Herkese selamlar. Uzun zamandır foruma girmiyorum umarım ruhu kaybetmemiştir ve hafif tatlı tartışmalar devam ediyordur )

Uzatmayacağım fazla motosikletim satılık

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0892495/detay/

Detaylı görsel ve videoları drive üzerinden paylaştım. tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://drive.google.com/drive/folde...Wi?usp=sharing


İlanda çok detaylı yazdığım için tekrar burada 2. baskı yapmayacağım.



Kilometre
Bu konuya canım cok sıkılmaya başladı.

Araba ve motosikletler için senede ortalama 10 bin km kuralı vardır duymuşsunuzdur. Ortalama bir sürücü senede 10 k civarı yapar şeklinde.

15-20 yaşında motorların 8-10. sahibinde 70bin kmde olduğuna inanıyorsanız ben bir şey yapamam bu konuyla ilgili

İstisnalar vardır elbette ama çoğu malesef bu şekilde. Kategorilere tek tek girdim baktım bmw honda suzuki gibi en çok uzun yol ve km yapan modellere. Uzun yol motorlarından toplasanız 50 tane 200bin km üzer araç var yok.


2015 senesinde bir suzuki v-strom alacaktım ben. 2007 model. O zamanlar daha 7-8 yaşında düşünün. kilometre 45 bindeydi. Gayet temiz ve diri duruyordu.
Almadan önce gayri ihtiyari sorgulatayım dedim 2010 senesinde muayenede 140 bin km göründü ) 2015 senesindeyken belki 100-150bin düşürülmüş bu araç 2024 senesinde muhtemelen hala trafiktedir.
Muayenede bunu görmem tamamen şanstı adam muayeneden önce düşürmüş olsa anlayamaz satın alır ve binmeye devam ederdim.


Mesela şimdi ilanlar görüyorum 60 binde motor yazmış marş kömürleri , stator sargısı , egzantrik zinciri değiştirildi. Abi bunlar ne ara bozuldu gözünü seveyim bir tanesi tahliksizlik olur bozulur anlarımda hepsinin bozulması için ya motora çok acı çektirmen lazım yada kilometrenin 60 bin olmaması lazım.


Şunu diyeceğim vesselam suzuki v-strom sağlam motor Kilometre 300bin bile olsa muayenede doğru göründüğü sürece ruhunuz duymaz.






SATILDI