Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021222331 ... SonuncuSonuncu

Tuğper UZEL (tuğper)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #401
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    07 Haziran 2007
    Ya arkadaşlar kazaya karışan araç kaçmış, neyi tartışıyorsunuz ki?

    Ben küçükken emanet aldığım bir aracın çamurluğunu çarpmıştım, çok korkup soluğu sanayii sitesinde aldım.

    Paranın ağzını açınca kaportacılar harikalar yaratıyor, ezik çamurluğun çekiçlenip düzeltilmesi, macunlanıp, şalama ile hızlıca kurutulup zımparalanması sonra boyanması ve şalama ile tekrar kurutulması 5 saatte bitmişti.

    Araçta kazaya dair derin çizikler olsa dahi bunların halledilmesi 5 saati geçmez.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #402
    Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar kazaya karışan araç kaçmış, neyi tartışıyorsunuz ki?

    Ben küçükken emanet aldığım bir aracın çamurluğunu çarpmıştım, çok korkup soluğu sanayii sitesinde aldım.

    Paranın ağzını açınca kaportacılar harikalar yaratıyor, ezik çamurluğun çekiçlenip düzeltilmesi, macunlanıp, şalama ile hızlıca kurutulup zımparalanması sonra boyanması ve şalama ile tekrar kurutulması 5 saatte bitmişti.

    Araçta kazaya dair derin çizikler olsa dahi bunların halledilmesi 5 saati geçmez.

    Tatışılcak bişey yok ama gördüğün gibi yoktan varedilmeye çalışılıyor bazı şeyler

  3. #403

    Üyelik
    11 Temmuz 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    üzüldüm yine.. bir gelişme var mı diye ama hala yok..

    iki vatandaş çıkmış güya gerçekleri anlatmışlar.. kimdir necidirler bilinmez. neye göre neyi anlatırlar o da belli değil. sonuçta birilerinin gayreti ile kaçan araba bulunmuş, yine gayret gösterilerek gerçekler rapora sonradan da olsa ilave edilmiş.

    boya ve hasar izleri zaten bir çok şeyi açıklamaya yeter. buradaki her motosiklet kullanıcısı da bilir ki; düz yolda normal bir şekilde seyrederken kimse frene asılmaz, hele asfaltta iz bırakacak kadar..

    kendince açıklama yapan ve doğruyu söylediğini iddia eden insanları düşünüyorum bir yandan.. dürüst insan herşeyden önce haklı olmasının cesaretini içinde taşır.

    vatandaşların yerinde olsaydım buradaki herkes gibi adımı ne iş yaptığımı nerede bulunabileceğimi ADAM gibi buraya yazardım. yapabileceğim bir yardım varsa da yapmaya çalışırdım. sonuçta bir tarafta ölüme sebebiyet verdiği düşünülen bir kişinin hayatı; diğer tarafta ölümüne sebep olunan bir kişinin alınan hayatı var.. madem buraya yazacak kadar araştırma yapıp gayret??? içine giriyorsunuz da.. neden adalet için aynı gayreti? göstermiyorsunuz? yoksa biri mi nemaladı sizi?

    umarım adalet tecellisini hakkıyla bulur.. temennim kimsenin hakkının kimsede kalmaması.. kendinden, çocuğundan yada torunun da fazlasıyla çıkabilir. kimsenin kul hakkı yedikten sonra onduğunu görmedim.

  4. #404
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ben bu kazanın ertesinde aynı şekilde şıkıştırılıp düşürüldüm. şansıma tam kırmızı ışıktaydık ve düşük hızdaydık ( 10-20km) ben düştüm, başım arabanın sol tarafına denk geldi, arana duramadığı için kaskım önce yan tarafına sonra da tekerine denk geldi.
    eğer ki hız düşük, korumalıklarım tam olmasaydı ben de şu an bir adli rapor olacaktım...
    yalnız ben şanslıydım, ban çarpan arabanın arkasındaki araba polis otosuydu ( trafik) ve suçu reddeden vatandaşa
    - doğruyu konuş ve anlaşın
    demesiyle herşey değişti. giden geri gelmez, doğru ama gerçekleri ortaya koyarak hem kendi vicdanımızı rahatlatmayı, hem de hiçkimsenin hakkını yemeden ahiret hesabına çekilmeyi tercih etmeliyiz.

    olay iki taraf için de çok üzücü elbette. hiçkimse bile bile bir cana kıyamaz ki ( normal insanlardan bahsediyorum)
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  5. #405
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    3 ay kadar önce e-5 ten Acıbadem e doğru giderken, Boğaziçi köprüsüne dönüş yakınında beyaz bir passat tarafından sıkıştırıldım, plakasını polise şikayet etmek için hafızama almıştım ama salaklığım şikayet etmedim... 34 vjt veya dbt gibi bir şeydi, ama 3 harfli olduğunu hatırlıyorum; bu insan denemeyecek hayvanda olabilir belki, çünkü sürekli makas atarak soluma geldi ve direkt üstüme kırdı, orta şeridin solundayım ( genel kural öndeki aracın sol tekerini hizla ) sağa tehlikeli bir şekilde kırarak kurtardım; yanımda da bir servis minibüsü, minibüs farkedip açılmasa solundan çarpacaktım neredeyse, korna çalarak ilerideki kavşak inşaatında yavaşlıyan adama yanaştım ve adam öldürmeye niyetin mi var diye sordum, bana ne derse beğenirsiniz!!! yolun niye ortasından gitmiyon tabi kırarım üstüne, çok sinirlenmiştim, 2 gün boyunca ayaklarım titremişti. Eğer bu hayvan aynı hayvansa polise şikayet etmediğim çok pişmanım çokkkkk

  6. #406
    kadiRR_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mayıs 2005
    aahhh ahhh Tuğperimle ve arkadaşlarla saatlerce otururduk sahilde sohbet ederdik.cbr'ını sattığında bisikletle geliyodu. gerçekten tanınası bi insandı. ve onu tanıdığım için çok mutluyum.sürekli km'de geçmeye çalışırdım ama o hep önde giderdi ben 30000 sem o 35000 deydi.. acı tatlı çok güzel anılar bıraktı en son beraber park cezası bile yemiştik. ne biliyim düşündükçe gözlerim doluyo içim parçalanıyo.

  7. #407
    mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    henüz yok.
    ee sonuç ne arkadaşlar bırakın laf ebelini ?

    Adam öldürmüş Trafikte bırakın kaza laflarını resmen adam öldürmüş işte Sıkıştırmış öldürmüş bu kadar .Ceza alması gerekir .İnsan hayatı okadar basit olursa bi gün başınıza gelince anlarsınız nedemek istedimi .

  8. #408
    onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul/Anadolu Yakası Maltepe
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    kaynak http://gsrturkiye.org/viewtopic.php?...st=0&sk=t&sd=a

    Pzt Eki 20, 2008
    İstanbul - Fenerbahçe 'den Alper Çağlar...

    2009 Siyah GSR
    34 SFV 12
    0 Rh+
    1980

    Herkese Selamlar arkadaslar.
    1 aydır bugun yarın diye diye bir Selam Msj ı atamamıstım...Bugune kısmetmiş...
    Aslında bugune kısmet olmasının da kotu bir nedeni var.

    Dun gece gözümün önünde GSR kullanan bir arkadasımızın başına felaket bir kaza geldi.
    Bu arkadaşımızın aramızdan biri olabileceğini düşündüm ve sanırım imza bilgilerinden 34 DM 1600 plakalı Tuğper olduğu çıkıyor..Yanlışım varsa düzeltin...
    Bu kardeşimize seyir halindeyken araba çarptı ve kaçtı.Durumu çok ağırdı.
    ---------------------------------------------

    Kardeşimizin ailesine allah sabır versin, toprağı bol olsun.

    Ofis dışında olduğum için yeni cevap yazabiliyorum.

    Ozan'nın verdiği bilgiler doğrudur.(ozan bizim sitede ladysister nickli arkadaş) Sahil yolunda erenköy ışıkları geçince gerçekleşti kaza.Tuğper'in düştüğü
    anda ben Mc.Donalds önünden geçiyordum.Aracın Beyaz renkli vw Jetta veya Passat olduğunda kaza sırasında toplanan tüm kalabalık olarak hemfikirdik. (benden daha da yakından görenler vardı.)Zaten polislere de beyaz araç hakkında bilgi verenlerden biriydim... Malesef aracın plakasını görenlerden değilim.Fakat belirlenen plakayı net görenler ve hatta durmak yerine aracın peşinden gidenler oldu.Ben ise durup arkadaşımızın çevresindeki insanlara kaskını çıkarmadan ve hareket ettirmeden ambulansı beklemeleri konusunda müdahele ediyordum...

    Kaza bölgesini bilen arkadaşlar Mc.Donalds ve Işıklar arasındaki mesafede gece karanlıkta "Aracın neresiyle Motorun neresine çarptığı" hakkında kesin bilgi vermemin olanaksız olduğunu bilirler.Fakat Saniyeler içinde toplanan yaklaşık 20-30 araç sahibi ve çevreden yaya-motorlu gelenleri de gözünüzde canlandırırsanız, aralarında birtek kişinin bile "araç çarpması sonucu düşmedi" dediğini görmedim.Ve o ortamı yaşamış biri olarak Beyaz araç sahibinin kazaya neden olduğuna inanıyorum.

    Sonradan düşününce insanın aklına neler yapmak geliyo ama iş işten geçtikten sonra eli kolu bağlanıyo.
    Net görenlerden telefonlarını alabilir polis tutanaklarını şahit olarak yazdırmayı deneyebilirdim.
    Maalesef daha çok kardeşimiz için yapılabilecekleri düşündüm...

    Sayın duyarlı vatandaş "vicdan"
    yardım etmeye çalışan alper44 arkadaşımızı karalayıp
    kaçan kişiye üzülüyosun!! insanlara haber vermeye çalışan bir insanla ne alıp veremediğin var çözemedim açıklayabilirmisin? söylediklerin ne kadar objektif ??




    Alıntı vicdan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gözümle gördüğüm kazanın akıbetini merak ettiğim için ufak bi araştırmadan sonra adresinizi buldum ve yorumları okudum.. herkes acısıyla, arkadan arkaya duyduklarıyla yorum yapmış.. kimseye dicek bişi bulamıyorum acınızı paylaşıyorum..alper44 hariç.. olay yerindeymiş ve tuğperin ilk yardımıyla meşgulmüş.. tuğper zaten olay anında ölmüştü,nabzı yoktu..5 dak içinde ambulans geldi. talihsizliği kaldırıma vurduktan sonra direğin olmasıydı,sanırım direğe vurunca boynunu kırdı.. direk olmasaydı çimenliklere sürüklenebilir ve şuan o genç yaşıyo olabilirdi..eminim o zaman tuğper hatasını kabul edecekti. dediğim gibi direğin orda olması çok büyük bi talihsizlikti..ayrıca tuğperle ilgilenmekten, yakınen kazayı görenlerin numaralarını alıp şahit olarak polise bildiremedim demiş..sana gerek kalmadan 2 tane şahit zaten bulundu..1. deniz tarafında yürüyen sadece egzos sesine göre tahminde bulunup beyaz arabanın motora çarptığını iddia eden bir tanık 2. beyaz arabanın tam arkasında bulunan birebir kazayı gören bir tanık..şanslı günümdeydimki o beyaz arabanın yerinde bende olabilirdim ve en sağ şeritten sol şeride geçen ve beyaz arabayla kaldırım arasında motorunu sürmek isteyen ama ne acıdırki dengesini kaybedip kaldırıma çıkan tuğperin yanındaki araba bende olabilirdim..kasıt yok,temas yok.. dalgınlık,dikkatsizlik,şanssızlık ve vicdan var !! keşke kaçmasaydı, o zaman bu kadar üstüne gidileceğine inanmıyorum...
    onurcan - AB+

  9. #409

    Üyelik
    03 Mart 2008
    Şehir
    istanbul-erenköy
    Motosikleti
    suzuki intruder 250
    başımız sağolsun...dikkatli olalım arkadaşlar :'(
    :bounce:

  10. #410

    Üyelik
    16 Kasım 2008
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Kasıt yok, temas yok demişsin ancak, bulunduğun en sağ şeritten, hem de trafikte araç kullanırken, en sol şerit ile kaldırım arasındaki Tuğper' e, araç tarafından herhangi bir temas olup olmadığını görebilmen ne kadar mümkün acaba? Eğer gerekli olsaydı da şahit yazılsaydın, bulunduğun nokta itibariyle senin de bu şekilde tahmin yürütmenin ötesine geçemeyecek nitelikte yapacağın şahitliğinin ne derece geçerli olacağını düşünüyordunki, anlayamıyorum.
    en sağ şeritten gördüm çünkü çaprazımızda kalıyolardı arada 5 arabalık mesafe vardı..mümkündür...ben şahitlik yapmadım ama orta şeritteki araba şahitlik yaptı..o daha ii görmüştür emin olun..

  11. #411

    Üyelik
    24 Şubat 2006
    Şehir
    fethıye
    Motosikleti
    CBR 600 F
    arkadaşlar uzun süredir işlerim dolayısıyla siteye zaman ayıramnadım ve giremedim ve fırsat bulduğum ilk anda cok özlediğim sitemize gireyim dedim fakat siteyi açınca şok oldum allahtan ailesine ve rahmetli kardeşimizi seven bizlere sabır diliyorum MEKANIN CENNET OLSUN KARDEŞİM
    carpe diem

  12. #412

    Üyelik
    16 Kasım 2008
    Alıntı dreamdark;1333647




    Sonradan düşününce insanın aklına neler yapmak geliyo ama iş işten geçtikten sonra eli kolu bağlanıyo.
    Net görenlerden telefonlarını alabilir polis tutanaklarını şahit olarak yazdırmayı deneyebilirdim.
    Maalesef daha çok kardeşimiz için yapılabilecekleri düşündüm...

    [COLOR="DarkRed"
    adlı üyeden alıntı
    Sayın duyarlı vatandaş "vicdan"
    yardım etmeye çalışan alper44 arkadaşımızı karalayıp
    kaçan kişiye üzülüyosun!! insanlara haber vermeye çalışan bir insanla ne alıp veremediğin var çözemedim açıklayabilirmisin? söylediklerin ne kadar objektif ??
    [/COLOR]
    özür dilerim motor kullanmayı bilmiyorum ve bu tarz sitelerin oladuğundan haberim bile yoktu.. azıcık motor tutkunu olsaydım alperden önce size bu acı haberi ben vermek isterdim alpere bundan dolayı çok teşekkür ederim..olayı biraz abarttığı için onları yazdım sizde her zamanki gibi beni yanlış anladınız.. tuğperle meşguldüm, işte tanık olarak keşke birilerinin numarasını alıp polise verseydim dediği için.. keşke tanık olarak alper kalsaydı...

  13. #413
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2006
    Şehir
    Pendik / İstanbul
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Allah Gani Gani Rahmet Eylesin... Bu Trafik Terörü Ne Zaman Bitecek... Kararmasın Hayatlşar... Birlik Olalım Elden Ne Gelirse Yapalım

  14. #414

    Üyelik
    16 Kasım 2008
    Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimse sana açık adresini vermeni istemedi sana saldıran felanda yok kendini bizim yerimize koyarsan olayı çözümlersin aslında ama nedense ben iyi niyetliyim ama siz beni yanlış anladınız havalarındasın....

    sorularıma cevap arıyorum kusura bakma şüpheciyim bu suçsa evet ben suçluyum senin iyi niyetine burda herkez inanmak ister ama açıkçası bana saçma geliyor bir motorsikletli kaza yapacak motorla alakası olmayan biri gelip üye olduğu siteyi bulacak kaza yapan insanın topiğini peki en önemli soru şu nick neden vijdan vijdanını rahatlatmakmı amaç kusura bakma sende benim yerimde olsan sende şüphe ederdin onun için insanları suçlarken bir daha düşün benim kendime göre nedenlerim var özür dilerim yanlış düşünüyorsam
    beyaz arabaya dair taraf tutttuğumu düşünmüşseniz yanılıyosunuz, yazılarımı lütfen tekrar okuyun(tuğperi tanımıyomuş gibi,motor tutkunu değilmişsiniz gibi) temas yok dedim.. araba incelenmiş izler varmış bunlar zaten çıkacaktır ortaya,çıkmışta zaten..tutanak tutulmuş.. ben gördüğümü yazdım,akıllı başlı olgun insanlarla paylaştım !! iki tarafta suçlu diyorum.. 1.tuğperde hatalı 2.beyaz arabada.. daha nasıl ifade edebilirim kendimi bilmiyorum.. nickim vicdan çünkü hem beyaz arabalıya hemde tuğperin ailesine yardımcı olmak adına vicdanım konuştu.. sizce konuşmasamıydım ??

  15. #415
    Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı vicdan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyaz arabaya dair taraf tutttuğumu düşünmüşseniz yanılıyosunuz, yazılarımı lütfen tekrar okuyun(tuğperi tanımıyomuş gibi,motor tutkunu değilmişsiniz gibi) temas yok dedim.. araba incelenmiş izler varmış bunlar zaten çıkacaktır ortaya,çıkmışta zaten..tutanak tutulmuş.. ben gördüğümü yazdım,akıllı başlı olgun insanlarla paylaştım !! iki tarafta suçlu diyorum.. 1.tuğperde hatalı 2.beyaz arabada.. daha nasıl ifade edebilirim kendimi bilmiyorum.. nickim vicdan çünkü hem beyaz arabalıya hemde tuğperin ailesine yardımcı olmak adına vicdanım konuştu.. sizce konuşmasamıydım ??
    olayı bizim açımızdan değerlendirirsen kendini bizim yerimize koyarsan çözersin diyorum ama hala ısrar ediyorsun anlamamakta yabancı bir şahıs geliyor ve olanların tam aksini idda ediyor sen olsan inanırmısın bence hayır ben samimiyetine bir şekilde inanırım oda ailesi ile görüşürsen zaten dreamdark tuğper ile aynı mahallede oturan ailecek görüştükleri abisi gibi gördüğü bir kişi istersen seni görüştürebilir ama sen hala bizlere açıklama yapmaya çalışıyorsun doğru anlasılmak istiyorsan doğru olanı yap ailesi ile görüş ki bizde sana inanalım

  16. #416

    Üyelik
    08 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul/Anadolu
    Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Evet hala bekliyoruz bize ulaşmanı vicdan!!!!

  17. #417
    ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2008
    Şehir
    İstanbul/Ortaköy
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Ya vicdan neden hala aileye ulaşmıyorsunki... Nedir korkun? İnsanların acısı büyük, madem vicdanını rahatlatmaya çalışıp buraları buldun ve yazma gereği duydun git ozaman aile ile paylaş gördüklerini. Seni gördüklerinden dolayı suçlayacak değillerdir heralde ama sen böyle kaçakları oynadıkça bende dahil kimsenin sana inanası gelmiyor.
    i.V.i.B.i

  18. #418

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    başımız sağolsun

  19. #419
    belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    MSX 125
    her kaza linkini gördüğümde ilk yaşına bakıyorumm
    belki size garip gelecek ama gencecik insanların böyle nedensiz yere hayattan ayrılması
    o kadar çok yaşayacakları gün varken önlerinde bana çok dokunuyor

    allah ailesine ve sevdikleirne sabır versin
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

  20. #420
    LADYSITTER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ocak 2008
    Şehir
    ISTANBUL
    Motosikleti
    K1200S
    vicdan nickli uye ve konu hakkında fikri olan herkes


    532 742 27 92

    nolu telefondan bana ulasabilirler.
    BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR


    REKLAM ALANI
21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021222331 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)