Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Krom kaplama Yaptırmak

Motovento
    REKLAM ALANI
    QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Öncelikle merhaba arkadaşlar uzunca bı suredır foruma giriş yapamıyordum hazır varkit bulmusken 1-2 satır birşey okuyayım ve Kafamdaki bazı soruları sizlerle paylaşayım dedim gelelim soruna Arkadaşlar motorun ön jantını benden önceki sahibi soba boyası adı verılen gri renk bır boyayla boyamıs bende Siyaha bosamıstım 2 gün süren uzun bi zımparadan sonra Krom yüzeye ulasım ve bütün boyayı söktüm fakat Krom yüzeylerde benek benek bazı yerlerde ise baya belirgin pas lekeleri var bunları cıkartabilirmiyim yada jantı krom kaplatabilirmiyim 1-2 yere sordum cok pahalıya patlar dedıler ama anlamadım sonucta ufak bi parca (bildimiz mobilet jantından biraz daha büyük ve telli) millet komple blok vs. kaplatıyo bu işi yapabilecegim yada yaptıra bilecegim birileri varmı ve tahmını kaça patlar Malum öğrencelik şimdiden teşekkür ediyorum
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    Tanıdım seni jantta derinleşmiş küf ve paslanma oluştuysa kullanmanı tavsiye etmem,neyle kaplarsan kapla hiç ummadığın bir çukurda jant çatlayıp kırılabilir.gönül rahatlığıyla kullanman için yeni jant almanı öneririm.krom kaplama işçiliği zahmetli malzemesi pahalıdır.astarı yüzünü geçeceğinden dolayı sıfır jant alman bence daha mantıklı

Motosikleti
    2 gündür foruma giremiyordum cvp yazmakta geciktiğim için özürdilerim Janta derın pas degilde yüzeysel benek benek şeklinde paslar var bunların bi sorun olacagını sanmıyorum ama yeni jantı nereden bulabılırım 0 km Krom mobılet jantıyla aynı ve tahmini fiyatı ne olur? teşekkürler

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    jantlar tel jant mı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------

Jantlar tel ise jantların göbeğini söktüreceksin jantın ebatında bir çember ve tel alacaksın sana dizdirmesi ile birlikte sanırım 50-75 TL arası bir rakam çıkar
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Motosikleti
    Alıntı Şenonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jantlar tel jant mı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------

Jantlar tel ise jantların göbeğini söktüreceksin jantın ebatında bir çember ve tel alacaksın sana dizdirmesi ile birlikte sanırım 50-75 TL arası bir rakam çıkar
    Teller tmmda Cember ne için ? onu pek anlamadım biraz daha açarmısın

Motor_Derili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nmax 155 / Fazer8 / NC750X2018
    İstanbul İkitelli' de Galvano Sanayi sitesinde kaplamanın her türlüsünü yapan birçok yer var. Yalnız fiyat konusunda birşey diyemem. Pasları dert etme. Temizlerler...
    M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    eğer pas yüzeysel ise bu işni görecektir;http://www.hepsiburada.com/Liste/Pro...egoryId=455797

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Alıntı QM50 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teller tmmda Cember ne için ? onu pek anlamadım biraz daha açarmısın
    yeni çember eski çemberle felan uğraşma al yenisini bitsin gitsin parlak parlak
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Eğer bahsettiğin metalin paslanması değilde üzerindeki kromun benekli şekilde pas görüntüsüyse Metylan alıp bununla iyice temizlersen çıkar. Bol kromlu bir motosiklet kullanıcısı olarak sezon başında tüm motosiklet için bunu yapıyorum. Düz yüzey değilde jant teli olduğunu için biraz zamanını alır.

Motosikleti
    Cok sagol ilgin için teşekkürler Aklıma gelmişken Metylan yerinde WD 40 iş görürmü? yada Metylan ın hang urunu ? tesekkürler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)