Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: ninja_omer; Aranan Kelime:

  1. Hyosung S&T Kanuni biri ninja mı dedi:queen: duydumda hemen...

    biri ninja mı dedi:queen: duydumda hemen geldim:mrgreen: siz kızlarla giderken yanından geçen yeşilleri görünce yanlış bir tercih yaptıklarını anlıyorlardır :cherry:
    @alper150zc gösterişli büyük...
  2. Hyosung S&T Kanuni bence hava filtresinden değildir ama yinede...

    bence hava filtresinden değildir ama yinede filtreyi güzelce bir temizle..Peki bu yaşadığın sorun gaz telini değişmeden öncede varmıydı? çünkü benim motorda da 1.viteste gazı bıraktığın an motor...
  3. Hyosung S&T Kanuni evet bende yakalandım malesef bakındım sana ama...

    evet bende yakalandım malesef bakındım sana ama göremedim..kaskın camını ikide bir silerken arabalardan bakanların şaşkın halini gördüm. kimbilir içlerinden ne demişlerdir kibar kibar:queen:
  4. Hyosung S&T Kanuni aslında o saatlerde o civarlardan geçen amma kişi...

    aslında o saatlerde o civarlardan geçen amma kişi varmış ya:mrgreen: ama nedense kimse birbirini görmüyor ne iş arkadaşlar nerden gazlıyorsunuz :queen: yollarda buluşmak üzere:rendeer:
  5. Hyosung S&T Kanuni @felon ..evt o yeşil ben olabilirim arka selede...

    @felon ..evt o yeşil ben olabilirim arka selede sırt çantası duruyor genelde.. ben haftaiçi hergun florya göbekten parsellere doğru gidiyorum iş çıkış saatinde 18.15 gibi eğer sende bu saatlerde...
  6. Hyosung S&T Kanuni aslında bende aynen o civarlarda cennetten...

    aslında bende aynen o civarlarda cennetten geçiyordum parsellere kadar ama sizleri hiç göremedim arkadaşlar:cherry: çok hızlısınız ya:mrgreen: