Benim sadece senede 1-2 ay kullandığım motorum 2007 çıkışlı olmasına rağmen 31 bin km de, km inandırıcı gelmedi
Benim sadece senede 1-2 ay kullandığım motorum 2007 çıkışlı olmasına rağmen 31 bin km de, km inandırıcı gelmedi
Motosiklette km sayaclarina asla inanmam yeter ki motoru saglikli yururu iyi olsun iyice analiz etmek lazim bilen ile
arkadaşlar bu makina 2002 46 binde üzerinde costom yapılmış sizce bu makinanın ederi ne kadardır
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve çok merak ettiğim bir konu var. Öncelikle 15.000TL civarına Chopper arıyorum ve sıfır / ikinci el birçok modeli incelemekten kafam çorba oldu. Ayrıca Ankara'da pek ikinci el motor yok, bu nedenle sıfır ararken 2006 model 2500km'de yani garajda yatan bir XVS 650 Drag Star buldum. Fiyatı yüksek olduğu için beni aşacak ancak daha önceki sayfalarda da yazıldığı gibi yatan motor riskli midir? Motoru göstermek istesek Ankara'da hangi ustayı tavsiye edersiniz?
tabi ki ustaya baktırtmak sart eger sen bu konulara yabancıysan.. fakat şöyle bir durum usta adam zaten sana çok yatmış bır motoru alırken 2 kere dusun der ben bu zaman kadar hiç bir ustadan aksi bir söz duymadım
plastık aksamlar motorun bulundugu yerın hava şartları iyi değilse yada değişken ise ( rutubet nem sogukluk sıcaklık vs vs ) çatlar yada sertleşir ( karburatör diyaframları amortisör keçeleri manifoltlar vs vs ) daha sonra bunlar sen kullandıkca kendını belli eder masraf cıkartır ayrıca sılındır yatakları karıncalaşır ( çok uzun zaman motor çalışmaz ise ) ki bu durum motor ıcın felakettır.
kısacası çalışan demır pas tutmaz
not:motor sahıbı bılınclı bır kullanıcı ıse durum değişebilir.
hak etmeyene merhamet kendine yapacağın en büyük ihanettir.!
İlginize çok teşekkür ederim, o zaman mümkün olan en yeni modelli ve modeline uygun kilometreli XVS 650 ya da VT 750'yi bulmam gerekiyor. Ankara'da seçenek çok az, biraz bekleyelim bakalım..
Motorda uzman değilim ancak hissiyatım 2600 km deki bir makinada yatsa dahi çok okzayon olmayacağı yönünde.Yada yakıştıramıyorum Aradabir çalıştımışsa süper..KM leri düşük motorlara karşı engel olamadığım aşırı bir sempatim var.Gerçi aynı sempatim arabalar içinde geçerli..Eğer km yüksek ve sonrasında yatmış ise işte o hiç mantıklı değil.
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
iyi akşamlar arkadaşalar bu motosikletin selesi gibi sele yapmak işitiyorum bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim bu arada motosiklet dragstar 1100 http://imageshack.com/a/img841/7417/4wur.jpg
Arada çalıştırılmış olması da bana pek inandırıcı gelmez, 9 yıl boyunca akü bitmeden veya bitip de takviye ile kim uğraşır ki.. Muhtemelen bir heves alınıp binilmedi, zaten ilandaki fotoğraflar da kiler / kömürlük gibi bir yerde çekilmiş
Ankara'da Yamaha nereye gösterilir? 2006 model ve 5000km'de buldum, lastikleri vs. yeni, bakımları eksiksiz ise sizce ederi nedir?
Bugün ikinci el bir XVS650'ye bakmaya gittim, malesef yeni başlamak için hiç uygun olmadığını görür görmez anladım. Motora oturduğum an korkmaya başladım ve ağırlığı gerçekten alışık olmayan birisi için çok fazla, sanırım en iyisi GV250 gibi bir makine ile başlamak
Aynen katılıyorum..Başka bir mootor dersen katılırım ama dragstar gidişi şaftlı olması nedeni ile kısa fren mesafesi,tork ve beygirinin sınıfının en düşük değerlerine sahip olması,son hızı v.s emin ol GV250 den çok farklı değil.Ben sakat belimle kullnıyoum.Gv250 ye binmişliğim var.GV650 için söyleseydin kesinlikle katılırdım ama dragstar her vitesli motor kullanan kişinin rahatlıkla kullanabileceği bir motor
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
Değil vitesli motor, scooter bile kullanmadım ilk motorum olacak. Endişem başlamadan korkup soğumak.. Yoksa Dragstar görünüş olarak tam aklımdaki motor, fiyatı da GV250 ile aynı sayılır..
Düşük cc ile başla hocam, vitesli tecrüben yoksa trafikte çok zorlar..
Ehliyeti geç de olsa bu ay alıyorum, 30 yaşını beklemeyip sistem kolayken almadık şimdi kurslarda uğraşıyoruz Bugün aynı motora tekrar bakmaya gittim, zaten sağlam bir yan yatması mevcutmuş yeni farkettim, fiyat da gayet yüksek pek pazarlık yapmıyorlar. 250'liğin alışma sürecindeki hizmeti için al sat masrafını göze almam gerekiyor gibi hissediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)