bilyeler ve keçeler ne durumda? kaç kmde açtın?
bilyeler ve keçeler ne durumda? kaç kmde açtın?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
bu adamı yakaladığınız yerde kaçırmayın derim..
motorunuz problemini çözer anında...
yok ağa kaybetmedim onuda diyer kapağa taktım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
kendi motorumun değil... bir arkadaşımın... bilyeler daha önce değişmiş ama belli üzerinde en az 50 000 çalışmış... keçeler orjinal çıktı.... 2004 model ybr bu en az 100 000 devirmiş çünkü km yeniden başladı.... ybr de silindir kapağı 100 000 en az gider..... daha önceki 3 ybr de 100 000 devirdi....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
şener şen çiçek abbasın minübüsünü söküncee diyor ya '' çiğerini söktüm onun'' bende silindir kapağının ciğerini söktüm....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Silindir kapağı deyip geçmemek lazım. Motorun kaliteli olması o kapağın altındaki sistemde ve kaliteli malzemede gizli. F1 yarışlarında araçların bütün herşeyinin bilinmesi lazım vites kutusu, motor, lastik, yakıt vs. Ama takımlara gizli tutmaları için sadece üstkapak tasarımlarını saklama hakkı verilmiştir.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
merhaba üst kapakdaki piyano millerini nasıl çıkartıyoruz yardımcı olan arkadaş olursa çok sevinirim.
piyonanın göbeğinden boru gecer onu cıkarman lazım, bazı modellerde o boru oynamasın diye sekmanı da var tabikide onuda cıkarman gerekecek.
görünce aklıma geldi benimde üst kapakta çizik var yağ kaçırıyor problem çıkartırmı acaba bana ?
egsoz süpap kapağı varya silindirin üst tarafında ondan yağ kaçırıyo resim atma olanağım yok şuan işyerindeyim :(
bu forumda öyle ilginç insanlar varki üst kapağı silindir blogundan görmeyenler hatta tamamen bağımsız sananlar var
motordan aldığı hareketi bile işin içene katmıyorlar
konuyu silindir kapağı diye açmışınya şimdi orası silindir değil diyenler çıkıcak diye korkuyorum
neyse bakalım hayırlı teskereler....
Mustafa Kemal Atatürk
ramçom komiserim askerim ne iş paşam askerliği yedinde bizimmi haberimiz yok sofrayı donatmışsın bakıyorum , bide o piyano dalgası benimkine hiç benzemiyo ulen ne iş ?
hadi yavvv bekliyoz daha çok sofralar kuracaz beraber motürü sök tak olmuyo şekerim ince ayrıntılar sende gizli , öptüm gıdığından
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)