Kışın başında aldığım ve 3-4 kere giydiğim eldivenimi ihtiyacı olan bir arkadaşımıza vermek istiyorum. Bedeni small ama pek de small sayılmaz, satma nedenim de bu, büyük geldiği için kullanamıyorum. Eldiven bedeni M-L arası olanlara tam olacaktır, tam L giyene olmaz diye tahmin ediyorum. Fotoğraf eklemedim ama linkten inceleyebilirsiniz, sıfır diyebilirim: http://www.hudsonderi.com/?urun-1064...ard-rock-black

Dezavantaj olarak deri kokusu mevcuttur, belki kullandıkça geçer ben pek kullanamadım. Kışlık geçiyor ama kışlık değil, mevsimlik sayılır hatta yazın akşamları da sorun olmaz, 5-6 derecede 40km kullandım parmaklarımı hissetmiyordum soğuktan (fikir vermesi açısından yazıyorum). Üstünde ve avuç içinde sağlam gözüken korumaları var ve kevlar destekli.

Bir not eklemek istiyorum, motoru yeni alıp ekipmanını zamanla tamamlayacak ve bunun gibi aslında eldiven alabilecek gücü olacak arkadaşlar lütfen anlayış göstersin ve talep etmesin. Kuryelik gibi zor bir işle uğraşırken ekipmanı olmayan arkadaşlarımız gibi gerçekten ihtiyacı olan bir abime ya da kardeşime faydam olsun isterim. Gelir testi yapmak gibi bir durumum olmadığı için ilk mesajı gönderene vereceğim. Acıbadem metrobüs durağı civarından teslim edebilirim, gelemeyecek durumda olana veya şehirdışına ücretsiz kargo ile gönderebilirim.