Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bloktan Gelen Ses

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Temmuz 2022
    Merhabalar, motordan garip bir ses geliyordu bikac gundur, egzoz sonradan takilma oldugu icin civatalari gevsiyor headersla beraber komple sallaniyor ilk bas o yuzden zannetmistim ama civata somunlari sikip sabitlendiginde de sorun cozulmedi. Ses headers borusunun cikisindan geliyor gibime geldi ama emin olamadim blogun bir yerinden geliyor, gaz verdikce ses artiyor. Subap ayari zaten hafiften kacikti vaktim olmadigi icin servise birakip yaptiramadim, servistekiler de zarari olmaz dediler oyle kaldi. Biraz subaptan supheleniyorum. Normalde kitapcikta yazdigi gibi 1000km'de bir yag degisiyorum suan 50km kadar gecikti yag degisimi, motor 5300km'de. Su siralar fazla kullanmiyorum motoru ilk firsatta servise goturecegim ama fikrinizi almak istedim, siz ne diyorsunuz?
    Video: https://youtube.com/shorts/fWqBKh3XhSE?feature=share


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2021
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200 15"
    Egzozun orada bakır conta bulunmakta büyük ihtimal o civatalar gevşerken düşmüştür. O conta olmadığından dolayı egzoz bloğa tam oturmadığından böyle ses çıkışı oluyor, o contayı (5 lira civarında bir şey) egzoz ile bloğun ortasına takarsanız sorununuz çözülmüş olur.

  3. #3

    Üyelik
    26 Temmuz 2022
    dediginiz contanin yerini tam anlayamadim, headers borusunun tam bloga baglandigi kisimda mi olmasi gerek bu contanin? internette arastirdigimda da motorum Drift L icin boyle bir contanin satildigina veya varligina dair bilgiye ulasamadim, daha eski model bir cok motor icin satildigini gordum. sanirim kesin bilgi icin servise gidip sormak gerek.

  4. #4
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2021
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200 15"
    Bahsettiğim parça bu linkten bakabilirsiniz "https://www.kalyoncumotor.com/urun/y...-egzoz-contasi" , bu parçayı headersin bloğa bağlanan kısmında olması gerekmektedir. Bu parça olmazsa bahsettiğiniz gibi ses çıkar, belki başka motosikletlerinkide uyabilir.
    kuva.la bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)