mrb arkadaşlar bisan lifan 100 cab almak istiyorum bu motor hakkında bilginiz varmı...
mrb arkadaşlar bisan lifan 100 cab almak istiyorum bu motor hakkında bilginiz varmı...
Bisan lifan cup alabılırsın bende bisan sürücüsüyüm
ama benım motorum Bisan terra cup 125 cc ben bisandan çok menmunum
sana da almanı öneririmmm şimdiden hayırlı olsun.....kazasız belasız keyif dolu sürüşler diliyorum....
bende pwercub 100 almak istiyorum nasıl motordur acaba
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
terra ya baktım cok güzel duruyor arkadaşalr ama bisanın internet sitesi istanbul bayisi falan hic bise bulamadım bilen varsa yaza bilirmi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
bilen kimse yokmu arkadaşlar
kimse bisanın bayisini bilmiyormu yaw
Bisan cup kullanan var mı ? Nasıl motor çok güzel ve sağlama benziyor. Keşke Mondial yerine Bisan alsaydım.
Motosiklet = Özgürlük
ben kullanıyorum bu 4. senem gayet ıyı bısan 100luk starcupum var alacaksan tavsıye ederım...
arkadaşlar piyasadaki CUP'ların neredeyse hepsi aynı motora sahip,
tam otomatikten zıyade yarı otomatik olanları daha kullanışlıdır,
Ve CUP Motorların Hepsi Gayet Sağlıklı Biniş Sağlıyorlar.
Tavsiye Ederim Herkese...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaşımda bisan roadstar var 100 lük cuplardan bisanın 500-600 km de fln daha motorda herhangi bi sorun yok şimdilik inş.da olmaz. sağlam motor çekişi fln gayet iyi tıkı çıkmıyo taksitli 2.500 e civarı bi miktara aldı.düşünen varsa geçerli bi motor bisan
Arkadaşlar Ben iki motor arasında kaldım sizce;
Bisan Roadstar Cub mu almalıyım yoksa http://www.bisantr.com/urun-gruplarimiz.aspx?id=1002
Kanuni ELITE 100 mü almalıyım http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/76/elite-100
Bide süren varsa herhangi birisini titreme yapıyor mu??
Arkadaşımın motorunu kullanıyorum yaz başından beri. Motor, vites geçişleri olarak problemi yok. Motor 7000 devrin üzerinde titreme yapıyor, Bisan'a özel değil Cubların çoğu titreme yapıyor diye biliyorum. 80 km/h üstünde hafif rüzgar varsa bile sallanma çok hissedilir şekilde oluyor. Arkadaşımın motoruna özel mi bilemem.
"Misyonerler Afrika'ya geldiklerinde onların elinde Incil, bizim elimizde toprağımız vardı. Bize gözlerimizi kapayarak dua etmeyi öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda bizim elimizde Incil, onların elinde topraklarımız kalmıştı."
Ben bisan cub kullanıcısıyım. 1 yıldır bu motoru kullanıyorum. motorun şehir içi yakışı ve sağlamlığı gayet tatmin edici. Motorda yüksek hızda sallanma oluyo rüzgardan dolayı. Ama gayet iyi bir motoru var. cub alıcaksan uygun fiyatından dolayı önerebilirim
bisan kullanmışlıgım var titreşim fazla yok çekişi güzel hız yapıyor 110-115 daha fazlasını beklememek lazım fiyatı uzuc marka güzel 8 yıldır sapa saglam taş gibi
Ben şöyle söylüyüm size... Bende Bisan Roadstarcup100 var. Tamam yakıt olarak gayet cazip çok az yakıyor. maksimum hız ı da düzde kendi gideceği hız 90 km/s yokuş aşağı rampa felan performans egzoz felan takarsan 110 ları görürsün. Bu şekilde motor alacağına Elden debriyajlı 5Vites motosiklet almanı tavsiye ederim. Bisan Çelik vs. Cup taarzı almamanı söylerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)