- Konu Yazar
Merhaba arakadaşlar bizim emektar motorumuzun deposunda delikler oluşmaya başlamıştı malum 11 yıllık depo, her hafta bir delik bıkmıştım artık ama bugün biraz MT den aldığım bilgiler birazda ben,kendi hünerlerimi katarak
depoyu sıfır hale getirdim..:cat:
İlk önce depoyu söktüm (alt musluğu sökmüyoruz ) suyla benzinini giderdim hava tutarak içinin kuramasını sağladım hala içi berbat pas ve pislik dolu idi
ale: sonra resimde ki küçük yumoş kabındaki tuzruhunu depoya döktüm sonra suyla depoyu fulledim
yarım saat bekledim,çarkaladım iyice azıcık pislikler aktı ama içi hala dolu..Sonra yine yumoş kabı kadar tuzruhunu depoya bidaha döktüm bukez tek tuzruhuyla karıştırdım (en etkilisi bu oldu) ve tazikli su verdim sonra sonuç pırıl pırıl :cat: 11 yılın kiri pisi çıktı yeni kalveniz yaptırmışım gibi oldu..MT den arkdaşın söylediği kabartma tozunuda içine döktüm suyla bidaha yıkadım sonuç ilk günki gibi
inşallah bidaha delinmez.
not: Boyaya tuzruhu değmesin diye dikkat edin değerse su tutun,üsütünüze iş kıyafeti giyin benim gibi yeni t-shirt'nüz leke leke olmasın :wiinkk: iş bitiminde geldi aklıma giymek:queen:
Tuzruhunun etkisi gitmesi içinde bol bol suyla depoyu fulleyip boşaltın:cat:
Eğer içinden küçük demir parçası gibi zımbırtı varsa mıknatısla çekip musluk tarafında alabilirsiniz.

Uploaded with ImageShack.us

İlk önce depoyu söktüm (alt musluğu sökmüyoruz ) suyla benzinini giderdim hava tutarak içinin kuramasını sağladım hala içi berbat pas ve pislik dolu idi
not: Boyaya tuzruhu değmesin diye dikkat edin değerse su tutun,üsütünüze iş kıyafeti giyin benim gibi yeni t-shirt'nüz leke leke olmasın :wiinkk: iş bitiminde geldi aklıma giymek:queen:
Tuzruhunun etkisi gitmesi içinde bol bol suyla depoyu fulleyip boşaltın:cat:
Eğer içinden küçük demir parçası gibi zımbırtı varsa mıknatısla çekip musluk tarafında alabilirsiniz.

Uploaded with ImageShack.us