Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2adet Sis Farı xenon akü kaldırırmı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    eayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2013
    Şehir
    Ankara - Balıkesir/Akçay
    Motosikleti
    TVS 150 RTR APAÇİ
    motoruma 2 adet mercekli sis farı aldım ampulleri xenon ile deyiştirdim evde şarjlı tornavidanın aküsüyle test ettim süper aydınlatması var ancak tek sorun acaba 2 adeti akü kaldırırmı sarjda sorun olurmu denemedim bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum motorum TVS Apaçi montajı yapınca resimleri sizlerlede paylaşacağım kafamda daha fazla süper fikirler var umarım ilginizi çekecektir birisi de geri görüş kamerası takmak resimleri etap etap yüklerim görüşürüz arkadaşlar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    eLated.* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda NT700V Deauville
    Merhaba'lar. Öncelikle Apache 2 Adet Xenon'u kaldırmayacaktır ki duyduğuma göre 1 adet'ini bile zor kaldırıyor. Ayrıca kaldırsa bile o Sis farlarının içine Xenon'u koyduğunuzda karşınızdaki kişinin halini düşebilirmisiniz? bir kendinizi koyun karşınızdaki kişinin yerine. Ama eğer mercek yaparım derseniz yapın ama bu seferde motosikletiniz kaldırmaz. Gerisi size kalmış.

    Diye yazmıştım diğer konuda
    eayan bunu beğendi.

  3. #3
    eayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2013
    Şehir
    Ankara - Balıkesir/Akçay
    Motosikleti
    TVS 150 RTR APAÇİ
    TEKRAR MERHABA ARKADAŞLAR MOTORUMU SEZONA HAZIRLADIM ANKARADAN ALMIŞ OLDUĞUM SİSLERE ZENON TAKTIM BALASTI 20 AMPER TOPLAM 40 AMPER KALDIRMADI YARIM SAAT SONRA ŞARJ LAMBASI GÖZ ATTI ŞAŞMAZ VE SİNCAN SANAYİLERİNİ ALTÜST EDİP ZOR BULDUĞUM H3 LED AMPULLERİ TAKMAK ZORUNDA KALDIM İYİDE OLDU GERİ GÖRÜŞ KAMERASI TAKTIM KULLANIMI ÇOK ZEVK VERİYOR TABİKİ AYMAYA BAKAR GİBİ BAKMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMEK GEREKİYOR TV İZLER GİBİ BAKARSANIZ SONU MALUM.YAN ÇANTALARIN DEMİRLERİNİ AYARLAYIP YAN ÇANTALARIDA TAKTIM MOTORU BAYA HEYBETLİ GÖSTERİYOR MOTOR KAÇ CC DİYE ÇOK SORAN OLUYOR 150 CC DİYİNCE İNANMIYORLAR DAHA BÜYÜK GİBİ DİYENLER VAR TUBELEKS LASTİKLERİ DE YARIN DEYİŞTİRECEĞİM UMARIM VİBRASYONUDA HALLEDERİM ESENKALIN.

  4. #4
    Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2012
    Şehir
    Ğ*STANBUL
    Motosikleti
    CharlesFenOB
    Apachenin orjinal sargısı yetmiyor normal motosiklet xenonlarına. Ben serviste sargıyı güçlendirdim ancak öyle oluyor. Motosiklet xenonu taktım bi süre sonra arıza vermeye başladı. Söküp araba xenonu taktık problem yok ama gündüzleri açmıyorum aküyü zayıflatıyor. Aküyü zayıflatması olduğu gibi motosiklet için satılan xenonlardan daha iyi aydınlatıyor. Tek eksiğim mercek. Ayriyetten eLated.* arkadaşımın taktığı sis farlarından takmak istiyorum.

  5. #5
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Temmuz 2012
    Şehir
    Bursa/Erdek
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200
    h3 led takmakla iyi yapmışsın benim sislerdede aynısından var 25 yane 0.5 er wattlık ledlerden var toplam 25 watt çekiyor ikisi, aydınlatması konusunda ileriyi hiç aydınlatmıyor ama yaktığım zaman motorun 2-3 metre önü memnun edici şekilde aydınlanıyor.. aküdede sorun yaşamadım


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)