dusuk suratlerde yok yalnizca 100 den hizliyken geliyor bu sebeple zincir mi diye dusundum.
dusuk suratlerde yok yalnizca 100 den hizliyken geliyor bu sebeple zincir mi diye dusundum.
Merhaba arkadaşlar. Resimlerde gördüğünüz Fazer 8 ABS satılıktır. (sahibinden ilan no 212176184)
Ev alınacağı için Satışa çıkmıştır.
Makina 2011 model 13000km dir. ABS lidir. Plakası 16 KAL 64
Hatasızdır. Yan yatması kazası boyası kesinlikle yoktur. Tramer kaydı yoktur. Alın ustanızı gelin görün. Satış hemen verilir.
Fiyat Pazarlıksız 25000 TL'dir. (Bu fiyat 19.05.2014 tarihine kadar geçerlidir)
Şehir Bursa ve Balıkesir.
Sezon bakımları Balıkesir Yamaha Motohan'da yapılmıştır.
Akü 4 ay önce yenilenmiştir.
2 siyah anahtar ve 1 kırmızı anahtar mevcuttur.
Orjinal egzoz ve ön camı alıcıya verilecektir.
Ekstraları;
MIVV SUONO Egzoz (Yurtdışından getirtildi)
PUIG DARK SMOKE DOUBLE BUBLE Ön cam
GIPRO VİTES GÖSTERGESİ (Alanında en iyi en pahalı ürün. Healtech-Electronics markasını aratıp inceleyebilirsiniz.)
GENERAL ELECTRIC MEGALIGHT (%120 Daha parlak kısa/uzun far ampulleri)
Motor Koruma Demiri
12V çakmak çıkışı
Siyah bütünlüğünü sağlamak için manetler siyaha boyanmıştır (Elektrostatik boya ile)
Michelin 2CT lastikleri vardır. Arka 190'lık tır.
iletişim: Mesaj yoluyla yada sahibinden.com ilanındaki numaradandır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-hatasiz-fazer-8-beyaz-213100081/detay
Arkadaşlar motorumu satıyorum hatasızdır
haftasonu yamaha sponsorluğunda şenliğimiz vardı. mt-09 tracer getirmişler test motoru olarak. test etme imkanım oldu. kullanınca anladım ki fazer benim için üretilmiş. mt-09 da güzel bi motor ama benim için bi fazer gibi değil.
Tracer'ın, Sele rahatlığı ve amortisörü off-side... Tork eğrisi zaten tartışılmaz. Ama sık sık insanı korkutabiliyor, agresif kullanımda deli dumrul gibi gidebiliyor. Rüzgar konusunda da hala sıkıntılı bir motor Tracer.. Kanımca bekleneni veremedi.
"CaRPe DieM"
Agresif diyolarda fazer onu yolda lastik gibi uzattır
Hafta sonu bir de ayvalık turumuz oldu tadına performansına doyulmuyor keratanın be:
Arkadaşlar fazer8 için co ayarları ile oynayan var mı?
Her bir silindir için ( c1 c2 c3 c4 ) -126 +126 arası ayar olanağı var.
bende twobrothers + k&n hava filtresi var ama gazı bırakınca patır patır patlatıyo valla ,
powercommander olmadan çözücem bu işi ama vaktim yok,
ayarlarından memnun olan c1 c2 c3 c4 ü ne yaptığını paylaşırsa sevinirim.
Merhaba Arkadaşlar Fazer 8 kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım. Herkeze selamlar daha önce FZ8 vardı. Rüzgar sorunu ve fazer 8 farlarının cazibesinden fazer 8 geçtim. Rüzgar sorunu tamamen ortadan kaldırmak için tur touring cam takacağım. Fakat kararsız kaldım. Givi ön camının görüntüsü resimlerde hosuma gitti. Ama genelde puig ön cam taktırmış fazer 8 görüyorum. Tavsiyeniz varmıdır ?
arkadaşlar kuşadası festivaline gitmeyi düşünenler varmı aranızda ;biz nasıp olursa ıkı motor antalyadan gelmeyı dusunuyoruz
Arkadaşlar tekrar merhaba kısa bir aradan sonra tekrar aranızdayım 10 nisanda 2014 race blue abs motorumu satıp vstrom 1000 almıştım ama enduroya alışamayıp tekrar fazer a geri döndüm bu motorun keyfini başka makinada bulamadım sakın satmayın 😀
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)