Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Metzeler FeelFree + Me 7 Teen mi Dunlop GT301 mi? Yagmurlu havalar için öneri?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2006
    Evet motora scooterla baslayayım dedim, gittim kymco agility 125 aldım Güzel motor ama bi sorunum var; yagmurda bu lastiklerle olmicak. 120/70-12 (ön) ve 130/70-12 (arka) ebatlarında lastik almam gerekiyor. Yagmurda iyi yol tutuşu olan bişey bakıyorum. Metzeler iyi dedikleri için ona baktım. FEELFREE diye bir modeli var, profil olarak çok güzel duruyo. Ancak öne uygun ebadı yok, sadece arka var. Bunu arkaya alsam, öne de ME 7 TEEN mi alsam? Ön arka farklı profil olması önemli bi husus mudur?
    Bunların dışında bir de dunlop gt301 sordum, profili güzel, iyi lastik diyolar. Bu lastik nasıldır? Bu iki (üç) lastik dışında bana lastik önerebilir misiniz? Saydıgım lastikleri kullanan varsa yorum alabilir miyim? Motora 4 mevsim de binecegimden, yagıslı havalarda beni zora sokmayacak, kaymaya megilli olmayan bir lastik bakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinicem. Teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    rup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2006
    Şehir
    mudanya/r.hisarüstü
    Motosikleti
    Mor VespaET4
    ben 15 gün önce me 7 teen taktım motoruma virajlarda çok rahat ediorum henüz ıslakta kullanmadım onun için birşey diyemeyeceğim ama asla pişman olmayacagın bi lastik. kesinlikle tavsiye ediorum.
    scooter diil VESPA


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)