yok murat, celal açamamış motoru, ben açmak için uğraşıyodum
Açıldı açıldı sağı solu açıldı.Az daha uğraşsan daha neler açılacaktı kim bilir
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
vallaha bidaha o windy le o kadar basmam. Gazla beraber her yeri açıldı. celal arkadaşıma kıpraşımsız bi wolf yakışır
Sen motoru satıcan galiba Adem Abi Ben zaten bir daha o Wolfu Celal Hocamın kimseye vereceğini sanmıyoruz.Özellikle bizim gibi acımasızlara.Ne yalan söylim bende çok asıldım o gaza iyi gidiyor motor
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Ademcim memnunum motorumdan Evet biraz kıpraşım var
Ona iyi bakıyorum , internetten en kaliteli yağları getirtiyorum . Boya korumalar , plastik aksam koruyucular vs. vs.
Ben ona bakıyorum oda bana , her şey karşılıklı yani Ama şunuda söyleyim , kanuniyi almasaydım kesinlikle wolf alırdım
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
şu an iyi kaçıyor. Ne zaman f54 fatih gelip beni tokatlarsa o zaman satacam wolfu mükemmel motor. Konfor 10 numara. Hız desen 11 hp ye göre çok çok iyi. Yakıt en çok yakan benimki ama en çok kaçan wolf te benimkisı. Şu an satmayı düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
satmayacaksan bari ön sperlik, tur camı taktır. Bizimkiler gibi olsun. Ama o titresim adamı çok yorar. Motoruna gayet temiz bakıyosun bravo
Tabi haftada bir tokatlıyon bizi , keyfin yerine geliyor Fatih(f54) duy sesimizi , şu ademi tekrar tokatlayı ver
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
Ön siperlik siparişi vereceğim yarın , birde rüzgar alma durumuna göre ilerleyen günlerde tur camıda taktırabilirim Sonra ...
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
celal arkadaşım o kadar da bindirdim seni motoruma. Benim motor bağımlılık yapar. Ahmet abi ve muratın wolf almasına vesile olmustur benım motor. Sende niye bağımlılık yapmadı anlamadım
Motoru ilerde satarsam 250 lik alırım Adem İnazuma mesela çok hoşuma gidiyor Yalnız zaman lazım ...
yakışır arkadaşıma ama sen onlada basmazsın
bari 110 yapta beraber gezelim
tamam oldu bu İş. Muratıda alırız yanımıza
cok iyi olmuş
best of the best olmuş..
en iyi wolf sende abi..
çanta 10 numara olmuş digerleri dandik mandik olacaktı, en azında kalite oldu uyguna aldın..
ne küçük ne büyük olmuş adil abi.. tam oturmuş
bir de tekerlekleri taktın mı , harbiden ömürlük olur abi..
allah kaza bela vermesin güle güle kullan adil abim..
# motosikletle.blogspot
Herkese kazasız belasız hayırlı yolculuklar ve hoşça vakitler geçirmenizi, güzel dostluklar edinmenizi temenni ederim...
Sağolasın kardeşim gerçekten cam ve çanta tipini %100 değiştirdi ikiside çok iyi oldu,yan çanta alacaktım fikrimi değiştirdin çanta kızağı başta oturtamadım birkaç tane vurunca oturdu şimdi rahat takıp çıkarabiliyorum sayende bayağı hesaplı aldım.Amin cümlemize kazasız belasız sorunsuz yolculuklar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
CraiQ arkadaşım cevaplarıda özeldenmi istiyorsun hemen yazayım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)