Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Mayıs 2010, 06:31
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
27 Mayıs 2010, 14:18
bilgilerin için teşekkur ederım satoyama fakat benım korkum bırazda plastık aksamı cok olması cbr 125 de aynı heryerı plastık ve yuksek devırlerde ses yapıyo ve bu sesı tamamen kesmek olanaksız ınnovadada bu boylemı ve motorda tıtresım ne alemde tıtreme tek sılındır oldugu ıcın ıllakı olacaktır ama kımısı neredeyse hıc tıtremedıgını yazmıs dogrumu?? son olarakta ınnovanın pek pıyasası yok sanırım ve 2.el innova bulmakta zorlanıyorum satarken rahat satabılırmıyım sızce?? cok soru soruyorum kusura bakmayın sadece ınnovayı hıc tanımıyorum ve bılgı almak ıstıyorum...saygılarımla
-
27 Mayıs 2010, 16:12
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
28 Mayıs 2010, 00:29
bilgiler için tesekkur ederım suana kadar bende hep kısın aldım hem daha ucuz oluyo hemde satan kısın bu motora daha bakan olmaz dıyıp guzell fıyata verıyo ama ben bu yaza motorsuz gırdım sımdı ınnovaya karar verdım ama simdıde ınnova bulamıyorum :D bırazda tıtızım km dusuk ısterım kazasız boyasız kısaca katakullesı olmayan bı motor ısterım arastırmalarıma gore turkıye genelınde ınnovayla ınsanlar sorunsuz gezıyo ıns bende sorunsuz bı sekılde bınerım sanırım ınsanlar bu motorun debrıyajsız oldugundan bı sorun cıkartırsa dıe korkuyolar yoksa bu dayanıklılk bu az benzın tuketımıyle satıs rekoru kırardı yanlısmıyım??ama ben kararımı verdım bende ınnovacı olucam gonul ıster 2010 enjeksıyonlu 0 km almak ama butcemız 2005-2007 arası bı 2. ele yetıyo yanlız bısey daha kafama takıldı bu tel jant olması avantajmı yoksa akort ayarı gıbı herzaman yaptırmak zorundamıyız??tel jant olup dublex yaptırma olanagımızda olurmu??
-
28 Mayıs 2010, 02:00
adnan_simsek adlı üyeden alıntı
bilgiler için tesekkur ederım suana kadar bende hep kısın aldım hem daha ucuz oluyo hemde satan kısın bu motora daha bakan olmaz dıyıp guzell fıyata verıyo ama ben bu yaza motorsuz gırdım sımdı ınnovaya karar verdım ama simdıde ınnova bulamıyorum :D bırazda tıtızım km dusuk ısterım kazasız boyasız kısaca katakullesı olmayan bı motor ısterım arastırmalarıma gore turkıye genelınde ınnovayla ınsanlar sorunsuz gezıyo ıns bende sorunsuz bı sekılde bınerım sanırım ınsanlar bu motorun debrıyajsız oldugundan bı sorun cıkartırsa dıe korkuyolar yoksa bu dayanıklılk bu az benzın tuketımıyle satıs rekoru kırardı yanlısmıyım??ama ben kararımı verdım bende ınnovacı olucam gonul ıster 2010 enjeksıyonlu 0 km almak ama butcemız 2005-2007 arası bı 2. ele yetıyo yanlız bısey daha kafama takıldı bu tel jant olması avantajmı yoksa akort ayarı gıbı herzaman yaptırmak zorundamıyız??tel jant olup dublex yaptırma olanagımızda olurmu??
,
merhabalar,
umarım aradıgın temizlikte bi innova bulursun, secim olarak dogru adrestesin.2005 den beri kullanmakta oldugum 72,000 deki innovamda vitesle ilgilide bi problem yasamadıgımı belirtmeliyim.tek cıkaracagı sorun 7000 dde bi bujin ve 1500 de birde degişen yagındır
-
28 Mayıs 2010, 02:02
-
28 Mayıs 2010, 02:38
gercekten ıyıce heves ettım bunların yakıtını kımısı 100km'de 2.5 litre kımısı 1.8 lıtre kımısı 1.6 lıtre dıyor bunların hepsı aynı yakması lazım degılmı bunun en dogrusu nedır sızce sehır ıcı sehır dısı kaç lıtredır??ayrıca ınnova konusunda herkez burada paylasmıyomu bılgılerını bıkacgundur hep takıp edıyorum kımse konusmuyo yenı bı sayfamı acıldı noldu ben burayı pek anlayamadım belkı guleceksınız ama bu sayfayı bıle zor buldum cok karısık geldı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------
beyler bunun vıtes gecıslerı ne sekılde cgl gıbı yuvarlak sanzıman olup 1 asarı 2 asarı 3 asarı...mı??yoksa dıger motorlar gıbı 1 asarı 2 yukarı 3 yukarımı..??
-
28 Mayıs 2010, 15:39
Bugün Shell 15/50 yağı 12.5 tl ye aldım iyi fiyat artık mobil e 20 tl vereceğime shell alırım
-
28 Mayıs 2010, 16:47
-
28 Mayıs 2010, 17:19
satoyoma aldığım yağ bu yeni çektim resmi full sentetikmi bu üzerinde herhangi bir ibare yokda
birde bu yağ başka istasyonda 21 tl idi galiba ben iyi fiyatdan aldım
-
28 Mayıs 2010, 21:55
full sentetik olan buymuş
-
28 Mayıs 2010, 23:45
iyi akşamlar size bir sorum olacaktı innovai nin gösterge panalinde ki 'FI' ışığı ne işe yarıyor acaba bilgilendirirmisiniz?
-
29 Mayıs 2010, 00:11
innova-man adlı üyeden alıntı
iyi akşamlar size bir sorum olacaktı innovai nin gösterge panalinde ki 'FI' ışığı ne işe yarıyor acaba bilgilendirirmisiniz?
FI(Fuel İnjections) diye bir ışık varsa bütünleşik olan sistemin (enjeksiyon-elektronik ateşleme sistemi) elektroniğinde bir arıza olursa yanan ikaz ışığıdır.
-
29 Mayıs 2010, 00:35
Şu ortadaki FI diyorsan enjeksiyonun silindire yakıt püskürtmesini tamamladığını göstermek için konmuş sanırsam.Motor hocasının dediğide olabilir.
-
29 Mayıs 2010, 02:54
victorist adlı üyeden alıntı
satoyoma aldığım yağ bu yeni çektim resmi full sentetikmi bu üzerinde herhangi bir ibare yokda
birde bu yağ başka istasyonda 21 tl idi galiba ben iyi fiyatdan aldım
evet tam sentetik bu
bunun parakende satışı yıldız ticaret sirkecide 20tl istasyonlarda 18tl ben drek shell i aradım sordum
-
29 Mayıs 2010, 04:43
bunların yakıtını kımısı 100km'de 2.5 litre kımısı 1.8 lıtre kımısı 1.6 lıtre dıyor bunların hepsı aynı yakması lazım degılmı bunun en dogrusu nedır sızce sehır ıcı sehır dısı kaç lıtredır??ayrıca ınnova konusunda herkez burada paylasmıyomu bılgılerını bıkacgundur hep takıp edıyorum kımse konusmuyo yenı bı sayfamı acıldı noldu ben burayı pek anlayamadım belkı guleceksınız ama bu sayfayı bıle zor buldum cok karısık geldı ve beyler bunun vıtes gecıslerı ne sekılde cgl gıbı yuvarlak sanzıman olup 1 asarı 2 asarı 3 asarı...mı??yoksa dıger motorlar gıbı 1 asarı 2 yukarı 3 yukarımı..?? yazmıstım cvp atan olmadı bı bilgi verirsenız sevınırım teşekkurler...
-
29 Mayıs 2010, 07:57
adnan_simsek adlı üyeden alıntı
bunların yakıtını kımısı 100km'de 2.5 litre kımısı 1.8 lıtre kımısı 1.6 lıtre dıyor bunların hepsı aynı yakması lazım degılmı bunun en dogrusu nedır sızce sehır ıcı sehır dısı kaç lıtredır??ayrıca ınnova konusunda herkez burada paylasmıyomu bılgılerını bıkacgundur hep takıp edıyorum kımse konusmuyo yenı bı sayfamı acıldı noldu ben burayı pek anlayamadım belkı guleceksınız ama bu sayfayı bıle zor buldum cok karısık geldı ve beyler bunun vıtes gecıslerı ne sekılde cgl gıbı yuvarlak sanzıman olup 1 asarı 2 asarı 3 asarı...mı??yoksa dıger motorlar gıbı 1 asarı 2 yukarı 3 yukarımı..?? yazmıstım cvp atan olmadı bı bilgi verirsenız sevınırım teşekkurler...
kimse yok ben yazayımben bi tur attım innovayya 1-2-3-4-5-6 hatta 7 bile hepsi aşaği ortalama 2 litre yakıyor diyelim..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
29 Mayıs 2010, 18:44
arkadaşlar innova-i deki enjeksiyon muhabbetini anlamıyorum..yani şimdi motorda karbüratör yerine enjeksiyon mu takılı
-
29 Mayıs 2010, 18:48
-
29 Mayıs 2010, 19:10
hmm şimdi anladım teşekkürler..hoşbulduk bu arada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler