[Trabzon - MT]

trabzonlu uşaklar valla ben utandım her il varken ha bu trabzon neden yok da? :pr: Burada buluşabiliriz.

hadi bakalım bişeyler yapma zamanı:bounce: :bounce: :bounce:

Moderatör (forrap)
Trabzon MT topiciniz hayırlı olsun,umarım bu topic ve sitemiz sayesinde güzel dostluklar edinirsiniz.
Başlığı gerektiği gibi düzenledim:wiinkk:

sağolasın bende umuyorum güzel dostluklar ve paylaşımlar...

Trabzon MT hayırlı uğurlu olsun ... Topicinize Eskişehir MT yi model olarak almanız ve tüm dostluklarınızın ölümsüz mutluluğunuzun baki kalması temennisiyle.....
Kazasız sürüşler uzuuuun geziler dilerim.:rendeer:

Askerliğimi Trabzon'da yaptım be yau :) Umarım katılım iyi olur da takılırım sizin başlığınıza da :)

oyoyoyoyoyyyyy :) TRabzon da geLMiş :) Ben de Rize MT Kurucusu cakalaz :) Topic 'e inşş katıLım fazLa oLur da hep birLiktee bişiler yapabiliriz :) Rize den fazla yok :) bari TRabzon olsun da oraya geliriz :)

merhabalar:rendeer: trabzon MT hayirli olsun bendeniz Ordu MT den sheltox(kurucu) paylasimlarinizi bekleriz. Bak ne diyorum en iyisi biz karadeniz grubu olarak bi konu bulup surekli o topicte yazisalim trabzon , ordu ,giresun ,rize MT olabilir bu topicler.Yoksa bunlarin canlanacagi yok gibiiiii:salut:

mrb arkadaşlar ben de yeniyim buralarda motor almak için araştırma yapıyorum iyi ki varsınız sizi çok seviyorum,trabzon akçaabattan selamlar..hadi bana motor beğenin:queen::queen:

cbr 125 küçük diyosan hyosung GT 250 :) O Da küçük diyosan CBR 600 RR :) :rendeer::rendeer:

Trabzon'da tam 4 yıl görev yaptım. O yıllarda motorum yoktu ama çok isterdim motorum olsun çıkayım yaylalarına.. Özlemi içimde kaldı ve umarım bir gün gelir özlemimi gideririm siz dostlarımla birlikte :salut:

ben de bayburt luyum buralarda da kımse yok mt guru bu bıle açmaya gerek yok rıze trabzon artvın ordu bayburt gumuşhane şole bırleselım yaw

Birleşsek de bizimkilerden ses soluk çıkmıyo neden anlamadım walla :)

...Tüm MT TRABZON ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:

Saygılar...
========= muratgergerli=======

evet beyler bende kaıldım artık daha da şenlenir (inşaallah) burası

slm ben şefik akçaabattan katılıyorum aranıza,motorum KANUNI TIGER S 250 aranızda olmaktan mutluluk duyarım yaz yaklaşıyo bişeyler planlayalım artık:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trabzon MT merhabalar, forumda yeniyim. Ben trabzon'dayım ehliyeti yeni alacağım. 19 nisan motor sınavı mayısta direksiyon. Bir tanıdık bana öğretecek. Selamlar herkese... Belki ehliyetten sonra kendi motorumu alabilirim.

Hey arkadaşlar Trabzon'dan kimse yok mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar