honda dylan leovince egzoz

honda dylan ımın egzozu bozuldu iceriden koptu ve egzozu tıkıyo dolayısıyla motor gitmiyor tıkanıyor ben de leovince egzoz almak istiyorum fakat bulamıyorum yardım edebilcek biri varmı???

honda bu motorları bu eksoz sorununu çözemedi gitti

bütün madur olan lar kullanıcılar malesef

honda bu motorları bu eksoz sorununu çözemedi gitti

bütün madur olan lar kullanıcılar malesef

aynen valla sıkıntılardayım:(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------

evet ama stoklarında yok onu nasıl hallederim nezaman gelir sitede numarada yok iletişimde:(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------

onlar sanırım tağmirli ki öyle olmasa bile yine gidicek sonucta kronik bi problem diye düsündüm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------

güzel ama ben de ercan motorda bu egzozdan yaptırmıstım onun üstünde de akrapovic yazıyodu 8 ay anca dayandı egzoz ortadan 2 ye ayrıldı çok dandik....

sXe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------

[/COLOR]

güzel ama ben de ercan motorda bu egzozdan yaptırmıstım onun üstünde de akrapovic yazıyodu 8 ay anca dayandı egzoz ortadan 2 ye ayrıldı çok dandik....[/QUOTE]

bende ercan motordan eksoz yaptırmayı duşunuyodum cokmu dandık cıktı ? ses nasıldı ?

sesi iyi ama tamamen cok kötü egzozlar yapıyor cidden ilk alırken cok güzel gibi fakat sonradan anlıyosun nasıl oldugunu sesi degişmeye baslıyo ve egzoz dagılıyor perçinleri atıyor filan yani değmez bence kesinlikle

sanmıyorum ps ile dylan uymuyomus boruları farklıymıs. o çift bogazlı olan da resimde sadece öyle yani normal bi resim atmışlar orj dylan için olan tek boru dylana göre oda burgman lar da aynı tüpü kullanıyo onlarada aynı resmi koymuşlar bende gördüm:)

öneri sunun ozaman ne yapayım egzozu 2 sefer tamir ettirdim baska bi egzoz aldım bi sefer de bi öneri verin ben sürekli uzun yol yapan bi insanım aylık 1000 km var ayrıca yazın 4-5 sefer istanbul-fethiye yapıyorum ne önerirsiniz? tavsiye verin lütfen yapabilceim bisey yok:)

yeni bir dylan egzosu al ve kopabilecek tüm ek erlerine vs. heryerine yani zayıf noktalarına kaynak yaptır kaynak yapılan yerlerin üzerinide mat siyaha boya tak.

olmuyo kimse yapmıyo yeni egzoz 980 tl ama leovince 700 tl ama leovince de hicbiyerde yok onun yerine j costa egzoz buldum iyimidir???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar