Mondial 150 ZC Arkadan Kaza Sonucu Yamukluk Yardım..
-
Arkadaşlar merhaba çok saçma sapan bir şekilde kazaya kurban gittim sağ arkamdan (egzoz tarafından) araba vurdu egzoz zaten iki büklüm oldu vuran eleman tofaşcı kaçtı gitti. Kazanın sıcaklığıyla fark edemedim sonradan farkettim motoru sağa çekip şöyle arkadan bir baktım arka tekerlek dışa doğru çapraz duruyor. Jantta bir yamukluk yok darbenin çoğunu egzoz yedi. Peki ya bu yamukluk nereden kaynaklanıyor? amortisör takozumu motor takozumu bloğun arka kısmındanmı salıncaktanmı işin içinden çıkamadım görünürde birşey yok tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Reklamlar
-
Plakasını almadın mı git şikayet et, servisinde yaptır
-
Hani deniyor ya "Şase eğri" diye... Malesef sorununuz bu olabilir. Eğer öyle ise geçmiş olsun.
Motosikletinizi üstünkörü değil de iyice bir inceleyin. Motosiklet önünüzde, bizde resmi dahi yok nasıl yorum yapalım ki.
-
Youjoee adlı üyeden alıntı
Plakasını almadın mı git şikayet et, servisinde yaptır
çarpan kişi kaçtı plaka alınamadı güvenlik kamerasıda yok bölgede
-
Egsoz tarafından darbe yedim dediğin için şaseden değilde arka salıncak yamulmuştur diye düşünüyorum serviste daha net bilgi alabilirsin
-
ayzek adlı üyeden alıntı
Egsoz tarafından darbe yedim dediğin için şaseden değilde arka salıncak yamulmuştur diye düşünüyorum serviste daha net bilgi alabilirsin
motoru indirdim evet haklısın salıncak yamulmuş. sorun çözüldü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)