Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: AsyMeTRiQue; Aranan Kelime:

  1. RKS Şehirler arası yollarda sıkıntı yasatirmi bu hız...

    Şehirler arası yollarda sıkıntı yasatirmi bu hız peki kamyon otobüs falan sollarken ? Ben şehirler arası yolculukta yapacağım icin önemli biraz...
  2. RKS bunu bence bayi ye bir sor yani .. aradaki...

    bunu bence bayi ye bir sor yani .. aradaki 300-500 tl nin vergisini vermemiş oluyor... Ayrıca bu durum sana başka sıkıntılar yasatir mı bilmiyorum...

    2013 modelde Rodaji geçen varmı ve son hızı...
  3. RKS Fatura alti ne kadar yazıyor peki ? Yani...

    Fatura alti ne kadar yazıyor peki ? Yani faturanın altında kdv ekleme işlemi yapılmış mi genel toplam değeri yazıyormu? Yazıyorsa plaka ve ruhsatı orası mi halletti ?
  4. RKS Heh şöyle ya şu kullanan arkadaşların yorumları...

    Heh şöyle ya şu kullanan arkadaşların yorumları gelsin :)) teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirmeler icin. 2 kişide ortalama aynı değerleri veriyor... Teşekkürler..
  5. RKS Arkadaşlar bu motorun sıkıştırma oranı nedir...

    Arkadaşlar bu motorun sıkıştırma oranı nedir bilen varmı? ve torku nedir :)
  6. RKS Oh ya böyle dedin ya rahatladım... 2.7 - 2.8...

    Oh ya böyle dedin ya rahatladım... 2.7 - 2.8 diyorsun da bayi 2 nin altında yakıyo dedi ondan zaten çelişkide kaldım ya:) Düşünsene biri ortalama 3 yakarken diğerinin 2 yada 1.9 falan yaktığını :)
    ...
  7. RKS Geldi bizim bayiye işte hemde siyah :) Ama bayi 3...

    Geldi bizim bayiye işte hemde siyah :) Ama bayi 3 te 1 oranında fark olabileceğini söyleyince duraksadım açıkcası. RKS ile bir depo benzinle 1000 km ye YAKIN yol gidersin dedi allak bullak oldum :)
  8. RKS Arkadaşlar yeniyim bende ilk motorumu almayı...

    Arkadaşlar yeniyim bende ilk motorumu almayı planlıyorum GT170 düşünüyordum ama bayi de RKS 150 Titanici de gördüm yakıt olarak GT170 e göre cok avantajlı olduğunu söyledi bayi kafam karıştı :)
    ...