Şerit Led ile Bagaj için Stop Lamba

Şerit LEDleri bağlarken pek bilgi bulamadım nette, belki birilerine faydası olur diyerek resimleri ekliyorum...

Bagajdan söktüğümüz kırmızı plastiğin altından bu parlak yansıtıcı çıkıyor, Ona şerit ledimizi yapıştırıyoruz. + ve - ye dikkat ederek iki kablo lehimliyoruz. Yalnız benim şerit bi uçtan çalıştı, diğer uçtan çalışmadı, önce denemekte fayda var.

30 cm şerit led 3 tl. Aslında iki sıra olsa daha güzel olacaktı galiba. :silent:

Kabloları hemen yandaki delikten arka tarafa uzatıyoruz

Silikonum kalmamış, bu yapıştırıcı ile lehimleri iyice sağlamlaştırıyoruz, yoksa bi süre sonra atıyor.

12 V adaptör ile deneme

Montaja hazırdır... Montaj esnasında, stop fardan elektrik alıp bu iki uca bağlıyoruz. Yalıtım iyi olmazsa kısa devre yapabilir...

:wiinkk: Sağol evet güzel oldu... İster fren müşüründen gelen kabloya ister arka kırmızı lambaya bağlanabilir. Ben fren müşüründen gelen kabloya bağladım. Fren esnasında farkedilmeyi kolaylaştırıyor... Yalnız bagaj içinde kabloları elektrik bandı ile tutturmuştum, bu sıcaklarda bantlar atıyor, galiba onları da yapıştıracağım...

yanmaz kumaş elektrik bandı ilede bagaç içindekilerini yapabilirsiniz

İlk defa duydum, yarın bulayım, teşekkürler...

Kumaş olan elektrik bandı bulamadım ama bu kauçuk bant hakkaten çok güzel, biraz sündürüp yapıştırıyorsun, çakmakla yanmayacak şekilde ısıtıp iyice yapıştırınca atma yapmıyor...
3,5 TL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar