motor çok güzel şuan 1650 km oldu, ancak öğrendim ki konjektör muhakkak ölçütürülmeli ve yeni iken bile 16v aküye elektrik gönderdiğinden dolayı sorun yapıyor,
titreşim konusunda oldukça, hiç birşey hissettirmiyor, gps cihazı ile ölçüm yaptım 100 km ile kadran gösterirken gps 87 gösteriyor ki bu inanılmaz bir fark %13 resmi sınırlar dışında.
yol tutuş ve fren naked bir motorla başa çıkabilecek kadar iyi. diğer motorum gsr600 olduğu için söylüyorum. üzerinde gelen maxxis lastikler asfaltı kazıyor adeta.
biraz sert motor olduğu kesin ama çizgisinde giden kendine göre max süratinde bile ayaklık sürtmek dahil viraj alıyor,
motor mekanik olarak çok sağlam ama bilinmeli ki bu bir 150cc dir. sonuç olarak seyir halinda 6000-7000 devirde gitmek size binlerce km ler sorunsuz yol yaptıracaktır. servis kitabı 3000 km de bir yağ değişimi veya servis zamanı desede, göstergede yanan kırmızı işaret 1000 km de bir yağın değişim zamanı geldiğini söylüyor. bu motor için kanuni servisleri yeterli olmadığından ben kendi suzuki servisime giderek zamanında ve doğru sıvı değişimlerini (şanzuman ve motor yağı + filtreleri) sağlıyorum. garantisi umurumda değil, zaten akü probleminde dolayı oluşan hiçbir şeyi kuralkan karşılamıyor. servis bile voltaj sapmasını bulamadı, kendi servisim sorunu halletti.
kısaca zaten kanuni olmayan gerçek adıyla PGO G-MAX150 yi aldığınız arkanıza parça hariç bir destek bulmanız zor, parçayı da garantiden değiştirmeyi unutun, ama iyi bir servis ile paranızla binebileceğiniz en iyi 150cc scooter budur