- Konu Yazar
ASYA150t-19A modelini 2-3 hafta önce aldım. Ve yakıtından dolayı şikayetçiyim 5,8 litreye 135 km yol gidiyor. defalarca ölçtüm denedim. Geçenlerde farkettim. Her motora bindikten sonra karbüratör tahliye borusundan fazla benzin atıyor. ORdan karbüratöre giren fazla benzin atıldığını biliyorum Acaba benim yakıt problemim o yüzden mi sizce her motora bindiğimde ordan bir mikrtar benzin atması normal mi? Yorumlarınızı bekliyorum gidio servise götürmeliyim sizce
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
ya bide ayrıca motoru çalıştırdığımda hemen gaza basıp kalkış yapamıyorum motor boğuluyor biraz ara gaz verip ısınmasını beklemem gerekiyor tahmini 15-60 saniye arası. bu normal mi? YArın akşam saat 17:00 dan sonra cevap verebilrim. Konuyu takip etmiyor diye kızmayın bana şimdiden teşekkürler yardımcı olan herkese.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
ya bide ayrıca motoru çalıştırdığımda hemen gaza basıp kalkış yapamıyorum motor boğuluyor biraz ara gaz verip ısınmasını beklemem gerekiyor tahmini 15-60 saniye arası. bu normal mi? YArın akşam saat 17:00 dan sonra cevap verebilrim. Konuyu takip etmiyor diye kızmayın bana şimdiden teşekkürler yardımcı olan herkese.