Life is like riding a bike - in order to keep your balance, you must keep moving
evet sadece ilk çalışmada 1. viteste var problem
teşekkürler cevap verenlere
bu arada servise gittikten sonra sorunun ne olduğunu paylaşırsanız sevinirim
bu problem 125 lerde de var daha doğrusu benim 125 cbr da var ilk çalışdığında birinci vitese geçmiyor debriyajı bırakıp sıktığımda geçiyor
1 . vites olayı tüm motorlarda genelde oluyor.bende 1.2.3 çatırtı gidiyor ) hondaların vites geçişleri biraz kemikli.sorun olacağını zannetmiyorum.servisede sordum sıkıntı olmaz dediler.
engin
tamam ozaman çok teşekkürler içim rahatladı
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
Arkadaşlar bugün istanbul ikitelli anes motora gittim. 125RR için 20 temmuz tarihini verdiler. 250R içinse bu hafta içerisinde gelicek dediler. Hemde aynı fiyata 125 gördüm birtane orda çok iyi duruyo 250 lik nasıl acaba
Beni bugün Bursa bayisinden aradılar. 2 ay önce falan yazdırmıştım ismimi CBR250'ye, 25. sırada falandım. Ve şimdiye kadar sadece 2 adet teslimat yapıldığını biliyorum. Bana sıra geldiğine göre demek ki epey vazgeçen olmuş. Ben de beklemekten sıkılıp Ninja almıştım. Temmuz sonuna kadar sıra-stok sıkıntısı kalmayacak gibi gözüküyor.
motorun sol altından sarkan o siyah borular ne işe yarar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------
yokmu arkadaşlar yardım edecek?
Wolky plaka ne senin bu bitane bugün gördüm yolda, çankayada eski itfaiyenin oralarda..
AY 1095
ama daha karşıyaka dışına çıkmadım yarın geçicem oradan çeşme planlarım var araba yüzünden gidemedim bugün hala yapıyorlar..yarında tank pad alıcam birtane motomax mağasında görmüştüm inceliyemedim ama pek
blinfire abim ben böle kılımdır azcık
idare ediverin beni
malum zar zor aldık
tadına varamadan bir aksilik çıkmasın
kaptırdık zaten motoru
Hımm benim gördüğüm sonu 01 birdi bizden değil heralde arkadaş
Söylediğini kesinlikle yapmanı tavsiye ediyorum. Geçen hafta Motorumda artçıyla trafiğe kapalı bi alanda kasksız sahilde 10 la geziyorum. Karşıdan bitane siyah 250 belirdi oda artçılı.
Karşılıklı bakışıyoruz Terminatördeki kendinden bi tane daha görmüş temizlikçi edasıyla Ben içimden ulan simsiyah motoru rezil ettin honda o ne kadar rezalet bi egzoz kapagı dizaynıdır hem kütük gibi hemde motorla zıt renkte! Motora baktığımda bi tek orası gözüküyo bütün güzelliği yerine diye aklımdan geçiriyorum
Elemanda çok komik bi halde beni baştan aşşagı süzüyor o sırada yanyana geldik hala aynada kendinden bi tane görüp yaklaştığını düşündüğünden olsa gerek kornayla selam verdim şaşkınlığını bozmadı hiç. o hala benim 125 in siyah cantlarına ve kırmızı şeritlerine bakıyodu.
Bazıları 250 lik motora 9 bin paramı verilir diyoda.
Bu insanlar motora uygun siyah karbon bi devil yoşhi arrow gibi egzoz siyah cantlar ve siyah ön camlı haliyle motorun dizaynındaki güzellik ve verdiği kalite hissiyle haset ve karın ağrıları eşliğinde eve giderler diye düşünüyorum
Bunda okey ne kadar uyumlu kuyruk ve ön kısımla dengelenmiş ama
Uploaded with ImageShack.us
Orjinalliği sevsemde bize gelene biraz dokunuş farz oluyo bu durumda
bende boş dururken bikaç stiker çalışması yaptım umarım beğenirsiniz : )
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)