yinede saol enis kardeş burdaki arkadaşlar yardımcı olacak artık
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
yinede saol enis kardeş burdaki arkadaşlar yardımcı olacak artık
Yaşa Yabgu POLAT
selam arkadaşlar yaw 2 gün uğramadık forum 2 sayfa atmış MAŞALLAH diyorum ne diyim
yaw benim grenajda yarine oturmuyodu ön tekerin ordan elimi sokup farı yukarı doğru bastırıyorum an ca öyle takılıyo bide rahat durmuyorumki aklıma bişiiler gelirse hemen yapıyorum misal park lambalarını söküp mavi led taktım acayip güzel oldu ama parklambaları ampulleri sökülmüyo bende aşşa salladım ön tekerin orayı aydınlatıyo garıp ama hoş bişe oldu bide farların reflektörlerinin bir kısmını siyah bantla kapladım aynı lagunanın farları gibi oldu
bide bu öten frenler konusunda servise çok şikayetçi olmayın yağlıyolar diski yani benim sevis öyle orta sehpada sözde yaylı felan ama ille ayakla dürtmek gerekyo ama bu paraya bu olur daha iyisini bu paraya almak mümkün diil bu da yeni alacak arkadaşların kulağına küpe olsun
ahanda bi soru geldi aklıma ben 98 octan kullanıyodum geçen 95 aldım birazdaha iyi gidiyo gibi geldi hangisini kullanmak daha iyi olur ki
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
yahu fabia haklısın ugur ama boru deil bu SALCANO satan yer aynı ana bayi servis yeri aynı mondial de alsam aynı servis salcano da aynı servis o yüzden disk freni fazla gözünüzde büyütmeyin bu motor daha sağlam..
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
yeni bi resim çektiydim gündüz olduğundan eski park lambalarının verdiği ışık pek belli olmuyo ama idare edin
arkadaşlar 150 zat ile rs 151 i karşılaştırabilen varmı performans bakımından
kartalda istasyonun yanında hızarcıoğlu var bir bak istersenaidikurt adlı üyeden alıntı
150 zata verecen parayla 2 tane rs alırsın rs daha serii daha hızlı yanılmıyosam motorlar aynı ama dışı farklı rs iyidir ben belki satıp ut150 alabilirim ama alıcı bulabilirsem bu rsler 2. ele düştümü bilgisi olan varmı kaça gider
tego ve everyday, arkadaşlar sitemizde üstüste mesaj yazmak yasaktır.Lütfen bu kurala uyalım,arkadaşları da uyaralım.Modlar farkederse uyarı gelir ona göre
raptor666 dostum far tasını mı açıp bantladın pek anlayamadım.Bir de motoru düşürmüşsün sanırım,geçmiş olsun.
Arkadaşlar bu arada ben de uğraştım biraz motorla.Artçının ayak bastığı yerlerin altındaki boyalı granajın ucu çatlamış.Oralar zayıf kalıyor aman dikkat edin.Normal oturuşla bişey olmaz ama bir ayağı motora basıp ta diğerini arkadan atıp binerken(ata biner gibi) kırılabilir.Bu benden uyarı olsun size artçıları düzgün bindirin yani bir ayağı motora değil de yere bassın binerken.Motorda ayağa falan kalkmasın.
Aslında ben orayı bir lama ile sağlamlaştırdım.Granajı da önce japonla yapıştırdım,sonra da arka kısmına bor tozu ve japonla takviye yaptım.Fakat bayağı uğraştırıyor bilginize...
Eklenti 337
Eklenti 338
Eklenti 339
Eklenti 340
Eklenti 341
gaza gelme;kaza gelmesin
bende rs 151 aldım çok memnunum düşünenlere tavsiye ederim...
Hayırlı olsun arkadaşım bende de sarısı var bende memnunumunique_001 adlı üyeden alıntı
zaten yakında RS 151 diye bir gurup kurarsak hiç şaşmam bayağı fazlalaştı
hani hiçde fena olmaz düşünsene pikniğe giden 30-40 RS 151 çok sükseli olurduk
ya bu düşünce fena değil bunu bir proglamlayalım çok iyi olur gibi geliyor insanlar hep yapıyor yeni arkadaşlıklar yeni yüzler fena olmaz valladostdark adlı üyeden alıntı
Yaşa Yabgu POLAT
Arkadaşlar güzel olur gerçekten.Ancak önce listemizi dahi oluşturmadık.Bakalım kim nerden? önceki sayfalarda biryerdeydi.Herkes ismini eklesin lütfen.Sonra da şehirlere göre toplantılar yapabiliriz.tego adlı üyeden alıntı
buldum listeyi:
1.motorinn................(151RS........kırmızı... ..İstanbul)
2.Mel-a-ku................(151RS........siyah.....İstanbul )
3.Team 106 GTI.......(151RS........siyah.....İstanbul)
4.space....................(wuxy150.....Yeşil..... İstanbul)
5.silves....................(151RS........sarı.... ...Antalya)
6.fbmania.................(151RS........mavi...... İzmir....)
7.kahraman34..........(AS150T.....kırmızı....İstan bul)
8.sorprendente.........(151RS.......siyah.....???? ????)
9.RAPTOR666............(151RS.......siyah.....Kony a)
gaza gelme;kaza gelmesin
Arkadaşlarmotorinn adlı üyeden alıntı
ben Soner AKSOY İSTANBUL MECİDİYEKÖY
dost_dark@hotmail.com
Hertürlü 151RS gezisinde varım
bakarsınız gezi resimlerimiz çok güzel olurda herkez motorunu satıp 151 RS alıyormuş
Yaw arkadaşlar benimde 151 rs sarı şimşeğim var unutmayın!...
Merhaba arkadaslar,
yaklasik bir ay dan beri gün be gün yazdıklarınızı okuyorum. siteyi gayet olumlu kulaniyorsunuz, bir Mondial sahibinin basina neler gelir bu sorunlar nasil cözülür, hepsi burada. hepinizin ellerine saglik, hepinize tesekkürler! sayenizde bir cok fikir sahibi oldum, artik dayanamiyacagim ve bende bir RS 151 alicagim. İstanbul yollarina hayirli olsun!!
Arkadaşım iyi edersinİntercom adlı üyeden alıntı
şimdiden hayırlı olsun gezilerde senide aramızda görmek isteriz
Yakında enduru gibi 151 RS kültürü doğacak
bu arada mondial den de komisyonumu isterim
Bende ekledim arkadaşlar
1.motorinn................(151RS........kırmızı... ..İstanbul)
2.Mel-a-ku................(151RS........siyah.....İstanbul )
3.Team 106 GTI.......(151RS........siyah.....İstanbul)
4.space....................(wuxy150.....Yeşil..... İstanbul)
5.silves....................(151RS........sarı.... ...Antalya)
6.fbmania.................(151RS........mavi...... İzmir....)
7.kahraman34..........(AS150T.....kırmızı....İstan bul)
8.sorprendente.........(151RS.......siyah.....???? ????)
9.RAPTOR666............(151RS.......siyah.....Kony a)
10.Nomarka..............(151RS........Sarı........ Adana)
Arkadaşlar bu pazar günü birer kangal sucuk ve birer bira alıp belgırat ormanı neşesuyunda buluşsak nasıl olur
tabiğiki istanbuldaki arkadaşlar için
motorinn adlı üyeden alıntı
Benimkinin de sağ tarafı kırılmış aldığımın ertesi günü farkettim. Ama grenajla birlikte artçının ayak basma yeri de kırık. Sanırım 2 kişi eve getirirken oldu . Dediğiniz gibi kuvvet uygulanacak bir yer değil. Biraz zayıf yapmışlar. Aman dikkatli olun...
Arkadaşlar sarı kızımı almış bulunuyorum ilgililere duyurulur.(150RS).Hayırlısı ile ilk 30 km mi yaptım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)