naptigi saniyor bu otobanin ortasinda bunun gibiler yuzunden motorculara serseri deniliyor
http://www.izlesene.com/video/amator...eRelatedThumbi
naptigi saniyor bu otobanin ortasinda bunun gibiler yuzunden motorculara serseri deniliyor
http://www.izlesene.com/video/amator...eRelatedThumbi
farını açmamış sığır
hey maşallah be roket gibi biz bu genç lerle avrupa birliyine gircez geleceyin gençleri ayvayı yedik
harbi dingil miş ha o motorun rengi pembe mi sahibinden comda bu motora benzer bi ilan vardı
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
Bu nasıl bi Motor Sürüş Tarzı Böyle. Ben normal oturup zor sürerken Adam yan gelmiş yatarak Sürüyor.:D Cay werelimmi Biradeer
07-gєηçℓιк
önce avatarındaki resmi sonrada bu videodaki görüntüleri tasvib etmiyorum
Drift Religion
Gülelimmi ağlayalımmı ne manyaklar var ya..
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bu ilk defa olan bişeymi abiler
kanıksamak için demiyorum ama sanki Avrupada yaşayan bir vatandaşsınız ve uzaylı görmüş gibi buna vayy falan diyorsunuz ya bende size şaşıyorum
ülkemin Anadolu gencliği işte
Gokhan saaa diii Tavsip etmiorum dio, ayıkla hadi pirinci şimdi..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Sanırım Gökhan'a diil bunlar ben yanlış anladım, tamamen konu sahibine bu travmatik endüksiyonlar (ne demekse) Sanırım sadece resim çekilmek için verilen bir pozdan ibaret avatardaki resim.. Avukat mı olsaymışım ki ne?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hocam baksana ama olaya sen motora bes kısı aıle boyu bın sonra yatarak kullanana lafat
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
dingil ki ne dingil 20,30 km daha fazla hız yapmak icin öyle yatıyolar ufak bi daş gibi bişey else tekere dengeyi toplayamaz
bu tiplerden birini otobanda gorursem tum insanligimi bir kenara koyup yan tekmeyi basacam , bu resmen serserilik cunku. Sonra basina malzeme oluyorlar "serseri motorcular hiz yapti" diye .ustunde yatan salak bir mopetliden baskasi degil tabi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Eğitim şart. Başka söze gerek yok.
Mesut KORKMAZ
05324625892
www.mesutkorkmaz.com
Acaba kendini kaç km hızda gittigini sanıyor merak ettim.
bide bu tipler Şöle der: geçenlerde 97 yi gördüm sona gazı kestim... 102 yi gördüm falan :D
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)