[Sakarya - MT]

toplanma fikri güzel arkadaşlar keşke bende katılabilsem.ama işten ne yazıkki 8:30 çıkıyorum inşallah pazarları bir toplantı yaparız.bu arada ben honda motosiklet satış bölümündeyim yardımcı olabileceğim bir konu olursa elimden geleni yaparım.mavi cbr 15

msn yoluyla bir grup oluşturabiliriz mt arkadaşların msn yer aldığı bir sayfa [email protected]

utku

Son düzenleme:
senin yan tarafa geldim bugun...daha önceden sanada gelmısıtm ama senınle görusmemıstım sanırım hatta görustugum arkadasla sohbet etmıstıık..motorum la gelmıstım.siyah keeway sl-150...yıllarca ersine sizin yan taraftakılerle cok alısverişim oldu..pejo-mobilet zamanı:)

xenadu bizim ankara cad.balturk otel karsısında dukkanımız war..benım motor ya dukkanın içinde yada dukkanın önunde durur..siyah keeway

Son düzenleme:
doğrudur eski bir firma hondadan evelside var görüşürüz umarım mt arkadaşlarlayol yapma şansımız olur inşallah

arkadaşlar msn adresleriniz yazın baş sayfaya ekleyeceğim.bu arada cuma saat 19.00da motoru akmnin arkasındaki belediyenin oraya park edeceğim ben.nereye buluşacağız kesinleşti mi moda mı akm mi tam bir kesinleştirelim şunu

Nurgul 19.00 uygun.msn adresim [email protected] ben aynı zamanda B.Şehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviriyim. Bahçede bir sorun olursa yardımcı olurum Mado da Meclis üyemiz Hayrettin bey'in dir. İsterseniz yer tahsis i ve organizasyon yaptırabiliriz.AKM içinde aynı hususlar geçerli. DOSTLARA HİZMETTE SINIR YOK.....Çay içmeye uğrayacak dostlar olursa ofisim Kurtoğlu İşh. K:1 Nr:23 (ziraat B. sokağı)saat 15.den sonra ofisteyim....:)

sakaryada motorsiklet kullanan bayanlar görmek cok guzel..cunku bu bir kültür:rendeer: xenadu senı ve tum dostlarımı herzaman beklerim:)

MSN:eek:[email protected](özkan tekeoğlu)

Son düzenleme:
sevgili Lubimaya54 seni uzun zamandır göremityorum.nasılsın.
ekacmaz
sevgili dostum bende Taraklı Belediyesinde çalışmaktayı[email protected]
19-21 mayıs Taraklı Karagöl yaylası Büyükbuluşmaya sakarya ekibinle gelirseniz sevinirim.

arvasi3 iyiyim abicim saol..sen nasılsın????iş,güç,okul ugrasıyoruz..sen neler yapıyorsun

DİĞer ArkadaŞlari Bİlmİyorum Ama Ben Gelecem Tarakliya Bİraz FotoĞrafÇilikta Var Bende Hem Motor Tutkusu Hem FotoĞraf Taraklida Bİr Arada Olacak.

[email protected](utku kaynar)

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar.. bende sakaryadaim :D lakin beni yollardan çok serdivanın sırtlarında görebilirsiniz.. :D bayağı kalabalığız aslında sakaryada..bi ara paslaşalım oturuo çay içeriz bi köşede.. ayrıca ara sıra sofuoğullarıyla organize olarak gezi yapıorz.. vaktiniz olduğunda nisa bilg. kursunun arkasında cafe var gelip çayımızı içebilirsiniz yolunuz düşerse..
iyi organizasyonlarda görüşmek üzere..

xenadu' Alıntı:
Nurgul 19.00 uygun.msn adresim [email protected] ben aynı zamanda B.Şehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviriyim. Bahçede bir sorun olursa yardımcı olurum Mado da Meclis üyemiz Hayrettin bey'in dir. İsterseniz yer tahsis i ve organizasyon yaptırabiliriz.AKM içinde aynı hususlar geçerli. DOSTLARA HİZMETTE SINIR YOK.....Çay içmeye uğrayacak dostlar olursa ofisim Kurtoğlu İşh. K:1 Nr:23 (ziraat B. sokağı)saat 15.den sonra ofisteyim....:)

Hocam madem öyle bir imkanın var AKM duvarın dibindeki masaları ayarla motorlarıda çekeriz duvarın dibine. Hem gelen kolaybulur.

selam arkadaşlar bende sakaryadayım,,,merkez:)

umarım cuma akşamı toplantıda diğre arkadaşlşarlada tanışırız..

viktor kardeş aynı hastalık bende de var. Bende pentax istds slr-d makina var. fotoları paylaşalım. Dostlar bana kesin saat veriseniz ve kesin gelecek sayı belli olursa reserve yapabiliriz...Yarın (21.4.2006-cuma)15.00 gibi foruma bilgi yazacağım inşallah. saygılarımla.....

valla ben de fotoğraf çekmeyi seviyorum bende de profesyonel bir pentax var ama gazetecilik günlerindeki kadar çok kullanamıyorum makinayı.eskiden kendi fotoğraflarımı karanlık odada kendim tab eder basardım neydi o günler ya.
bu arada ODUNCU bu arada bana telefonunu tekrar versene cuma kaybetmeyelim birbirimizi ben gelince seni ararım.şu buluşma yerini de tam olarak belirleyelim artık yoksa birbirimizle bulamayacağız.saat tam 19,00da herkes AKMnin önünde olsun hatta kaskınızla gelin ki birbirimizi tanıyalım.ondan sonra nerede oturacağımıza karar verelim.

arkadslar kesin zaman yer söyleyeyın izmiti gidecem oyuzden saati tam bileyım????

nurgulnurgul bende de gazetecilik yaptığım yıllardan kalma zaten bu fotoğraf tutkusu.sabah gazetesinin ada bölge bürosunda çalıştım bir kaçyıl ama şimdilerde pek deklanşöre basamıyoruz vizörü unuttuk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar