayrı bir muamelede görmüyorlar. Ha sıkıştırmalarını yol vermemeleini diyorsanız size özel degil erkekler birbirinede yapıyor aynısını.

herşey daha güzel olacak ama insanların motora bakış acısını değiştirmek için birazda biz kullanıcıların trafikte ağresif davranmaktan uzak durması gerek sanırım.ne kadar katılırsınız bilmiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet sakarya pazar günü gezi var sizleride bekliyoruz piknikte buluşmak üzere

sevgili nurgül hocam ben sakarya Taraklıda oturan bir arkadaşınız olarak kabul edebilirsiniz.Bu hafta 16,04,2006 pazar günü allah nasip ederse sapancadayım.şayet orada olursanız diğer arkadaşlarda gelecekler görüşebiliriz.telefonum 05332466108.selamlar saygılar

valla Arvasi3 tam zamanını buldunuz siz de.ben pazar günü istanbul grubuyla şile pikniğinde olacağım.kısmet başka zamana sapancaya gelirseniz haberim olsun

sakarya için bir organizasyon yapabiliriz şöyle geniş katılımlı.geçen sene çalıştığım şirketle yapmıştık 80 motor katıldı.gerçi o tek marka üzerindendi ama bu sefer marka ayırımı olmadan bir gezi yapmayı düşünüyoruz

heyoo bende burdayım... istanbulluyum ama okul dolayısıyla 3 senedir sakaria dayım. seneye bitcek inş. kampüste okuom. bi kaç motor görüom merak ediom acaba mt denlermi die ama durdurup soramioz tabi. :) bizdede anadol var bitane kampüste görüp arkadan kahkaha atanınız varsa söliim şimdiden :queen::queen:
sonuçta bizi götürüp getirio adı önemli deil :) görüşmek üzere...

bidakka yaw bu pazar günü gezi olcak dediiniz gün yani bugün kuzuluk tarafına tali yoldan giden 10 - 15 motor gördüm kornada çaldım gerçi ama mt denmiydi onlar ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar